post
Κάρπαθος: ανέγγιχτη από το χρόνο

Κάρπαθος: ανέγγιχτη από το χρόνο

Το νοτιότερο νησί των Δωδεκανήσων ξεναγεί τον επισκέπτη του σε άλλες εποχές αφού η Κάρπαθος έχει μείνει ανέγγιχτη από το χρόνο. Το δεύτερο σε μέγεθος νησί των Δωδεκανήσων αποτελεί κι έναν από τους πιο ιδιαίτερους προορισμούς του νοτίου Αιγαίου. Η πλούσια μορφολογία του εδάφους της με τα ψηλά βουνά και τις βαθιές χαράδρες προφυλάσσει και […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Επιφάνειες κοπής: Τι πρέπει να προσέξουμε

Επιφάνειες κοπής: Τι πρέπει να προσέξουμε

Αφιερώματα , Έρευνα
Σπαγγέτι ολικής άλεσης με ντοματίνια, βασιλικό και σκόρδο

Σπαγγέτι ολικής άλεσης με ντοματίνια, βασιλικό και σκόρδο

Συνταγές
Tips για τραγανές και ασφαλείς τηγανητές πατάτες

Tips για τραγανές και ασφαλείς τηγανητές πατάτες

Έρευνα , Συνταγές
Σε ποιες τροφές επιβάλλεται το πλύσιμο;

Σε ποιες τροφές επιβάλλεται το πλύσιμο;

Αφιερώματα
5 Δροσιστικά κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ

5 Δροσιστικά κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ

Ποτά

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Αθόγαλο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Αθόγαλο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Το Αθόγαλο ή κρέμα γάλακτος από το Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη είναι το προϊόν που προέρχεται από την μερική ή ολική αποκορύφωση…

Χυμουδιά Λεμόνι bio aloe vera Naxonisos Tastes 250ml

Χυμουδιά Λεμόνι bio aloe vera Naxonisos Tastes 250ml

Naxonisos Tastes

Πρόκειται για μια μοναδική γευστική εμπειρία που κλείνει μέσα της τα πιο γευστικά και ευεργετικά συστατικά της φύσης στις πιο…

Χειροποίητα παξιμάδια Τήνου ολικής άλεσης Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Χειροποίητα παξιμάδια Τήνου ολικής άλεσης Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Τα Χειροποίητα παξιμάδια Τήνου ολικής άλεσης Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχονται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως αλεύρι ολικής άλεσης,…

Κρέμα πορτσίνι & λευκή τρούφα ϋδνον 80gr

Κρέμα πορτσίνι & λευκή τρούφα ϋδνον 80gr

Υδνον

Η Κρέμα πορτσίνι & λευκή τρούφα ϋδνον 80gr συνδυάζει τη μαγεία του συμπυκνωμένου αρώματος δάσους που κρύβει μέσα της η λευκή τρούφα, την…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. Freskon 2018: Διεθνής έκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών στη Θεσσαλονίκη

    26 Απριλίου - 28 Απριλίου
  2. UNESCO: Διεθνές Συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, Διατροφή & Υγεία»

    23 Μάϊου - 26 Μάϊου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader