post
Ceviche με τόνο - γαρίδα

Ceviche με τόνο – γαρίδα

Είναι ροκ, ευφυής και δημιουργικός… Ο λόγος για τον βραβευμένο σεφ Σταμάτη Τσίλια, ο οποίος μας «ταξιδεύει» στο Περού μέσα από τη Μεσόγειο και το εξαιρετικό του πιάτο Ceviche με τόνο – γαρίδα. Ceviche με τόνο – γαρίδα Υλικά3 γαρίδες Νο 3 αποφλοιωμένες 50γρ τόνο φιλέτο 10γρ σχοινόπρασο Για την μαρινάδα20γρ λάιμ χυμό 5γρ σόγια 3γρ […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Φθινοπωρινές σούπες

Φθινοπωρινές σούπες

Συνταγές
Η τομάτα προλαμβάνει τον καρκίνο του δέρματος

Η τομάτα προλαμβάνει τον καρκίνο του δέρματος

Έρευνα
Ο συνδυασμός αναψυκτικού και φαγητού παχαίνει

Ο συνδυασμός αναψυκτικού και φαγητού παχαίνει

Έρευνα
«Εκύλησε το τέτζερι κ’ ήβρε το καππάκι» - Ένα βιβλίο για τη Σύμη

«Εκύλησε το τέτζερι κ’ ήβρε το καππάκι» – Ένα βιβλίο για τη Σύμη

Αφιερώματα
Lucky 7! Οι 7 τροφές που δυναμώνουν μυαλό και σκέψη

Lucky 7! Οι 7 τροφές που δυναμώνουν μυαλό και σκέψη

Αφιερώματα

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Chutney Καραμελωμένων Κρεμμυδιών Jukeros by Dimitris Chomatas με Βαλσαμικό Ξύδι 250g

Chutney Καραμελωμένων Κρεμμυδιών Jukeros by Dimitris Chomatas με Βαλσαμικό Ξύδι 250g

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απογειώστε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες προσθέτοντας Chutney Καραμελωμένων Κρεμμυδιών Jukeros by Dimitris Chomatas με Βαλσαμικό Ξύδι 250g. • Χωρίς συντηρητικά, χρωστικές…

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με σύκο

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με σύκο

Ariston

Το βαλσάμικο ξίδι ARISTON με σύκο χρησιμοποιείται για το τελείωμα όλων των πιάτων συμπεριλαμβάνοντας σαλάτες, φιλέ μινιόν, πιάτα θαλασσινών και…

Eλιές Χαλκιδικής Θρούμπες 250γρ. σε Vaccum ΟΡΜΥΛΙΑ

Eλιές Χαλκιδικής Θρούμπες 250γρ. σε Vaccum ΟΡΜΥΛΙΑ

Ορμύλια

Η συγκομιδή της μαύρης ελιάς (θρούμπας), που αποτελεί μια ιδιαίτερη ποικιλία της Μονής, γίνεται τον β. Η ελιά πρέπει να…

Λικέρ Limoncello ΟΡΜΥΛΙΑ 350ml

Λικέρ Limoncello ΟΡΜΥΛΙΑ 350ml

Ορμύλια

Τα λικέρ-ηδύποτα αποτελούν παραδοσιακό μοναστηριακό κέρασμα. Τα πρώτα λικέρ φτιάχτηκαν στα μοναστήρια από εκχύλιση βοτάνων και αρχικά είχαν χρήση φαρμακευτική.…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. Εβδομάδα Γαστρονομίας στην Αμοργό: Γιορτή Κρασιού

    20 Σεπτεμβρίου-7:00 μμ - 21 Σεπτεμβρίου-11:00 μμ
  2. Τα ΒορΟινά στη Θεσσαλονίκη

    23 Σεπτεμβρίου-6:00 μμ - 10:00 μμ
  3. Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga

    7 Οκτωβρίου - 11 Οκτωβρίου
  4. Γιορτή Τσίπουρου στο Κτήμα Χατζηβαρύτη

    4 Νοεμβρίου
  5. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    26/01/2018-12:00 μμ - 29/01/2018-5:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader