post
σαλμονέλα

Σαλμονέλα: 5 τρόποι για την πρόληψη της

Ο Μίλτος Μπαντινάκης, Επικεφαλής Επιθεωρητής Ποιότητας Τροφίμων και Ιδρυτής της Quality Award μας ενημερώνει σχετικά με τη Σαλμονέλα και τους 5 τρόπους για την πρόληψή της. Σαλμονέλα είναι το βακτήριο που ακούμε συχνότερα από όλα σχετικά με τα τρόφιμα. Υπάρχει λόγος φυσικά γι’ αυτό, καθώς αποτελεί τη βασική αιτία δηλητηριάσεων των πολιτών καθημερινά. Η Ευρωπαϊκή Ένωση […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ποιες είναι οι οδηγίες αγοράς και η σωστή συντήρηση για το κοτόπουλο

Ποιες είναι οι οδηγίες αγοράς και η σωστή συντήρηση για το κοτόπουλο

Το κοτόπουλο είναι μία θρεπτική τροφή την οποία θα πρέπει να προμηθευόμαστε, να συντηρούμε και να παρασκευάζουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΡΜΑ ΜΠΡΑΛΟΥ

Η Φάρμα Μπράλου ταξιδεύει στην Τήνο

Άρθρα , Αφιερώματα
ΠΕΡΙΤΙΝΟΣ ΣΥΡΟΣ

Περί Τίνος… πρόκειται στην Σύρο;

Άρθρα , Αφιερώματα
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΑΠΕΡΙΤΙΦ

Τα απόλυτα μεσογειακά απεριτίφ!

Άρθρα , Ποτά
Κώστας Μπουγιούρης Ηλιοβασίλεμα

Ο σεφ Κώστας Μπουγιούρης «ζωγραφίζει» στο Ηλιοβασίλεμα

Άρθρα , Αφιερώματα
ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

5 σπιτικές μάσκες για λαμπερά μαλλιά και ενυδατωμένο δέρμα

Αφιερώματα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Λευκό τυρί άλμης Μαλακιώτικο Τυρί Μεράκι Ηλιάκη

Λευκό τυρί άλμης Μαλακιώτικο Τυρί Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Μαλακιώτικο τυρί γιτσικό ή πρόβειο (μπλε ή πράσινο ) επιτραπέζιο λευκό τυρί πού διατηρείται σε άλμη. Η ποικιλία αλλάζει ανάλογα…

Πικάντικο τυρί με μπούκοβο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Πικάντικο τυρί με μπούκοβο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Το Πικάντικο τυρί με μπούκοβο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη είναι ένα σκληρό τυρί με βουτυρένια αρώματα, διακριτικό κάψιμο και υφή παρμεζάνας.…

Μέλι Βελανιδιάς Μελισσοκομία Χελμός

Μέλι Βελανιδιάς Μελισσοκομία Χελμός

Μελισσοκομία Χελμός

Το Μέλι Βελανιδιάς Μελισσοκομία Χελμός είναι ένα σκουρόχρωμο συνήθως μέλι με άρωμα και ιδιαίτερη γεύση, πλούσια και μεστή, ενώ δεν…

Μπάρα Αnax Superfood με σπόρους Chia & Φρούτα

Μπάρα Αnax Superfood με σπόρους Chia & Φρούτα

Η ενεργειακή μπάρα Αnax Superfood περιέχει φυσική chia, αποξηραμένα σύκα από την Εύβοια, γκότζι μπέρι, ιπποφαές, μαστίχα Χίου και κανέλα…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. Taste of Athens: Η γεύση της Αθήνας σε μια μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

    27 Σεπτεμβρίου-12:00 μμ - 30 Σεπτεμβρίου-10:30 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader