post
ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

Αποτοξίνωση: πότε και γιατί;

Έντονη κόπωση, φούσκωμα στο στομάχι, αφυδατωμένη επιδερμίδα, πονοκέφαλοι είναι μερικά μόνο από τα συμπτώματα που δείχνουν πως ο οργανισμός μας χρειάζεται αποτοξίνωση. Είναι γνωστό πως ο οργανισμός μας επηρεάζεται από την διατροφή μας, την ρύπανση της ατμόσφαιρας, το στρες κι άλλες αιτίες κάνοντας μας να νιώθουμε κούραση, πονοκέφαλο ακόμα και φούσκωμα. Μια καλή στιγμή για […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Fast food Vs εστιατορίων

Fast food Vs εστιατορίων

Νέα έρευνα θέλει τα γεύματα στα εστιατόρια να είναι πιο παχυντικά από ότι το fast food Μέχρι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ασημάκης Χανιώτης: ο νεότερος Έλληνας σεφ με αστέρι Michelin

Ασημάκης Χανιώτης: ο νεότερος Έλληνας σεφ με αστέρι Michelin

Είναι μόλις 28 ετών κι είναι ο πρώτος Έλληνας που του έχει απονεμηθεί αστέρι Michelin έξω από…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
olive-oil

«Έσπασε» το ρεκόρ της η Ελλάδα στον διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου της Νέας Υόρκη

Την 4η θέση κατέκτησε η Ελλάδα στον διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου της Νέας Υόρκη με συνολικά 53 βραβεία. Στον ετήσιο «Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου της Νέας Υόρκης» (ΝΥIOOC) με 1.000 διαγωνιζόμενους από 27 χώρες, η Ελλάδα έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ της, συλλέγοντας, συνολικά 53 βραβεία και κατακτώντας την τέταρτη θέση ανάμεσα στις χώρες με τις περισσότερες βραβεύσεις. […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Τα αρώματα και οι γεύσεις της Ελλάδας πλημμυρίζουν την 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο γαστρονομικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων γεμάτο γεύσεις και αρώματα έρχεται στην 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
gault__millau και οι Έλληνες σεφ

Ο παγκόσμιος γαστρονομικός οδηγός «Gault&Millau» επίσημα και στην Ελλάδα

Ο Gault & Millau ανακοίνωσε την έναρξη του στην Ελλάδα σε μια λαμπρή βραδιά στην Γαλλική πρεσβεία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πρέσβειρα της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία διαδραματίζεται στην κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα»

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία διαδραματίζεται στην κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα», όπου διακεκριμένοι σεφ ετοιμάζουν εμπνευσμένες συνταγές, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα προϊόντα της χώρας μας, ενώ η αγαπημένη σεφ και πρέσβειρα της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, σε συνεργασία με αναγνωρισμένες Λέσχες Αρχιμαγείρων από όλη την Ελλάδα, προσφέρουν μια μοναδική διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες της έκθεσης. Τυροκομικά προϊόντα, αλλαντικά, […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
βιταμινη c

C, όπως ανοCοποιητικό

Μια βιταμίνη για όλα! Ο λόγος για την βιταμίνη C, μία από τις δημοφιλέστερες βιταμίνες, καθώς εμπλέκεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γύρος

Γύρος… ο πιστοποιημένος!

Ως το πρώτο Εγγυημένο Παραδοσιακό Ιδιότυπο Προϊόν (ΕΠΙΠ) της χώρας αναμένεται να γίνει ο γύρος. Ο ελληνικός…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενα 4ημερο γαστρονομικό ταξίδι έρχεται στο Ελληνικό

Η 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, πιο ολοκληρωμένη από κάθε άλλη φορά, μας υπόσχεται ένα 4ήμερο γαστρονομικό ταξίδι στις γεύσεις της Ελλάδος. Η έκθεση που έγινε θεσμός επιστρέφει δυναμικά για έκτη συνεχόμενη χρονιά με ακόμη περισσότερες συμμετοχές, καινοτόμες προτάσεις και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις. Η 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανοίγει τις πύλες της 1η […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της Google αναλύει ποια εστιατόρια μπορεί να σε… δηλητηριάσουν

«Έξυπνο» σύστημα της Google αναλύει ποια εστιατόρια μπορεί να σε… δηλητηριάσουν

Θέλεις να ξέρεις ποια εστιατόρια δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής και μπορεί να σε δηλητηριάσουν; Κανένα πρόβλημα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η μεσογειακή διατροφή προστατεύει τα μάτια

Η μεσογειακή διατροφή προστατεύει τα μάτια

Όποιος ακολουθεί το πρότυπο της μεσογειακής διατροφής έχει 41% μικρότερη πιθανότητα εμφάνισης εκφύλισης της ωχράς κηλίδας Μία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ρ, όπως ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη

Ρ, όπως ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη

Αφιερώματα , Παραγωγοί
Δαμάσκηνα για γερά οστά

Η Νο 1 τροφή για γερά οστά

Αφιερώματα , Έρευνα
edessa-i-poli-tou-nerou

Έδεσσα: η πόλη του νερού

Οδοιπορικό
Μωραΐτικα ζυμαρικά

Φρέσκα, αγνά και βραβευμένα τα ζυμαρικα «Μωραΐτικα»

Αφιερώματα , Παραγωγοί

Grace Gin: Ένα τζιν με άρωμα Ελλάδας

Αφιερώματα , Παραγωγοί

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με 4 Πιπέρια 250gr.

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με 4 Πιπέρια 250gr.

Nissos Greek Food

Το Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με 4 Πιπέρια 250gr. υπόσχεται να σας παρασύρει σε μοναδικές…

Μαρμελάδα Σύκο Jukeros by Dimitris Chomatas με Βινσάντο 250g

Μαρμελάδα Σύκο Jukeros by Dimitris Chomatas με Βινσάντο 250g

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απολαυστική, φρουτένια και άκρως δροσιστική, η Μαρμελάδα Σύκο Jukeros by Dimitris Chomatas με Βινσάντο 250g «συντροφεύει» τόσο τις αλμυρές όσο…

Αποξηραμένο Μήλο Thirsty Fruits σε φέτες

Αποξηραμένο Μήλο Thirsty Fruits σε φέτες

Thirsty Fruits

Το Αποξηραμένο Μήλο Thirsty Fruits σε φέτες δεν περιέχει καθόλου χημικά συντηρητικά, ενώ η αποξήρανση γίνεται σε ηπιότερες συνθήκες για να διατηρούμε…

Eλιές Χαλκιδικής Θρούμπες 250γρ. σε Vaccum ΟΡΜΥΛΙΑ

Eλιές Χαλκιδικής Θρούμπες 250γρ. σε Vaccum ΟΡΜΥΛΙΑ

Ορμύλια

Η συγκομιδή της μαύρης ελιάς (θρούμπας), που αποτελεί μια ιδιαίτερη ποικιλία της Μονής, γίνεται τον β. Η ελιά πρέπει να…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεων αυτήν τη στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader