post
Κοινωνική Προσφορά από την ΕΒΟΛ

Κοινωνική Προσφορά από την ΕΒΟΛ

Με συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ και του ΑΣ Βόλου Νικήτας Πρίντζος ανακοίνωσε όσες ενέργειες πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου και την ΕΒΟΛ. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ και του ΑΣ Βόλου Νικήτας Πρίντζος ανακοίνωσε πως ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου γίνεται ολοένα […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΟ ΣΤΑΧΥ

Το Στάχυ: ζυμαρικά από δίκοκκο σιτάρι

Αφιερώματα , Παραγωγοί
ΠΑΤΜΟΣ

Πάτμος, το νησί της Αποκάλυψης

Αφιερώματα , Οδοιπορικό
Nomikos Estate

Nomikos Estate: όλη η ιστορία του νησιού μέσα σε ένα βαζάκι

Αφιερώματα , Παραγωγοί

Όσα έγιναν στο 3ο Burger Fest Αθήνα 2018

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
ΣΠΙΤΙΚΗ ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ

Βυσσινάδα σπιτική και δροσιστική

Συνταγές

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON κλασικό

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON κλασικό

Ariston

Το βαλσάμικο ξίδι ARISTON κλασικό είναι γλυκό και σιροπιαστό  με ένα χαμηλό επίπεδο οξύτητας. Συνδυάζεται με οποιοδήποτε καλό κρασί ή φρούτα. Ολοκλήρωση…

Αποξηραμένα Δαμάσκηνα Thirsty Fruits

Αποξηραμένα Δαμάσκηνα Thirsty Fruits

Thirsty Fruits

Τα Αποξηραμένα Δαμάσκηνα Thirsty Fruits από την περιοχή της ορεινής Κορινθίας διατηρούν μόνο τα φυσικά του σάκχαρα χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή…

Σκελίδες Σκόρδου Nissos Greek Food Μαριναρισμένες σε λάδι και βότανα 140γρ.

Σκελίδες Σκόρδου Nissos Greek Food Μαριναρισμένες σε λάδι και βότανα 140γρ.

Nissos Greek Food

Με έμφαση στην υγιεινή διατροφή και τα αγνά υλικά, οι Σκελίδες Σκόρδου Nissos Greek Food Μαριναρισμένες σε λάδι και βότανα…

Chutney Φράουλας Jukeros by Dimitris Chomatas με Μαύρο Πιπέρι και ξίδι Βαλσαμικό 250gr

Chutney Φράουλας Jukeros by Dimitris Chomatas με Μαύρο Πιπέρι και Βαλσαμικό 250g

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απογειώστε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες προσθέτοντας Chutney Φράουλας Jukeros by Dimitris Chomatas με Μαύρο Πιπέρι και ξύδι Βαλσαμικό.  • Χωρίς…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    01/02/2019-12:00 μμ - 04/02/2019-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader