post
Απενοχοποίηση λιπαρών και υδατανθράκων;

Απενοχοποίηση λιπαρών και υδατανθράκων;

Νέα στοιχεία τα οποία παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνέδριου της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρίας στη Βαρκελώνη θέτουν βασικά ερωτηματικά για την ευθύνη των λιπαρών και υδατανθράκων στην καρδιακή θνησιμότητα. Τα νέα στοιχεία τα οποία παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προέρχονται από την μελέτη Prospective Urban-Rural Epidemiology (PURE) η οποία πραγματοποιήθηκε σε 18 χώρες […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το αυθεντικό ρακόμελο

Το αυθεντικό ρακόμελο

Ποτά , Συνταγές
Σωστή διατροφή η καλύτερη άμυνα του οργανισμού

Σωστή διατροφή η καλύτερη άμυνα του οργανισμού

Έρευνα
Βότκα… το κρυστάλλινο νερό

Βότκα… το κρυστάλλινο νερό

Ποτά
Εύκολα κεκάκια Madeleine

Εύκολα κεκάκια Madeleine

Συνταγές
Καρπενήσι: ορεινό και ένδοξο

Καρπενήσι: ορεινό και ένδοξο

Οδοιπορικό

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Λαζάνια Τήνου με σκόρδο Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Λαζάνια Τήνου με σκόρδο Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Τα Λαζάνια Τήνου με σκόρδο Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχονται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως σιμιγδάλι, αυγά, σκόρδο και…

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Μπούκοβο 250gr.

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Μπούκοβο 250gr.

Nissos Greek Food

Το Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Μπούκοβο 250gr. υπόσχεται να σας παρασύρει σε μοναδικές γεύσεις με…

Eλιές Καλαμάτας Π.Ο.Π. GREEK PONY FARM

Eλιές Καλαμάτας Π.Ο.Π. GREEK PONY FARM

Greek Pony Farm

Αυτές οι νόστιμες με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Ελιές Καλαμάτας, Eλιές Καλαμάτας Π.Ο.Π. GREEK PONY FARM με την μοναδική μας συνταγή, προσφέρονται…

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση λεμονιού

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση λεμονιού

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση λεμονιού έχει ελαφριά, πλούσια, φρουτώδης γεύση με φινίρισμα βουτύρου. Χωρίς καθόλου όξινη επίγευση. Συνδυασμούς τροφίμων/…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. Detrop Boutique 2018

    24 Φεβρουαρίου - 26 Φεβρουαρίου
  2. UNESCO: Διεθνές Συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, Διατροφή & Υγεία»

    23 Μαΐου - 26 Μαΐου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader