post
Ιαπωνία: σε περίοπτη θέση το ελληνικό κρασί

Κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί;

Την κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί, εντός του 2017 προανήγγειλε ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου. Οι οδυνηρές οικονομικές επιπτώσεις της επιβολής του ΕΦΚ αλλά και ο δυσάρεστος τρόπος με τον οποίο έχει επιδράσει η αναμονή κατάργησής του στην κατανάλωση κρασιού τα τελευταία δύο χρόνια έχουν υπάρξει ένα από τα βασικότερα ζητήματα […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Μελομακάρονα

Τα πιο νόστιμα και εύκολα μελομακάρονα

Επικαιρότητα , Συνταγές
ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΙΤΑ

Μανιταρόπιτα, η απολαυστική!

Συνταγές

Αράχωβα: ο απόλυτος προορισμός!

Οδοιπορικό
ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ

Η μαστίχα Χίου προλαμβάνει την οστεοπόρωση

Έρευνα
ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΣΕΦ

Γιαγιάδες μαγειρεύουν σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Αφιερώματα , Επικαιρότητα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Χειροποίητο Γλυκό κουταλιού Μαυροκέρασο Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα

Χειροποίητο Γλυκό κουταλιού Μαυροκέρασο Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα

Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα

Με μεράκι, επιμονή και δίνοντας έμφαση στις αγνές πρώτες ύλες, η Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα δημιούργησε το βραβευμένο Χειροποίητο Γλυκό κουταλιού Μαυροκέρασο…

Βαλσάμικο ξίδι GREEN & BLU Άρτυμα με Δαμάσκηνο 250ml

Βαλσάμικο ξίδι GREEN & BLU Άρτυμα με Δαμάσκηνο 250ml

Green & Blu

Το Βαλσάμικο ξίδι GREEN & BLU Άρτυμα αρωματισμένο με Δαμάσκηνο 250ml μπορεί να συνοδεύσει υπέροχα τις σαλάτες και τα φαγητά…

Λαζάνια Τήνου με κόκκινη πιπεριά & πάπρικα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Λαζάνια Τήνου με κόκκινη πιπεριά & πάπρικα Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Τα Λαζάνια Τήνου με κόκκινη πιπεριά & πάπρικα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχονται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως σιμιγδάλι,…

Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο ΚΑΛΑΜΑΤΑ Π.Ο.Π GREEK PONY FARM

Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο ΚΑΛΑΜΑΤΑ Π.Ο.Π GREEK PONY FARM

Greek Pony Farm

To Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο ΚΑΛΑΜΑΤΑ Π.Ο.Π GREEK PONY FARM έχει περιγραφεί από τους ειδικούς ως ένα ελαιόλαδο με πλούσια…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    01/02/2019-12:00 μμ - 04/02/2019-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader