post
Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2018»

Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2018»

Οι αιτήσεις συμμετοχής άνοιξαν για τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2018» και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τις κατηγορίες στις οποίες επιθυμούν να λάβουν μέρος. Ο διαγωνισμός που έγινε θεσμός απευθύνεται τόσο σε σπουδαστές σχολών μαγειρικής όσο και σε επαγγελματίες σεφ που επιθυμούν να αναδείξουν το ταλέντο τους. Ο μαγειρικός διαγωνισμός θα λάβει χώρα […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Καρπενήσι: ορεινό και ένδοξο

Καρπενήσι: ορεινό και ένδοξο

Οδοιπορικό
Κεράσια για αδυνάτισμα

Κεράσια για αδυνάτισμα

Έρευνα
Αθηναϊκόν: το μεζεδοπωλείο της Αθήνας

Αθηναϊκόν: το μεζεδοπωλείο της Αθήνας

Αφιερώματα
Κέικ λεμονιού με γλάσο

Κέικ λεμονιού με γλάσο

Συνταγές
Σχοινούσα: ένα μικρό διαμάντι

Σχοινούσα: ένα μικρό διαμάντι

Οδοιπορικό

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 500ml ΟΡΜΥΛΙΑ

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 500ml ΟΡΜΥΛΙΑ

Ορμύλια

Το ελαιόλαδο ΟΡΜΥΛΙΑ προέρχεται από τους ελαιώνες του Ιερού Κοινοβίου Ευαγγελισμού, Μετοχίου της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους στην…

Λικέρ Ρόδι ΟΡΜΥΛΙΑ 350ml

Λικέρ Ρόδι ΟΡΜΥΛΙΑ 350ml

Ορμύλια

Τα λικέρ-ηδύποτα αποτελούν παραδοσιακό μοναστηριακό κέρασμα. Τα πρώτα λικέρ φτιάχτηκαν στα μοναστήρια από εκχύλιση βοτάνων και αρχικά είχαν χρήση φαρμακευτική.…

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Θυμάρι, Θρούμπι, Ρίγανη 250gr.

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Θυμάρι, Θρούμπι, Ρίγανη 250gr.

Nissos Greek Food

Το Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Θυμάρι, Θρούμπι, Ρίγανη 250gr. υπόσχεται να σας παρασύρει σε…

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με μύρτιλο

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με μύρτιλο

Ariston

Το βαλσάμικο ξίδι ARISTON με μύρτιλο χρησιμοποιείται για το τελείωμα όλων των πιάτων συμπεριλαμβάνοντας σαλάτες, φιλέ μινιόν, πιάτα θαλασσινών και…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. UNESCO: Διεθνές Συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, Διατροφή & Υγεία»

    23 Μαΐου - 26 Μαΐου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader