Βασιλόπιτα, η παραδοσιακή!

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

Υπάρχουν αμέτρητες συνταγές και παραλλαγές για να φτιάξει κανείς μια βασιλόπιτα. Η παραδοσιακή συνταγή, όμως, είναι αυτή που ξεχωρίζει.

100ml. γάλα
2 κ.γ. baking powder
400 gr. βούτυρο
200gr. ζάχαρη άχνη
3 αυγά
Ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι
450 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 βανίλια
Εκτέλεση
  1. Χτυπήστε με το μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη άχνη μέχρι το μείγμα να αφρατέψει.
  2. Προσθέστε ένα-ένα τα αυγά, το γάλα, το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού
  3. Συνεχίστε το χτύπημα για 4 λεπτά.
  4. Προσθέστε το αλεύρι, το baking powder και τη βανίλια.
  5. Σε ένα στρογγυλό ταψί βουτυρώστε για να μην κολλήσει το μείγμα σας
  6. Ψήστε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου μία ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

olive-oil

«Έσπασε» το ρεκόρ της η Ελλάδα στον διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου της Νέας Υόρκη

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
opso-london-greek-cuisine

Τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια του Λονδίνου

Αφιερώματα
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ

Τα βιολογικά προϊόντα μειώνουν την εμφάνιση καρκίνου;

Έρευνα
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β6

Β6: ο σύμμαχος της καλής υγείας

Αφιερώματα
Ναύπακτος

Ναύπακτος: η απόλυτη εξόρμηση του Σαββατοκύριακου

Οδοιπορικό

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Μπάρα Αnax Superfood με Σοκολάτα

Μπάρα Αnax Superfood με Σοκολάτα

Η ενεργειακή μπάρα Αnax Superfood με Σοκολάτα, περιέχει γκότζι μπέρι, ιπποφαές, μαστίχα Χίου και κανέλα Κεϋλάνης. Χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη, χωρίς…

Μέλι Ανθέων Μελισσοκομίας Χελμός

Μέλι Ανθέων Μελισσοκομίας Χελμός

Μελισσοκομία Χελμός

Το Μέλι Ανθέων Μελισσοκομίας Χελμός παράγεται από το νέκταρ των λουλουδιών και περιέχουν γυρεόκοκκους από πολλά φυτά σε ποικίλες αναλογίες.…

Chutney Φράουλας Jukeros by Dimitris Chomatas με Μαύρο Πιπέρι και ξίδι Βαλσαμικό 250gr

Chutney Φράουλας Jukeros by Dimitris Chomatas με Μαύρο Πιπέρι και Βαλσαμικό 250g

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απογειώστε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες προσθέτοντας Chutney Φράουλας Jukeros by Dimitris Chomatas με Μαύρο Πιπέρι και ξύδι Βαλσαμικό.  • Χωρίς…

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση ρίγανης

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση ρίγανης

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση ρίγανης είναι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες μέχρι και κρέατα και ψάρια. Τύπος λαδιού: Λάδι…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    1 Φεβρουαρίου-12:00 μμ - 4 Φεβρουαρίου-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader