post
Ξεκίνησε η διάθεση του πρώτου μεταλλαγμένου σολομού

Ξεκίνησε η διάθεση του πρώτου μεταλλαγμένου σολομού

Χωρίς διακριτική σήμανση πραγματοποιήθηκε η διάθεση του πρώτου μεταλλαγμένου σολομού στον Καναδά. Η αμερικανική εταιρία AquaBounty Technologies με έδρα στη Μασαχουσέτη είναι εκείνη που ανέπτυξε και παράγει πλέον μαζικά τον μεταλλαγμένο σολομό. Είναι η ίδια εκείνη που ανακοίνωσε πως έκανε ήδη την πρώτη πώλησή της διαθέτοντας 4,5 τόνους στην αγορά του Καναδά και μάλιστα σε […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Παρουσιάστηκε το σήμα για τα Μοναστηριακά Προϊόντα

Στην Ορμύλια Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ΔΣΟ για τη Σύνταξη Κανονισμού Απονομής Σήματος για Μοναστηριακά Προϊόντα και…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προ των πυλών η 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής

Προ των πυλών η 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής

H αντίστροφη μέτρηση για την 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής της Ρόδου έχει ξεκινήσει.…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Η Ένωση»: Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας 

«Η Ένωση»: Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας 

Ένα κατάστημα παράδειγμα προς μίμηση έχει δημιουργήσει ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας «Η Ένωση» με πιστοποιημένα αγροτικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα σε ανταγωνιστικές τιμές. Ένα πρότυπο κατάστημα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία τους τελευταίους μήνες στην Τρίπολη ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας «Η Ένωση». Σε αυτό βρίσκουμε πιστοποιημένα αγροτικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα σε […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Growδιά project: Υιοθετήστε τη δική σας ροδιά

Growδιά project: Υιοθετήστε τη δική σας ροδιά

Ένα ευρηματικό project μας παροτρύνει να υιοθετήσουμε τη δική μας ροδιά στις Σέρρες. Ο λόγος για το Growδιά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Μοναστηριακή κουζίνα στο γερμανικό Τύπο

Η Μοναστηριακή κουζίνα στο γερμανικό Τύπο

Μέσα από την αντίστοιχη θεματική ενότητα του KOUZINA 2017 Γερμανοί δημοσιογράφοι γνώρισαν την Μοναστηριακή κουζίνα του Άθωνα.…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η εντυπωσιακή παρουσία της Ελλάδας στο Καζακστάν

Η εντυπωσιακή παρουσία της Ελλάδας στο Καζακστάν

Στην Παγκόσμια Έκθεση EXPO 2017 στην Αστάνα του Καζακστάν συμμετείχε η Ελλάδα. Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το περίπτερο της Ελλάδας στην Παγκόσμια Έκθεση EXPO 2017 στην Αστάνα του Καζακστάν η οποία ήταν αφιερωμένη στις εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Πρόκειται για μία έκθεση η οποία διοργανώνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού κάθε πέντε χρόνια και φιλοξενείται από […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Andronis Gastronomy 2017: Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Σαντορίνη

Andronis Gastronomy 2017: Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Σαντορίνη

Για τρίτη χρονιά διοργανώνεται το κορυφαίο διεθνές φεστιβάλ γαστρονομίας Andronis Gastronomy με την παρουσία βραβευμένων σεφ από…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Aroma Innovation Hub: Εστιάζοντας στα ελληνικά βότανα

Aroma Innovation Hub: Εστιάζοντας στα ελληνικά βότανα

Ο πρώτος ελληνικός κόμβος καινοτομίας με έμφαση στην ανάπτυξη, παραγωγή και εκμετάλλευση προϊόντων από αρωματικά και φαρμακευτικά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3ο Έτος Ποντιακής Γαστρονομίας

 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Έτος Ποντιακής Γαστρονομίας στο Θρολύριο Ροδόπης στην Κομοτηνή. Για τρίτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουλίου η διοργάνωση για την Ποντιακή Γαστρονομία στην πλατεία του Θρολύριου Ροδόπης στην Κομοτηνή. Το 3ο Έτος Ποντιακής Γαστρονομίας αποτελεί συνδιοργάνωση με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος και εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου νέου αγρότη!

Διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου νέου αγρότη!

Προχωράνε οι ενέργειες για την ανάδειξη του καλύτερου νέου αγρότη! Για μία ακόμα χρονιά η Πανελλήνια Ένωση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κορυφαία η «μαγιάτικη» φέτα των Γρεβενών

Κορυφαία η «μαγιάτικη» φέτα των Γρεβενών

Νέα έρευνα από το ΑΠΘ κατέδειξε ότι τόσο η «μαγιάτικη» φέτα των Γρεβενών όσο και το γάλα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Καλοκαιρινά detox ροφήματα

Καλοκαιρινά detox ροφήματα

Συνταγές
Το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

Το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

Αφιερώματα
Μαμαδίστικα γλυκά ψυγείου

Μαμαδίστικα γλυκά ψυγείου

Συνταγές
Κουρκουμάς: νέα μέθοδος για μεγαλύτερη απορρόφηση

Κουρκουμάς: νέα μέθοδος για μεγαλύτερη απορρόφηση

Αφιερώματα
Aleria: Όταν το κλασικό συνάντησε το μοντέρνο

Aleria: Όταν το κλασικό συνάντησε το μοντέρνο

Αφιερώματα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Κεφαλοτύρι κατσικίσιο Νιώτικο

Κεφαλοτύρι Κατσικίσιο Νιώτικο

Νιώτικο

Κεφαλοτύρι Κατσικίσιο Νιώτικο: Το παλαιότερο τυρί όλων. Ο μέντορας της νέας τυροκομίας. Έχει ελάχιστα αλμυρή, λιπαρή, αλλα πάντα ευχάριστη γεύση.

Πικάντικο τυρί με μπούκοβο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Πικάντικο τυρί με μπούκοβο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Το Πικάντικο τυρί με μπούκοβο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη είναι ένα σκληρό τυρί με βουτυρένια αρώματα, διακριτικό κάψιμο και υφή παρμεζάνας.…

Ρόφημα τσαγιού με Φρούτα τους Δάσους 'Frozen Berries' Jukeros by Dimitris Chomatas 250ml

Ρόφημα τσαγιού με Φρούτα τους Δάσους ‘Frozen Berries’ Jukeros by Dimitris Chomatas 250ml

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απολαυστικό ρόφημα τσαγιού με Φρούτα τους Δάσους 'Frozen Berries' Jukeros by Dimitris Chomatas με Λεμόνι και Αγαύη 250ml • Χωρίς συντηρητικά,…

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση pesto

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση pesto

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση pesto συνδυάζεται εξαιρετικά με ζυμαρικά, κρεατικά και ψητά λαχανικά. 99,60% Ελαιόλαδο & 0,40% σιρόπι με…


expotrof-banner

Εγγραφή στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader