Υψηλή γαστρονομία για φιλανθρωπικό σκοπό σε ένα… δεντρόσπιτο

Υψηλή γαστρονομία για φιλανθρωπικό σκοπό σε ένα… δεντρόσπιτο

Τρεις βραβευμένοι σεφ συμμετέχουν στο Cooking for Charity 2017 του Ekies All Senses Resort σε ένα gourmet… δεντρόσπιτο.

Τρία Σαββατοκύριακα υψηλής γαστρονομίας θα προσφέρουν βραβευμένοι σεφ σε ένα gourmet δεντρόσπιτο στη Χαλκιδική με την επιμέλεια του executive chef του Ekies All Senses Resort Δημήτρη Παμπόρη.

Τρεις καταξιωμένοι σεφ σε τρία διαφορετικά Σαββατοκύριακα θα ετοιμάσουν ένα μοναδικό μενού για περιορισμένο αριθμό ατόμων στο εστιατόριο «Treehouse». To Cooking for Charity 2017 θα φιλοξενήσει αναγνωρισμένους εκπροσώπους της ελληνικής και γαλλικής κουζίνας με πρώτο τον Θοδωρή Παπανικολάου, σεφ του ξενοδοχείου «Athens Was» στις 19 και 20/08. Ακολουθεί στις 26 και 27/08 ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin για το εστιατόριο «Le Favre d’ Anne» σεφ Pascal Favre d’ Anne ενώ τη διοργάνωση κλείνει στις 2 και 3/09 ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin,  σεφ Arnaud Bignon από το «Greenhouse» του Λονδίνου.

Τρία Σαββατοκύριακα υψηλής γαστρονομίας θα προσφέρουν βραβευμένοι σεφ σε ένα gourmet δεντρόσπιτο Greek-Gourmet.gr


Τρία Σαββατοκύριακα υψηλής γαστρονομίας θα προσφέρουν βραβευμένοι σεφ σε ένα gourmet δεντρόσπιτο

Για το 2017 το Cooking for Charity συνεργάζεται με το  «Μπορούμε», μια Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του σε όλη την Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση του 2016 είχε ενισχύσει το έργο της Αγίας Βερονίκης-Σπίτι Στοργής με μέρος των εσόδων από τις εκδηλώσεις να διατίθεται στο ίδρυμα που βρίσκεται στον Άγιο Παύλο της Νικήτης Χαλκιδικής. Πριν από ένα χρόνο είχαν συμμετάσχει οι βραβευμένοι σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Αθηναγόρας Κωστάκος και Δημήτρης Δημητριάδης.

Περισσότερες πληροφορίες: 
Cooking for Charity
Τηλ.: 23750 91000
Email: info@ekies.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

5 σπιτικές μάσκες για λαμπερά μαλλιά και ενυδατωμένο δέρμα

Αφιερώματα
ΘΑΣΟΣ

Θάσος: το νησί των Σειρήνων με τις ξακουστές παραλίες

Οδοιπορικό
PROMITHION ΚΡΙΤΑΜΟ

Κρίταμο, αρωματικό και ευεργετικό!

Αφιερώματα , Παραγωγοί
ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ

Πατάτες οι… γεμιστές!

Συνταγές
ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η διατροφή που προλαμβάνει τον καρκίνο

Άρθρα , Έρευνα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Μαρμελάδα Δαμάσκηνο Jukeros by Dimitris Chomatas με Ροδόνερο 250g

Μαρμελάδα Δαμάσκηνο Jukeros by Dimitris Chomatas με Ροδόνερο 250g

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απολαυστική, φρουτένια και άκρως δροσιστική, η Μαρμελάδα Δαμάσκηνο Jukeros by Dimitris Chomatas με Ροδόνερο 250g «συντροφεύει» τόσο τις αλμυρές όσο…

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση κάρυ

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση κάρυ

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση κάρυ έχει ελαφριά, πλούσια φρουτώδη γεύση με φινίρισμα βουτύρου .Χωρίς καθόλου όξινη επίγευση. Συνδυασμούς τροφίμων/…

Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής με Ρίγανη & Ξύδι 200γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ

Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής με Ρίγανη & Ξύδι 200γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ

Ορμύλια

Η συγκομιδή της πράσινης ελιάς γίνεται τον Σεπτέμβριο. Οι Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής με Ρίγανη & Ξύδι 200γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ μαζεύονται με…

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Βασιλικό 250gr.

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Βασιλικό 250gr.

Nissos Greek Food

Το Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Βασιλικό 250gr. υπόσχεται να σας παρασύρει σε μοναδικές γεύσεις…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. Taste of Athens: Η γεύση της Αθήνας σε μια μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

    27 Σεπτεμβρίου-12:00 μμ - 30 Σεπτεμβρίου-10:30 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader