Έρευνα

Σχεδόν 4% των ανθρώπων έχει κάποια διατροφική αλλεργία

Σχεδόν 4% των ανθρώπων έχει κάποια διατροφική αλλεργία

Νέα έρευνα εστιάζει στη διατροφική αλλεργία και στη συχνότητα εμφάνισής της στον άνθρωπο. Μία νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη εστίασε στην διατροφική αλλεργία και στη συχνότητα εμφάνισής της στον άνθρωπο. Επιστήμονες από το νοσοκομείο Brigham and Women’s της Βοστώνης έχοντας ως επικεφαλής τη δρα Λι Τσου ανέλυσαν ηλεκτρονικά αρχεία για περισσότερους από 2,7 εκατομμύρια ασθενείς από […]

Καταπολέμηση του άγχους με λαχανικά και φρούτα

Πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου του Σίδνεϊ της Αυστραλίας κατέληξε πως μπορούμε να καταπολεμήσουμε το άγχος καταναλώνοντας περισσότερα λαχανικά και φρούτα ημερησίως. […]