post
ΤΟ ΣΤΑΧΥ

Το Στάχυ: ζυμαρικά από δίκοκκο σιτάρι

Η οικογενειακή επιχείρηση, το Στάχυ, με μεράκι και αγάπη για την παράδοση, παράγει αλεύρι και ζυμαρικά από δίκοκκο σιτάρι ολικής, όπως παλιά! Το Στάχυ είναι μια νέα οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια του δίκοκκου σιταριού και στην παραγωγή προϊόντων με βιολογικό τρόπο, στην περιοχή Δάφνης του Δήμου Κύμης. Ακολουθώντας την παράδοση και θέλοντας να […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ

Τα βιολογικά προϊόντα μειώνουν την εμφάνιση καρκίνου;

Έρευνα
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β6

Β6: ο σύμμαχος της καλής υγείας

Αφιερώματα
Ναύπακτος

Ναύπακτος: η απόλυτη εξόρμηση του Σαββατοκύριακου

Οδοιπορικό
VEGAN ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Vegan: η νέα τάση διατροφής που τείνει να γίνει τρόπος ζωής

Αφιερώματα
TEFF

Teff: η νέα υπερτροφή που αγαπούν οι δρομείς

Αφιερώματα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Λαζάνια Τήνου με ντομάτα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Λαζάνια Τήνου με ντομάτα Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Τα Λαζάνια Τήνου με ντομάτα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχονται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως σιμιγδάλι, αυγά, ντομάτα και…

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με βατόμουρο

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με βατόμουρο

Ariston

Το βαλσάμικο ξίδι ARISTON με βατόμουρο είναι υπέροχο σαν μαρινάδα ή σαν dressing για σαλάτα( σαλάτα από σπανάκι με κατσικίσιο…

Γραβιέρα Νιώτικο

Γραβιέρα Νιώτικο

Νιώτικο

Γραβιέρα: Έκλεκτό επιτραπέζιο τυρί με ανοιχτό κιτρινο χρώμα, πλούσιο σε πρωτεϊνες με ευχάριστη γεύση.

Κεφαλοτύρι γιτσικό (γίδινο) Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Κεφαλοτύρι γιτσικό (γίδινο) Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Το Κεφαλοτύρι γιτσικό (γίδινο) Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη είναι ένα τυρί εύπεπτο και ελαφρύ μπορεί να καταναλωθεί ως επιτραπέζιο, ως συνοδευτικό…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    1 Φεβρουαρίου-12:00 μμ - 4 Φεβρουαρίου-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader