Υψηλή γαστρονομία για φιλανθρωπικό σκοπό σε ένα… δεντρόσπιτο

Υψηλή γαστρονομία για φιλανθρωπικό σκοπό σε ένα… δεντρόσπιτο

Τρεις βραβευμένοι σεφ συμμετέχουν στο Cooking for Charity 2017 του Ekies All Senses Resort σε ένα gourmet… δεντρόσπιτο.

Τρία Σαββατοκύριακα υψηλής γαστρονομίας θα προσφέρουν βραβευμένοι σεφ σε ένα gourmet δεντρόσπιτο στη Χαλκιδική με την επιμέλεια του executive chef του Ekies All Senses Resort Δημήτρη Παμπόρη.

Τρεις καταξιωμένοι σεφ σε τρία διαφορετικά Σαββατοκύριακα θα ετοιμάσουν ένα μοναδικό μενού για περιορισμένο αριθμό ατόμων στο εστιατόριο «Treehouse». To Cooking for Charity 2017 θα φιλοξενήσει αναγνωρισμένους εκπροσώπους της ελληνικής και γαλλικής κουζίνας με πρώτο τον Θοδωρή Παπανικολάου, σεφ του ξενοδοχείου «Athens Was» στις 19 και 20/08. Ακολουθεί στις 26 και 27/08 ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin για το εστιατόριο «Le Favre d’ Anne» σεφ Pascal Favre d’ Anne ενώ τη διοργάνωση κλείνει στις 2 και 3/09 ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin,  σεφ Arnaud Bignon από το «Greenhouse» του Λονδίνου.

Τρία Σαββατοκύριακα υψηλής γαστρονομίας θα προσφέρουν βραβευμένοι σεφ σε ένα gourmet δεντρόσπιτο Greek-Gourmet.gr


Τρία Σαββατοκύριακα υψηλής γαστρονομίας θα προσφέρουν βραβευμένοι σεφ σε ένα gourmet δεντρόσπιτο

Για το 2017 το Cooking for Charity συνεργάζεται με το  «Μπορούμε», μια Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του σε όλη την Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση του 2016 είχε ενισχύσει το έργο της Αγίας Βερονίκης-Σπίτι Στοργής με μέρος των εσόδων από τις εκδηλώσεις να διατίθεται στο ίδρυμα που βρίσκεται στον Άγιο Παύλο της Νικήτης Χαλκιδικής. Πριν από ένα χρόνο είχαν συμμετάσχει οι βραβευμένοι σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Αθηναγόρας Κωστάκος και Δημήτρης Δημητριάδης.

Περισσότερες πληροφορίες: 
Cooking for Charity
Τηλ.: 23750 91000
Email: info@ekies.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

6Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Όλα όσα έγιναν στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Άρθρα , Αφιερώματα
Ρ, όπως ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη

Ρ, όπως ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη

Αφιερώματα , Παραγωγοί
Δαμάσκηνα για γερά οστά

Η Νο 1 τροφή για γερά οστά

Αφιερώματα , Έρευνα
edessa-i-poli-tou-nerou

Έδεσσα: η πόλη του νερού

Οδοιπορικό
Μωραΐτικα ζυμαρικά

Φρέσκα, αγνά και βραβευμένα τα ζυμαρικα «Μωραΐτικα»

Αφιερώματα , Παραγωγοί

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Σκοτύρι Νιώτικο

Σκοτύρι Νιώτικο

Νιώτικο

Σκοτύρι: Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα προϊόντα του νησιού του οποίου η συνταγή παραδόθηκε από πάππου προς πάππου έως και…

Πράσινες ελιές Χαλκιδικής Βιολογικές σε Άλμη 360γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ

Πράσινες ελιές Χαλκιδικής Βιολογικές σε Άλμη 360γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ

Ορμύλια

Η συγκομιδή της πράσινης ελιάς γίνεται τον Σεπτέμβριο. Οι Πράσινες ελιές Χαλκιδικής Βιολογικές σε Άλμη 360γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ μαζεύονται με το χέρι…

Ελαιόλαδο GREEN & BLU με γεύση Σκόρδο 250ml

Ελαιόλαδο GREEN & BLU με γεύση Σκόρδο 250ml

Green & Blu

Το Ελαιόλαδο GREEN & BLU με γεύση Σκόρδο 250ml προέρχεται από Κορωνέϊκη ποικιλία ελιάς. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για…

Επιτραπέζιες Ελιές Νο6 Nissos Greek Food - Ποικιλία Κολοβή και Αδραμυτιανή 13kgr.

Επιτραπέζιες Ελιές Νο6 Nissos Greek Food – Ποικιλία Κολοβή και Αδραμυτιανή 13kgr.

Nissos Greek Food

Οι Επιτραπέζιες Ελιές Νο6 Nissos Greek Food - Ποικιλία Κολοβή και Αδραμυτιανή 13kgr. έχουν εξαιρετικά πλούσια γεύση, δυνατό άρωμα και ιδιαίτερα…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. Anuga: Taste the Future

    5 Οκτωβρίου - 9 Οκτωβρίου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader