Υψηλή γαστρονομία για φιλανθρωπικό σκοπό σε ένα… δεντρόσπιτο

Υψηλή γαστρονομία για φιλανθρωπικό σκοπό σε ένα… δεντρόσπιτο

Τρεις βραβευμένοι σεφ συμμετέχουν στο Cooking for Charity 2017 του Ekies All Senses Resort σε ένα gourmet… δεντρόσπιτο.

Τρία Σαββατοκύριακα υψηλής γαστρονομίας θα προσφέρουν βραβευμένοι σεφ σε ένα gourmet δεντρόσπιτο στη Χαλκιδική με την επιμέλεια του executive chef του Ekies All Senses Resort Δημήτρη Παμπόρη.

Τρεις καταξιωμένοι σεφ σε τρία διαφορετικά Σαββατοκύριακα θα ετοιμάσουν ένα μοναδικό μενού για περιορισμένο αριθμό ατόμων στο εστιατόριο «Treehouse». To Cooking for Charity 2017 θα φιλοξενήσει αναγνωρισμένους εκπροσώπους της ελληνικής και γαλλικής κουζίνας με πρώτο τον Θοδωρή Παπανικολάου, σεφ του ξενοδοχείου «Athens Was» στις 19 και 20/08. Ακολουθεί στις 26 και 27/08 ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin για το εστιατόριο «Le Favre d’ Anne» σεφ Pascal Favre d’ Anne ενώ τη διοργάνωση κλείνει στις 2 και 3/09 ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin,  σεφ Arnaud Bignon από το «Greenhouse» του Λονδίνου.

Τρία Σαββατοκύριακα υψηλής γαστρονομίας θα προσφέρουν βραβευμένοι σεφ σε ένα gourmet δεντρόσπιτο Greek-Gourmet.gr


Τρία Σαββατοκύριακα υψηλής γαστρονομίας θα προσφέρουν βραβευμένοι σεφ σε ένα gourmet δεντρόσπιτο

Για το 2017 το Cooking for Charity συνεργάζεται με το  «Μπορούμε», μια Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του σε όλη την Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση του 2016 είχε ενισχύσει το έργο της Αγίας Βερονίκης-Σπίτι Στοργής με μέρος των εσόδων από τις εκδηλώσεις να διατίθεται στο ίδρυμα που βρίσκεται στον Άγιο Παύλο της Νικήτης Χαλκιδικής. Πριν από ένα χρόνο είχαν συμμετάσχει οι βραβευμένοι σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Αθηναγόρας Κωστάκος και Δημήτρης Δημητριάδης.

Περισσότερες πληροφορίες: 
Cooking for Charity
Τηλ.: 23750 91000
Email: info@ekies.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΕΥΚEΣ ΕΛΙΕΣ

Η σπάνια λευκή ελιά, αναβιώνει ξανά

Αφιερώματα
Κομοτηνή

Κομοτηνή: ένα πολιτισμικό ψηφιδωτό γαστρονομίας

Οδοιπορικό
olive-oil

«Έσπασε» το ρεκόρ της η Ελλάδα στον διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου της Νέας Υόρκη

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
opso-london-greek-cuisine

Τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια του Λονδίνου

Αφιερώματα
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ

Τα βιολογικά προϊόντα μειώνουν την εμφάνιση καρκίνου;

Έρευνα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Βιολογικό και Συμβατικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Λέσβου Nissos Greek Food - Ποικιλία Κολοβή 5lt

Βιολογικό και Συμβατικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Λέσβου Nissos Greek Food – Ποικιλία Κολοβή 5lt

Nissos Greek Food

Το Βιολογικό και Συμβατικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Λέσβου - Ποικιλία Κολοβή 5lt ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα και τα ιδιαίτερα…

Ελαιόλαδο GREEN & BLU με γεύση Σκόρδο 250ml

Ελαιόλαδο GREEN & BLU με γεύση Σκόρδο 250ml

Green & Blu

Το Ελαιόλαδο GREEN & BLU με γεύση Σκόρδο 250ml προέρχεται από Κορωνέϊκη ποικιλία ελιάς. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για…

Λαζάνια Τήνου με αυγά & γάλα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Λαζάνια Τήνου με αυγά & γάλα Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Τα Λαζάνια Τήνου με αυγά & γάλα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχονται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως σιμιγδάλι, αυγά,…

Κεφαλοτύρι κατσικίσιο Νιώτικο

Κεφαλοτύρι Κατσικίσιο Νιώτικο

Νιώτικο

Κεφαλοτύρι Κατσικίσιο Νιώτικο: Το παλαιότερο τυρί όλων. Ο μέντορας της νέας τυροκομίας. Έχει ελάχιστα αλμυρή, λιπαρή, αλλα πάντα ευχάριστη γεύση.

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    1 Φεβρουαρίου-12:00 μμ - 4 Φεβρουαρίου-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader