post
Πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη το 4ο Διεθνές Συμπόσιο Άμπελος 2017

Πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη το 4ο Διεθνές Συμπόσιο Άμπελος 2017

Με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων ολοκληρώθηκε το 4ο Διεθνές Συμπόσιο Άμπελος 2017 στη Σαντορίνη. Βασικό θέμα του φετινού συμποσίου ήταν το «Μεσογειακός Αμπελώνας και Κλιματική Αλλαγή», υπενθυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων είχαν διοργανωθεί στο παρελθόν τα διεθνή συμπόσια του 2003, 2006 και 2013. Πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής για το 4ο Διεθνές Συμπόσιο Άμπελος […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Φθινοπωρινές σούπες

Φθινοπωρινές σούπες

Συνταγές
Η τομάτα προλαμβάνει τον καρκίνο του δέρματος

Η τομάτα προλαμβάνει τον καρκίνο του δέρματος

Έρευνα
Ο συνδυασμός αναψυκτικού και φαγητού παχαίνει

Ο συνδυασμός αναψυκτικού και φαγητού παχαίνει

Έρευνα
«Εκύλησε το τέτζερι κ’ ήβρε το καππάκι» - Ένα βιβλίο για τη Σύμη

«Εκύλησε το τέτζερι κ’ ήβρε το καππάκι» – Ένα βιβλίο για τη Σύμη

Αφιερώματα
Lucky 7! Οι 7 τροφές που δυναμώνουν μυαλό και σκέψη

Lucky 7! Οι 7 τροφές που δυναμώνουν μυαλό και σκέψη

Αφιερώματα

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Πλιγούρι με μανιτάρια

Πλιγούρι με Μανιτάρι Μουσείο Μανιταριών

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων

Πλιγούρι με σκόνη αποξηραμένου Βωλίτη (Βασιλομανίταρο). Μια σύγχρονη πρόταση που επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς αναφέρεται ως παραδοσιακή συνταγή των Ποντίων.…

Αφυδατωμένη Ποικιλία του Δάσους

Αφυδατωμένη Ποικιλία του Δάσους

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων

Η μυστική συνταγή των ξωτικών του δάσους με συνδυασμό πέντε εκλεκτών αποξηραμένων μανιταριών (Βωλίτη, Κανθαρίσκου, Κρατηρίσκου, Λεντινίσκης και Μαράσμιου), για…

Φλωμάρια Λήμνου Ψιλά

Φλωμάρια Λήμνου Ψιλά Χρυσάφη 800gr

Χρυσάφη

Πρόκειται για την παραδοσιακή χυλοπίτα της Λήμνου: ένα τοπικό ζυμαρικό κομμένο σε πολύ ψιλά κομματάκια Παρασκευάζεται με λημνιό αλεύρι, χωριάτικα…

Μαρμελάδα Πορτοκάλι με Καρότο και Μύρτιλα Jukeros by Dimitris Chomatas 250gr

Μαρμελάδα Πορτοκάλι Jukeros by Dimitris Chomatas με Καρότο και Μύρτιλα 250g

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απολαυστική, φρουτένια και άκρως δροσιστική, η Μαρμελάδα Πορτοκάλι Jukeros by Dimitris Chomatas με Καρότο και Μύρτιλα 250g «συντροφεύει» τόσο τις αλμυρές όσο…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. Εβδομάδα Γαστρονομίας στην Αμοργό: Γιορτή Κρασιού

    20 Σεπτεμβρίου-7:00 μμ - 21 Σεπτεμβρίου-11:00 μμ
  2. Τα ΒορΟινά στη Θεσσαλονίκη

    23 Σεπτεμβρίου-6:00 μμ - 10:00 μμ
  3. Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga

    7 Οκτωβρίου - 11 Οκτωβρίου
  4. Γιορτή Τσίπουρου στο Κτήμα Χατζηβαρύτη

    4 Νοεμβρίου
  5. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    26/01/2018-12:00 μμ - 29/01/2018-5:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader