post
Απίθανα φθινοπωρινά κέικ

Απίθανα φθινοπωρινά κέικ

Το πρώτο ζεστό τσάι στον καναπέ συνοδεύεται από τα πιο αρωματικά και απίθανα φθινοπωρινά κέικ. Με μήλα και σταφίδες Υλικά (Για μία φόρμα 23 εκ.)  4 μήλα καθαρισμένα 70 γρ. σταφίδες 50 γρ. καρύδια 170 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 150 γρ. ζάχαρη καστανή 1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη 2 αβγά 110 γρ. βούτυρο […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΟ ΣΤΑΧΥ

Το Στάχυ: ζυμαρικά από δίκοκκο σιτάρι

Αφιερώματα , Παραγωγοί
ΠΑΤΜΟΣ

Πάτμος, το νησί της Αποκάλυψης

Αφιερώματα , Οδοιπορικό
Nomikos Estate

Nomikos Estate: όλη η ιστορία του νησιού μέσα σε ένα βαζάκι

Αφιερώματα , Παραγωγοί

Όσα έγιναν στο 3ο Burger Fest Αθήνα 2018

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
ΣΠΙΤΙΚΗ ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ

Βυσσινάδα σπιτική και δροσιστική

Συνταγές

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Κάπαρη Τήνου Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Κάπαρη Τήνου Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Απολαύστε την Κάπαρη Τήνου Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς  στη χωριάτικη σαλάτα, σε μπρουσκέτες με καπνιστό σολομό, σε παξιμάδι με φάβα αλλά…

Chutney Καραμελωμένων Κρεμμυδιών Jukeros by Dimitris Chomatas με Βαλσαμικό Ξύδι 250g

Chutney Καραμελωμένων Κρεμμυδιών Jukeros by Dimitris Chomatas με Βαλσαμικό Ξύδι 250g

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απογειώστε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες προσθέτοντας Chutney Καραμελωμένων Κρεμμυδιών Jukeros by Dimitris Chomatas με Βαλσαμικό Ξύδι 250g. • Χωρίς συντηρητικά, χρωστικές…

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής 250γρ.

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής 250γρ.

Nissos Greek Food

Το Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής 250γρ. διακρίνεται για την έντονη γεύση και την υψηλή διατροφική αξία…

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση βασιλικό

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση βασιλικού

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση βασιλικού είναι εξαιρετικό όχι μόνο για βουτήματα λαδιού με το αγαπημένο σας φρεσκοψημένο ψωμί αλλά και…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    01/02/2019-12:00 μμ - 04/02/2019-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader