post
Οι συνηθισμένες παγίδες στο δείπνο για μία οικοδέσποινα

Οι συνηθισμένες παγίδες στο δείπνο για μία οικοδέσποινα

Προσκαλώντας σε γεύμα ή δείπνο τους φίλους μας υπάρχουν μερικά σημεία που πρέπει να προσέξουμε για να μην γίνουν δυσάρεστες παγίδες για εμάς. Ένα γεύμα ή ένα δείπνο με φίλους στο σπίτι μας μπορεί να είναι η μεγαλύτερη χαρά αλλά και το πιο δύσκολο έργο ειδικά αν δεν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για την περίσταση. Συνηθισμένες […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Με πολλές και διαφορετικές παράλληλες εκδηλώσεις και σεμινάρια εκπαιδευτικού χαρακτήρα πλαισιώνεται η 5η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βρεττός, το παλαιότερο αποστακτήριο της Αθήνας

Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας φιλοξενεί ένα από τα παλαιότερα αποστακτήρια της Αθήνας αλλά και της Ευρώπης. Ο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Upupa Epops, ο ψαγμένος τσαλαπετεινός των Πετραλώνων

Εξωτικό, ιδιαίτερο και με έναν αέρα της παλιάς Αθήνας το Upupa Epops προσφέρει πολλά περισσότερα από ένα κλασικό μπαρ. Σε ένα σύμπλεγμα χαμηλών οικημάτων του 1930 στα Κάτω Πετράλωνα μία παρέα δημιούργησε πριν από σχεδόν δύο χρόνια ένα μαγαζί που αποτελούσε το όνειρό της. Αν αναρωτιέστε για τον τίτλο και το όνομα το «Upupa Epops» […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποτό και τσιγάρο προκαλούν πρόωρη γήρανση

Πρόωρη γήρανση για όσους καπνίζουν φανατικά και είναι δεινοί πότες; Κι όμως! Νέα επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει πως…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμικό «παρών» για το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

To IEK AKMH, αναγνωρίζοντας τη σημασία της ενίσχυσης της ελληνικής γαστρονομίας και των εγχώριων παραγωγών, συμμετέχει ενεργά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Γαστρονομικές εκπλήξεις στο «Μαγειρεύουμε Ελλάδα»

5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Γαστρονομικές εκπλήξεις στο «Μαγειρεύουμε Ελλάδα»

Ένα τετραήμερο γεμάτο γαστρονομικές εκπλήξεις και κορυφαίους σεφ επιφυλάσσει στους καλεσμένους της η ανατρεπτική κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» κατά τη διάρκεια της 5ης Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Στο πλούσιο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ ξεχωρίζει το «Μαγειρεύουμε Ελλάδα», όπου ο Λευτέρης Λαζάρου και καταξιωμένοι σεφ ετοιμάζουν εμπνευσμένες συνταγές, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα προϊόντα της […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαμονή σε κορυφαία ξενοδοχεία για τους μεγάλους νικητές του Greek Chef από την HotelBrain

Στιγμές απόλαυσης επιφυλάσσει ο Χρυσός Χορηγός της 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, HotelBrain, για τους μεγάλους νικητές του 3ου Πανελλήνιου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Peek a bloom ένα διαφορετικό κρυφτό στην απόλαυση

Peek a bloom ένα διαφορετικό κρυφτό στην απόλαυση

Στο Peek a bloom το παιχνίδι παίζεται ανάμεσα σε δύο σημαντικά άνθη που μας προσφέρουν το ένα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην 6η θέση των εισαγόμενων τυριών της Σουηδίας τα ελληνικά

Στην 6η θέση των εισαγόμενων τυριών της Σουηδίας η φέτα

Η φέτα είναι το ελληνικό τυρί το οποίο φέρνει την Ελλάδα στην 6η θέση των εισαγόμενων τυριών της Σουηδίας. Τα δεδομένα προέκυψαν έπειτα από έρευνα του ΟΕΥ της ελληνικής πρεσβείας στη Στοκχόλμη. Σύμφωνα με αυτά η Ελλάδα βρίσκεται η χώρα μας βρίσκεται στην 6η θέση των κυριότερων προμηθευτών τυριού της Σουηδίας, με το ποσοστό των […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προστατευόμενο προϊόν το Μελεκούνι

Προστατευόμενο προϊόν το Μελεκούνι

Η Ευρωπαϊκή επιτροπή καταχώρισε το Μελεκούνι στο μητρώο των προστατευόμενων γεωγραφικών ενδείξεων (ΠΓΕ). Το παραδοσιακό γλύκισμα της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακαλύπτοντας τον Κύριο Χου

Ανακαλύπτοντας τον Κύριο Χου

Φρεσκοκαβουρδισμένος ελληνικός καφές, σπιτικό τσίπουρο και μεζεδάκια σε ένα υπέροχο νεοκλασικό του 1933 με την υπογραφή του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ωφέλιμες οι φυτικές ίνες για τους καρκινοπαθείς

Ωφέλιμες οι φυτικές ίνες για τους καρκινοπαθείς

Έρευνα
Άργος: με άρωμα πορτοκαλιού και ιστορία 6.000 ετών

Άργος: με άρωμα πορτοκαλιού και ιστορία 6.000 ετών

Οδοιπορικό
Φάκελος ελαιόλαδο, όσα θα έπρεπε να γνωρίζουμε

Φάκελος ελαιόλαδο, όσα θα έπρεπε να γνωρίζουμε

Αφιερώματα
Barrett, το ροκ στέκι του Ψυρρή

Barrett, το ροκ στέκι του Ψυρρή

Αφιερώματα , Ποτά
Upper: το μυστικό του Συντάγματος

Upper: το μυστικό του Συντάγματος

Αφιερώματα , Ποτά

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Ρόφημα τσαγιού με Φρούτα τους Δάσους 'Frozen Berries' Jukeros by Dimitris Chomatas 250ml

Ρόφημα τσαγιού με Φρούτα τους Δάσους ‘Frozen Berries’ Jukeros by Dimitris Chomatas 250ml

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απολαυστικό ρόφημα τσαγιού με Φρούτα τους Δάσους 'Frozen Berries' Jukeros by Dimitris Chomatas με Λεμόνι και Αγαύη 250ml • Χωρίς συντηρητικά,…

Λευκό τυρί άλμης Μαλακιώτικο Τυρί Μεράκι Ηλιάκη

Λευκό τυρί άλμης Μαλακιώτικο Τυρί Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Μαλακιώτικο τυρί γιτσικό ή πρόβειο (μπλε ή πράσινο ) επιτραπέζιο λευκό τυρί πού διατηρείται σε άλμη. Η ποικιλία αλλάζει ανάλογα…

Το Ορεκτικό της Κατερίνας Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Το Ορεκτικό της Κατερίνας Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Το Ορεκτικό της Κατερίνας Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχεται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως μελιτζάνα ψητή, πιπεριά φλωρίνης, καραμελωμένα…

Αποξηραμένος Λωτός Thirsty Fruits σε φέτες

Αποξηραμένος Λωτός Thirsty Fruits σε φέτες

Thirsty Fruits

Ο Αποξηραμένος Λωτός Thirsty Fruits σε φέτες δεν περιέχει καθόλου χημικά συντηρητικά, ενώ η αποξήρανση γίνεται σε ηπιότερες συνθήκες για να…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    26 Ιανουαρίου-12:00 μμ - 29 Ιανουαρίου-5:00 μμ
  2. Ημερίδα «Μεσογειακή Διατροφή» στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

    26 Ιανουαρίου-4:00 μμ - 7:00 μμ
  3. Η Έκθεση Agrotica έρχεται το Φεβρουάριο

    1 Φεβρουαρίου - 4 Φεβρουαρίου
  4. UNESCO: Διεθνές Συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, Διατροφή & Υγεία»

    23 Μαΐου - 26 Μαΐου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader