Υψηλή γαστρονομία για φιλανθρωπικό σκοπό σε ένα… δεντρόσπιτο

Υψηλή γαστρονομία για φιλανθρωπικό σκοπό σε ένα… δεντρόσπιτο

Τρεις βραβευμένοι σεφ συμμετέχουν στο Cooking for Charity 2017 του Ekies All Senses Resort σε ένα gourmet… δεντρόσπιτο.

Τρία Σαββατοκύριακα υψηλής γαστρονομίας θα προσφέρουν βραβευμένοι σεφ σε ένα gourmet δεντρόσπιτο στη Χαλκιδική με την επιμέλεια του executive chef του Ekies All Senses Resort Δημήτρη Παμπόρη.

Τρεις καταξιωμένοι σεφ σε τρία διαφορετικά Σαββατοκύριακα θα ετοιμάσουν ένα μοναδικό μενού για περιορισμένο αριθμό ατόμων στο εστιατόριο «Treehouse». To Cooking for Charity 2017 θα φιλοξενήσει αναγνωρισμένους εκπροσώπους της ελληνικής και γαλλικής κουζίνας με πρώτο τον Θοδωρή Παπανικολάου, σεφ του ξενοδοχείου «Athens Was» στις 19 και 20/08. Ακολουθεί στις 26 και 27/08 ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin για το εστιατόριο «Le Favre d’ Anne» σεφ Pascal Favre d’ Anne ενώ τη διοργάνωση κλείνει στις 2 και 3/09 ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin,  σεφ Arnaud Bignon από το «Greenhouse» του Λονδίνου.

Τρία Σαββατοκύριακα υψηλής γαστρονομίας θα προσφέρουν βραβευμένοι σεφ σε ένα gourmet δεντρόσπιτο Greek-Gourmet.gr


Τρία Σαββατοκύριακα υψηλής γαστρονομίας θα προσφέρουν βραβευμένοι σεφ σε ένα gourmet δεντρόσπιτο

Για το 2017 το Cooking for Charity συνεργάζεται με το  «Μπορούμε», μια Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του σε όλη την Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση του 2016 είχε ενισχύσει το έργο της Αγίας Βερονίκης-Σπίτι Στοργής με μέρος των εσόδων από τις εκδηλώσεις να διατίθεται στο ίδρυμα που βρίσκεται στον Άγιο Παύλο της Νικήτης Χαλκιδικής. Πριν από ένα χρόνο είχαν συμμετάσχει οι βραβευμένοι σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Αθηναγόρας Κωστάκος και Δημήτρης Δημητριάδης.

Περισσότερες πληροφορίες: 
Cooking for Charity
Τηλ.: 23750 91000
Email: info@ekies.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΥΡΑ ΠΑΡΟΥ 56 Isles Aegean Wit

Παγκόσμια διάκριση για μια μπύρα από την Πάρο

Αφιερώματα , Παραγωγοί
Κρασί

11 Νοεμβρίου: Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού

Επικαιρότητα , Ποτά
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

«Πρωταθλητές» στα συμπληρώματα διατροφής οι Έλληνες

Επικαιρότητα , Έρευνα
ΨΩΜΙ

Ψωμί, φρέσκο και μυρωδάτο για μέρες!

Αφιερώματα , Έρευνα
Κρασί

Άσχημα τα νέα για όσους αγαπούν το κρασί

Αφιερώματα , Έρευνα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Λικέρ Ρόδι ΟΡΜΥΛΙΑ 350ml

Λικέρ Ρόδι ΟΡΜΥΛΙΑ 350ml

Ορμύλια

Τα λικέρ-ηδύποτα αποτελούν παραδοσιακό μοναστηριακό κέρασμα. Τα πρώτα λικέρ φτιάχτηκαν στα μοναστήρια από εκχύλιση βοτάνων και αρχικά είχαν χρήση φαρμακευτική.…

Κάπαρη Τήνου Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Κάπαρη Τήνου Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Απολαύστε την Κάπαρη Τήνου Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς  στη χωριάτικη σαλάτα, σε μπρουσκέτες με καπνιστό σολομό, σε παξιμάδι με φάβα αλλά…

Eλιές Χαλκιδικής Θρούμπες 250γρ. σε Vaccum ΟΡΜΥΛΙΑ

Eλιές Χαλκιδικής Θρούμπες 250γρ. σε Vaccum ΟΡΜΥΛΙΑ

Ορμύλια

Η συγκομιδή της μαύρης ελιάς (θρούμπας), που αποτελεί μια ιδιαίτερη ποικιλία της Μονής, γίνεται τον β. Η ελιά πρέπει να…

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Δενδρολίβανο 250gr.

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Δενδρολίβανο 250gr.

Nissos Greek Food

Το Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Δενδρολίβανο 250gr. υπόσχεται να σας παρασύρει σε μοναδικές γεύσεις…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    01/02/2019-12:00 μμ - 04/02/2019-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader