Το ανανεωμένο «Aegean Breeze» σαλπάρει σε διεθνή ύδατα

aegean-breeze

Με την ασυμβίβαστη ποιότητα της ευλογημένης γης της Σάμου, το εκλεπτυσμένο του άρωμα, την ευχάριστη ελαφριά γεύση και μεταλλικότητα του, το σαγηνευτικό ξηρό Μοσχάτο «Το Αγέρι του Αιγαίου» φοράει τον αγγλόφωνο μανδύα του και το νέο του λογότυπο και συστήνεται ως «Aegean Breeze» για να κατακτήσει τους απανταχού λάτρεις του κρασιού.

Με νέο λογότυπο κάνει το ντεμπούτο του στη διεθνή αγορά, το «Το Αγέρι του Αιγαίου» που πρόσθεσε στην ετικέτα του το αγγλόφωνο όνομα «Aegean Breeze», φιλοδοξώντας να διανύσει μια δυναμική πορεία στον παγκόσμιο οινικό χάρτη. Πρόκειται για ένα σαγηνευτικό ξηρό Μοσχάτο με τα χαρακτηριστικά αρώματα της συγκεκριμένης ποικιλίας που εκπλήσσει τον ουρανίσκο με τη φρεσκάδα του και τη μεταλλικότητα. Το Aegean Breeze της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (ΕΟΣΣ) αποτελεί ιδανικό «συνοδοιπόρο» των θαλασσινών και ψαριών -καθώς παντρεύεται άψογα με τη λιπαρότητα των μεγάλων ψαριών-, όπως επίσης των λευκών κρεάτων αλλά και των τυριών.

aegean breeze Greek-Gourmet.gr

Το κρασί Aegean Breeze στο φυσκό του περιβάλλον

Με την πλούσια μοναδική του γεύση, το κιτρινοπράσινο του χρώμα με τις έντονες σπινθηροβόλες πρασινωπές ανταύγειες και την χρυσή εγγύηση της σαμιώτικης καταγωγής του, το κρασί αυτό δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά γράμματα.

Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που προτιμούν να ελαφριά, φρουτώδη κρασιά δεν γίνεται να μη δοκιμάσετε το ιδιαίτερο αυτό προϊόν του σαμιώτικου αμπελώνα σε όποια περίσταση της ημέρας επιλέξετε. Μάλιστα, το «Aegean Breeze» ή «Το Αγέρι του Αιγαίου» αλά ελληνικά χαρίζει στον ουρανίσκο τα χαρακτηριστικά αρώματα του μοσχάτου αλλά την φρεσκάδα των εξωτικών φρούτων και λουλουδιών, καθιστώντας το ταιριαστό ακόμη και για απεριτίφ. Ισορροπημένο, δροσερό και ευκολόπιοτο με ωραία οξύτητα αποτελεί μια εκλεπτυσμένη αρωματική σύνθεση και γευστικά ευχάριστη καθημερινή πρόταση.

Τα κρασιά-διαμάντια της Σάμου, όπως το «Aegean Breeze» επιβεβαιώνουν με την μοναδικότητά και την ανωτερότητά τους αλλά και τις εκατοντάδες διακρίσεις τους ότι το αιγαιοπελαγίτικο νησί είναι ευλογημένο. Άλλωστε, αυτό δεν προκύπτει τυχαία. Το σημαντικό ρόλο του «κοινού καλού» της γόνιμης γης της Σάμου έχει αναλάβει από το 1934 η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (ΕΟΣΣ), ένας από τους παλαιότερους συνεταιρισμούς της Ελλάδας. Μην ξεχνάμε ότι το σαμιώτικο κρασί είναι το πρώτο κρασί του ελληνικού αμπελώνα που αναγνωρίστηκε σαν Ο.Π.Ε. (Ονομασία Προέλευσης Ελεγχόμενη) το 1970.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Καλοκαιρινά detox ροφήματα

Καλοκαιρινά detox ροφήματα

Συνταγές
Το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

Το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

Αφιερώματα
Μαμαδίστικα γλυκά ψυγείου

Μαμαδίστικα γλυκά ψυγείου

Συνταγές
Κουρκουμάς: νέα μέθοδος για μεγαλύτερη απορρόφηση

Κουρκουμάς: νέα μέθοδος για μεγαλύτερη απορρόφηση

Αφιερώματα
Aleria: Όταν το κλασικό συνάντησε το μοντέρνο

Aleria: Όταν το κλασικό συνάντησε το μοντέρνο

Αφιερώματα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Μυζήθρα Βαρελιού Ξυνή Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Μυζήθρα Βαρελιού Ξυνή Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Μαλακό λευκό αφορμάριστο τυρί που παρασκευάζεται όπως και η φρέσκια μυζήθρα μόνο που αφήνεται πριν καταναλωθεί να ωριμάσει και να…

Στάκα Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Στάκα Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Η στάκα από το Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη είναι προϊόν που παράγεται από το βρασμό του αθόγαλου σε χαμηλή θερμοκρασία με προσθήκη…

Ανθότυρο φρέσκο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Ανθότυρο φρέσκο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Είναι η μυζήθρα ή αλλιώς ανθότυρος φρέσκος, ένα από τα παραδοσιακά τυριά της Ελλάδας και θα μπορούσε να πει κανείς…

Ανθότυρο Ξηρό Τυρί Μεράκι Ηλιάκη

Ανθότυρο Ξηρό Τυρί Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Ο Ανθότυρος ο ξηρός είναι στην ουσία ανθότυρος φρέσκος αποξηραμένος και ώριμος, όπως το όνομα του ξεκάθαρα υπονοεί. Η βασική…


expotrof-banner

Εγγραφή στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader