post
Ρόδι, πολύτιμο από τη φλούδα μέχρι το κουκούτσι!

Ρόδι, πολύτιμο από τη φλούδα μέχρι το κουκούτσι!

Ο Χρήστος Μαντάς, M.S.c Μηχανικός Βιοσυστημάτων, μας παρουσιάζει τη νέα έρευνα της εταιρείας έρευνας και καινοτομίας στην τεχνολογία τροφίμων, RENOVA που καταδεικνύει ότι ακόμη και τα υποπροϊόντα του ροδιού – που έως τώρα θεωρούνταν απόβλητα της χυμοποίησης- είναι πολύτιμα. Έφθασε η στιγμή να δείτε το Ρόδι ως απαραίτητο «σύμμαχο» του οργανισμού σας! Λόγω της εξάπλωσης της […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Φθινοπωρινές σούπες

Φθινοπωρινές σούπες

Συνταγές
Η τομάτα προλαμβάνει τον καρκίνο του δέρματος

Η τομάτα προλαμβάνει τον καρκίνο του δέρματος

Έρευνα
Ο συνδυασμός αναψυκτικού και φαγητού παχαίνει

Ο συνδυασμός αναψυκτικού και φαγητού παχαίνει

Έρευνα
«Εκύλησε το τέτζερι κ’ ήβρε το καππάκι» - Ένα βιβλίο για τη Σύμη

«Εκύλησε το τέτζερι κ’ ήβρε το καππάκι» – Ένα βιβλίο για τη Σύμη

Αφιερώματα
Lucky 7! Οι 7 τροφές που δυναμώνουν μυαλό και σκέψη

Lucky 7! Οι 7 τροφές που δυναμώνουν μυαλό και σκέψη

Αφιερώματα

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Ξινό Νιώτικο

Ξινό Νιώτικο

Νιώτικο

Ξινό Νιώτικο: Ένα τυρί κρεμώδες με ελάχιστα όξινη αλλά παράλληλα ευχάριστη και δροσερή γεύση, που παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση τα τελευταία χρόνια.…

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση τρούφας

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση τρούφας

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση τρούφας έχει ελαφριά, πλούσια γεύση με φινίρισμα βουτύρου. Χωρίς καθόλου όξινη επίγευση. Συνδυάζεται καλά με…

Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ GREEN & BLU 5lt

Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ GREEN & BLU 5lt

Green & Blu

Το Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ GREEN & BLU είναι πολύ χαμηλής οξύτητας. Το πιστοποιημένο βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο,…

Σάλτσα τσίλι Jukeros by Dimitris Chomatas με άγριο κύμινο & μέντα 280gr

Σάλτσα τσίλι Jukeros by Dimitris Chomatas με άγριο κύμινο & μέντα 280gr

Jukeros by Dimitris Chomatas

Η Καυτερή σάλτσα με Πιπεριές Φλώρινας, Κόκκινα Τσίλι, Άγριο Κύμινο και Φρέσκια Μέντα «υπόσχεται» να απογειώσει τις γαστρονομικές σας δημιουργίες. …

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. Εβδομάδα Γαστρονομίας στην Αμοργό: Γιορτή Κρασιού

    20 Σεπτεμβρίου-7:00 μμ - 21 Σεπτεμβρίου-11:00 μμ
  2. Τα ΒορΟινά στη Θεσσαλονίκη

    23 Σεπτεμβρίου-6:00 μμ - 10:00 μμ
  3. Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga

    7 Οκτωβρίου - 11 Οκτωβρίου
  4. Γιορτή Τσίπουρου στο Κτήμα Χατζηβαρύτη

    4 Νοεμβρίου
  5. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    26/01/2018-12:00 μμ - 29/01/2018-5:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader