post

Βρεττός, το παλαιότερο αποστακτήριο της Αθήνας

Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας φιλοξενεί ένα από τα παλαιότερα αποστακτήρια της Αθήνας αλλά και της Ευρώπης. Ο λόγος για το ποτοπωλείο Βρεττός που εξακολουθεί να μαγεύει τους επισκέπτες της πόλης. Η ιστορία του Βρεττού ξεκινάει το 1909 όταν ο Μιχάλης Βρεττός ξεκίνησε την παραγωγή ούζου, μπράντι και ορισμένων γεύσεων λικέρ με συνταγές της οικογένειας από την Σμύρνη. […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Upupa Epops, ο ψαγμένος τσαλαπετεινός των Πετραλώνων

Εξωτικό, ιδιαίτερο και με έναν αέρα της παλιάς Αθήνας το Upupa Epops προσφέρει πολλά περισσότερα από ένα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Peek a bloom ένα διαφορετικό κρυφτό στην απόλαυση

Peek a bloom ένα διαφορετικό κρυφτό στην απόλαυση

Στο Peek a bloom το παιχνίδι παίζεται ανάμεσα σε δύο σημαντικά άνθη που μας προσφέρουν το ένα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακαλύπτοντας τον Κύριο Χου

Ανακαλύπτοντας τον Κύριο Χου

Φρεσκοκαβουρδισμένος ελληνικός καφές, σπιτικό τσίπουρο και μεζεδάκια σε ένα υπέροχο νεοκλασικό του 1933 με την υπογραφή του Κύριου Χου. Μία παλιά μονοκατοικία στα Πετράλωνα ανακαινίστηκε και από το 2014 προσφέρει τα καλύτερα σε όσους την επισκέπτονται για τον καφέ ή για το ποτό τους. Ο Κύριος Χου είναι έμπνευση και δημιουργία τεσσάρων φίλων του Λάμπρου, […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Barrett, το ροκ στέκι του Ψυρρή

Barrett, το ροκ στέκι του Ψυρρή

Το Barrett είναι ένα μπαρ της πόλης για την πόλη και τους ανθρώπους της στην καρδιά της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Upper: το μυστικό του Συντάγματος

Upper: το μυστικό του Συντάγματος

Σαν μία σάλα παλιού αρχοντικού το Upper στο Σύνταγμα ήρθε για να αλλάξει την εικόνα που είχαμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περιφέρεια Κρήτης: Πρόσκληση συμμετοχής στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Περιφέρεια Κρήτης: Πρόσκληση συμμετοχής στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η Περιφέρεια Κρήτης προτίθεται να συμμετάσχει στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ 2018» και προσκαλεί όσους παραγωγούς μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα της Περιφέρειας Κρήτης και επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα τους στο περίπτερο της Περιφέρειας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της διευρυμένης και οργανωμένης προσπάθεια […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Φάμπρικα του Ευφρόσυνου

Η Φάμπρικα του Ευφρόσυνου

Έχει ευφάνταστο όνομα, ρετρό βαλκανική εμφάνιση και γεμάτη γεύση! Ο λόγος για τη Φάμπρικα του Ευφρόσυνου!  Πρόκειται για…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Όταν το ΜεΖεν συνάντησε το The Trap

Όταν το ΜεΖεν συνάντησε το The Trap

Ένα γοητευτικό πάντρεμα στο κέντρο της Αθήνας είναι αυτό ανάμεσα στην αισθητική του The Trap και στις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
To μαγικό ταξίδι του Mr. Vertigo

To μαγικό ταξίδι του Mr. Vertigo

Ένα βιβλίο γεμάτο μαγεία και η αγάπη του Γιάννη Σιγανού για το κρασί οδήγησαν στη δημιουργία του Mr. Vertigo, μίας κάβας σαφώς εστιασμένης στο κρασί. Καταγόμενος από μία οικογένεια η οποία εδώ και τρεις γεννιές ασχολείται με την εμπορία κρασιού στην Κρήτη ο Γιάννης Σιγανός ήταν αναπόφευκτο κάποια στιγμή να ακολουθήσει τα γονίδιά του. Το […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Ουζερί του Λάκη

Το Ουζερί του Λάκη

Ένας γαστρονομικός προορισμός για μυημένους ψαροφαγάδες στο κέντρο της Αθήνας. Ο λόγος για «Το Ουζερί του Λάκη»! Για…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Βασίλαινας»: Mια γευστική διαδρομή γεμάτη μνήμες

«Βασίλαινας»: Mια γευστική διαδρομή γεμάτη μνήμες

Ένα μαγαζί με παράδοση σχεδόν ενός αιώνα με το όνομα «Βασίλαινας» ανανέωσε την εμφάνισή του και μας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών ο 3ος Πανελλήνιος Μαγειρικός Διαγωνισμός Greek Chef

Έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών ο 3ος Πανελλήνιος Μαγειρικός Διαγωνισμός Greek Chef

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
Οι συνηθισμένες παγίδες στο δείπνο για μία οικοδέσποινα

Οι συνηθισμένες παγίδες στο δείπνο για μία οικοδέσποινα

Αφιερώματα

Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Αφιερώματα , Επικαιρότητα

Ποτό και τσιγάρο προκαλούν πρόωρη γήρανση

Έρευνα

Διαμονή σε κορυφαία ξενοδοχεία για τους μεγάλους νικητές του Greek Chef από την HotelBrain

Αφιερώματα , Επικαιρότητα

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Θυμαρίσιο μέλι Μελισσοκομία Χελμός

Θυμαρίσιο μέλι Μελισσοκομία Χελμός

Μελισσοκομία Χελμός

Το Θυμαρίσιο μέλι Μελισσοκομία Χελμός θεωρείται αρίστης ποιότητας μέλι. Ανήκει στα ανθόμελα, αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία λόγω των…

Χυμουδιά Λεμόνι bio aloe vera Naxonisos Tastes 250ml

Χυμουδιά Λεμόνι bio aloe vera Naxonisos Tastes 250ml

Naxonisos Tastes

Πρόκειται για μια μοναδική γευστική εμπειρία που κλείνει μέσα της τα πιο γευστικά και ευεργετικά συστατικά της φύσης στις πιο…

Μυζήθρα Βαρελιού Ξυνή Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Μυζήθρα Βαρελιού Ξυνή Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Μαλακό λευκό αφορμάριστο τυρί που παρασκευάζεται όπως και η φρέσκια μυζήθρα μόνο που αφήνεται πριν καταναλωθεί να ωριμάσει και να…

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση ρίγανης

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση ρίγανης

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση ρίγανης είναι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες μέχρι και κρέατα και ψάρια. Τύπος λαδιού: Λάδι…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    26 Ιανουαρίου-12:00 μμ - 29 Ιανουαρίου-5:00 μμ
  2. Ημερίδα «Μεσογειακή Διατροφή» στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

    26 Ιανουαρίου-4:00 μμ - 7:00 μμ
  3. Η Έκθεση Agrotica έρχεται το Φεβρουάριο

    1 Φεβρουαρίου - 4 Φεβρουαρίου
  4. UNESCO: Διεθνές Συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, Διατροφή & Υγεία»

    23 Μαΐου - 26 Μαΐου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader