post
«Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας»: Οι μεγάλοι νικητές

«Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας»: Οι μεγάλοι νικητές

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2018 στο Grand Ballroom του «Hyatt Regency» στη Θεσσαλονίκη. 55 κορυφαία εστιατόρια ελληνικής κουζίνας από κάθε γωνιά της Ελλάδας χειροκροτήθηκαν θερμά στη σκηνή του Grand Ballroom στο «Hyatt Regency» της Θεσσαλονίκης. Ο νέος γαστρονομικός θεσμός «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας» που διοργάνωσε το «Αθηνόραμα» αποθέωσε τις ελληνικές γευστικές δημιουργίες. […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χάρτης των Γεύσεων 2018

Χάρτης των Γεύσεων 2018

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ο Χάρτης των Γεύσεων 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προ των πυλών η έκθεση Freskon 2018

Προ των πυλών η έκθεση Freskon 2018

Με το βλέμμα της στραμμένο στη διακίνηση φρούτων και λαχανικών στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου,…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Think Pink»: Όλες οι τάσεις στα ροζέ κρασιά στο Wine Club THESSALONIKI'96

«Think Pink»: Όλες οι τάσεις στα ροζέ κρασιά στο Wine Club THESSALONIKI’96

Όλες τις τάσεις στα ροζέ κρασιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παραβρεθούν στην εκδήλωση «Think Pink» του Wine Club THESSALONIKI’96, την Τετάρτη 28 Μαρτίου στο The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη. Η ζήτηση για ροζέ κρασιά σταθερά αυξάνεται. Οι πωλήσεις εκτοξευτήκαν και συνεχίζουν να εμφανίζουν εντυπωσιακή αύξηση. Κι όμως, αν γυρίζαμε στις αρχές της χιλιετίας, […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Olive’s Earth: Αγάπη για την ελιά και τα προϊόντα της

Olive’s Earth: Αγάπη για την ελιά και τα προϊόντα της

Η εταιρεία Olive’s Earth ταξιδεύει την ελιά και τα προϊόντα της από την Βόλβη της Θεσσαλονίκης σε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαλέπι Σαλονίκης: Ευεργετικό και απολαυστικό

Σαλέπι Σαλονίκης: Ευεργετικό και απολαυστικό

Από τη ρίζα της ορχιδέας το Σαλέπι Σαλονίκης γίνεται ρόφημα και έρχεται στο ποτήρι μας για να…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι και την 1η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης. Έως και τις 16 Φεβρουαρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Αμπελοοινικής Προέλευσης Θεσσαλονίκης ο οποίος και θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 27 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Sknipa: Η ελληνική μπύρα

Sknipa: Η ελληνική μπύρα

Μία διαφορετική μπύρα, η Sknipa με καθαρά ελληνικό χαρακτήρα και επιλεγμένες πρώτες ύλες. Η ιστορία της Sknipa…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Detrop Boutique 2018 the delicatessen show

Προ των πυλών η Detrop Boutique 2018

Από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση Detrop Boutique στο ∆ιεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Vogatsikou 3: το γνήσιο μπαρ

Vogatsikou 3: το γνήσιο μπαρ

Στον ομώνυμο δρόμο της μαγικής Θεσσαλονίκης βρίσκεται ένα γνήσιο μπαρ για επαΐοντες και όχι μόνο. Ο λόγος για το Vogatsikou 3. Σε ένα μαγαζί με παράδοση στο χώρο στο πρώην Bel Air δημιουργήθηκε το 2014 το Vogatsikou 3 ένα γνήσιο μπαρ με σεβασμό στον πελάτη και στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Το ξύλο και […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Έκθεση Agrotica έρχεται το Φεβρουάριο

Η Έκθεση Agrotica έρχεται το Φεβρουάριο

Συνεχίζοντας μία παράδοση 32 ετών η έκθεση Agrotica επιστρέφει στις 1-4 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος

Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος: Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού

Η Ένωση Οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» συμμετέχει φέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού με…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Μικρά μυστικά διατροφής για να δροσίσετε τον οργανισμό σας

Αφιερώματα
Μουχλιασμένα τρόφιμα: Κι, όμως, κάποια μπορείτε να τα καταναλώσετε

Μουχλιασμένα τρόφιμα: Κι, όμως, κάποια μπορείτε να τα καταναλώσετε

Αφιερώματα
Τηνιακοί Αμπελώνες T-OINOS: από τους μονόλιθους… στην παραγωγή γεύσεων και αρωμάτων!

Τηνιακοί Αμπελώνες T-OINOS: από τους μονόλιθους… στην παραγωγή γεύσεων και αρωμάτων!

Αφιερώματα , Ποτά

Το φακόρυζο… σύμμαχος ενάντια στο σάκχαρο

Έρευνα
Αχιλλέας Πλακίδας: ο Έλληνας Bartender of the Year 2018

Αχιλλέας Πλακίδας: ο Έλληνας Bartender of the Year 2018

Επικαιρότητα , Ποτά

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Φλωμάρια Λήμνου Χονδρά Χρυσάφη

Φλωμάρια Λήμνου Χονδρά Χρυσάφη 800gr

Χρυσάφη

Πρόκειται για την παραδοσιακή χυλοπίτα της Λήμνου: ένα τοπικό ζυμαρικό κομμένο σε πολύ ψιλά κομματάκια Παρασκευάζεται με λημνιό αλεύρι, χωριάτικα…

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με φράουλα

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με φράουλα

Ariston

Το βαλσάμικο ξίδι ARISTON με φράουλα είναι τέλειο για dressings σε σαλάτες ή πάνω από ώριμα κατσικίσια τυριά. Υπέροχο να…

Λευκό τυρί άλμης Μαλακιώτικο Τυρί Μεράκι Ηλιάκη

Λευκό τυρί άλμης Μαλακιώτικο Τυρί Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Μαλακιώτικο τυρί γιτσικό ή πρόβειο (μπλε ή πράσινο ) επιτραπέζιο λευκό τυρί πού διατηρείται σε άλμη. Η ποικιλία αλλάζει ανάλογα…

Μανιταρόσουπα

Μανιταρόσουπα Μουσείο Μανιταριών

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων

Η «σύνοδος κορυφής» των εκλεκτών άγριων μανιταριών: Βωλίτης, Μαύρη Τρομπέτα και Κανθαρίσκος. Η ισχύς της γεύσεως, των αρωμάτων και των…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 83η ΔΕΘ HELEXPO 2018

    8 Σεπτεμβρίου-10:00 πμ - 16 Σεπτεμβρίου-10:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader