post

Έφυγε στα 73 του ο διάσημος σεφ του πουρέ

Έκανε τον ταπεινό πουρέ διάσημο σε όλο τον κόσμο. Κέρδισε 32 αστέρια Μισελέν κι έφερε την επανάσταση στα εστιατόρια. Ο Joel Robuchon έφυγε στα 73 του χρόνια αφήνοντας μια τεράστια κληρονομιά στην γαλλική και την παγκόσμια γαστρονομία. Προσπαθούσε τα πιάτα του να είναι όσο πιο απλά γίνεται για να αναδεικνύει την πρώτη ύλη. Αντισυμβατικός και […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ COCKTAILS

Τα 3 πιο χριστουγεννιάτικα κοκτέιλ

Ποτά , Συνταγές , Χωρίς κατηγορία
Τρίκαλα Θεσσαλίας

Τρίκαλα: το «Μικρό Παρίσι»!

Οδοιπορικό
Μαύρο σκόρδο

Μαύρο σκόρδο: η υπερτροφή της Θεσσαλίας

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
Η διατροφή ασπίδα για τα παιδικά δόντια

«Ασπίδα» των παιδικών δοντιών η διατροφή

Αφιερώματα , Διατροφικές συμβουλές
Tips για φρέσκα λαχανικά

4+1 μυστικά για να κρατήσετε φρέσκα τα λαχανικά σας

Αφιερώματα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Κεφαλοτύρι κατσικίσιο Νιώτικο

Κεφαλοτύρι Κατσικίσιο Νιώτικο

Νιώτικο

Κεφαλοτύρι Κατσικίσιο Νιώτικο: Το παλαιότερο τυρί όλων. Ο μέντορας της νέας τυροκομίας. Έχει ελάχιστα αλμυρή, λιπαρή, αλλα πάντα ευχάριστη γεύση.

Βαλσάμικο ξίδι GREEN & BLU Άρτυμα 250ml

Βαλσάμικο ξίδι GREEN & BLU Άρτυμα 250ml

Green & Blu

Το Βαλσάμικο ξίδι GREEN & BLU Άρτυμα 250ml μπορεί να συνοδεύσει υπέροχα τις σαλάτες και τα φαγητά σας.

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με σύκο

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με σύκο

Ariston

Το βαλσάμικο ξίδι ARISTON με σύκο χρησιμοποιείται για το τελείωμα όλων των πιάτων συμπεριλαμβάνοντας σαλάτες, φιλέ μινιόν, πιάτα θαλασσινών και…

Μελισσόκηπος Αξιού - Μέλι Κρέμα

ΜΕΛΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ

Μελισσόκηπος Αξιού

Μέλι  Κρέμα  

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    01/02/2019-12:00 μμ - 04/02/2019-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader