Τιμητική διάκριση για την Εύα Παρακεντάκη

ΕΥΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΑΚΗ

Η foodblogger και παθιασμένη συνεχιστής της Κρητικής γαστρονομίας, Εύα Παρακεντάκη, βραβεύτηκε ως «γυναίκα ηγεσίας»

Στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, στο Ηράκλειο, η Εύα Παρακεντάκη έλαβε την τιμητική διάκριση «γυναίκα ηγεσίας». Η ίδια με ανάρτηση της στα social media ευχαρίστησε τον σύλλογο και υποσχέθηκε να συνεχίσει να υπηρετεί και να προβάλει τον τόπο.
«Ευχαριστώ πολύ τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης και την Μαρία Πιτσικάκη προσωπικά για την τιμή που μου έκαναν να με βραβεύσουν ως γυναίκα ηγεσίας. Βαθιά συγκίνηση και μία υπόσχεση ότι θα συνεχίσω να αγαπώ και να προβάλλω τον τόπο μου με όλη τη δύναμη της ύπαρξής μου» έγραψε στο προφίλ της στο Facebook.

Ποια είναι η Εύα Παρακεντάκη
Η Εύα Παρακεντακη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από Κρητικούς γονείς. Τα πρώτα της βήματα τα έκανε στο ζαχαροπλαστείο της οικογένειάς της. Μεγάλωσε ανάμεσα σε τέσσερις φούρνους και δύο ζαχαροπλαστεία, καθώς όλη η οικογένεια ζύμωνε και έψηνε. Διάβαζε δίπλα στο μπεν μαρί, με τη μυρωδιά της σοκολάτας να την ξελιγώνει, πάνω σε έναν inox πάγκο και κοιμόταν τα Χριστούγεννα στα σακιά από την άχνη ζάχαρη γιατί δεν προλάβαιναν να πάνε σπίτι. Σπούδασε κι έκανε καριέρα στις δημόσιες σχέσεις και στην επικοινωνία. Το 2005 άφησε το γραφείο της στο γυάλινο κτίριο της Αθήνας και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ρέθυμνο. Σήμερα ασχολείται με τις μεγάλες της αγάπες, τα παιδιά της, την φύση και την μαγειρική. Έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το blog evaintasteland.com και την εκπομπή μαγειρικής της Μama Mia, όπου παρουσιάζει το παθος της… την κρητική γαστρονομία και τα μυστικά της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ COCKTAILS

Τα 3 πιο χριστουγεννιάτικα κοκτέιλ

Ποτά , Συνταγές , Χωρίς κατηγορία
Τρίκαλα Θεσσαλίας

Τρίκαλα: το «Μικρό Παρίσι»!

Οδοιπορικό
Μαύρο σκόρδο

Μαύρο σκόρδο: η υπερτροφή της Θεσσαλίας

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
Η διατροφή ασπίδα για τα παιδικά δόντια

«Ασπίδα» των παιδικών δοντιών η διατροφή

Αφιερώματα , Διατροφικές συμβουλές
Tips για φρέσκα λαχανικά

4+1 μυστικά για να κρατήσετε φρέσκα τα λαχανικά σας

Αφιερώματα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Χυμουδιά Λεμόνι bio aloe vera Naxonisos Tastes 250ml

Χυμουδιά Λεμόνι bio aloe vera Naxonisos Tastes 250ml

Naxonisos Tastes

Πρόκειται για μια μοναδική γευστική εμπειρία που κλείνει μέσα της τα πιο γευστικά και ευεργετικά συστατικά της φύσης στις πιο…

Ξυνόχοντρος Κρήτης από το Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Ξυνόχοντρος Κρήτης Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Ο Ξυνόχοντρος είναι το προϊόν που προκύπτει με την ανάμειξη ξυνισμένου γάλακτος (πρόβειου ή αίγειου) και του χονδροαλεσμένου σιταριού. Παράγεται…

Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής με Ρίγανη & Ξύδι 360γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ

Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής με Ρίγανη & Ξύδι 360γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ

Ορμύλια

Η συγκομιδή της πράσινης ελιάς γίνεται τον Σεπτέμβριο. Οι Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής με Ρίγανη & Ξύδι 360γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ μαζεύονται με…

Μαρμελάδα CITRUS με πορτοκάλι και σοκολάτα

Μαρμελάδα CITRUS με πορτοκάλι και σοκολάτα

Citrus - Άρωμα Μνήμης

Η χειροποίητη μαρμελάδα CITRUS με πορτοκάλι και σοκολάτα αποτελεί μια ασυναγώνιστη γευστική πρόταση με έναν εκρηκτικό συνδυασμό που ικανοποιεί και…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    01/02/2019-12:00 μμ - 04/02/2019-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader