post
«Αγροδιατροφική Σύμπραξη» από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

«Αγροδιατροφική Σύμπραξη» από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε την ίδρυση της «Αγροδιατροφικής Σύμπραξης», μίας αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα. Έχοντας ως βασικό στόχο τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνδέονται με την αύξηση της προστιθέμενης αξίας των αγροδιατροφικών προϊόντων αλλά και την προβολή και την προώθησή τους η Περιφέρεια […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το αυθεντικό ρακόμελο

Το αυθεντικό ρακόμελο

Ποτά , Συνταγές
Σωστή διατροφή η καλύτερη άμυνα του οργανισμού

Σωστή διατροφή η καλύτερη άμυνα του οργανισμού

Έρευνα
Βότκα… το κρυστάλλινο νερό

Βότκα… το κρυστάλλινο νερό

Ποτά
Εύκολα κεκάκια Madeleine

Εύκολα κεκάκια Madeleine

Συνταγές
Καρπενήσι: ορεινό και ένδοξο

Καρπενήσι: ορεινό και ένδοξο

Οδοιπορικό

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Αγιορείτικο αφέψημα ΟΡΜΥΛΙΑ 45γρ.

Αγιορείτικο αφέψημα ΟΡΜΥΛΙΑ 45γρ.

Ορμύλια

Το Αγιορείτικο αφέψημα ΟΡΜΥΛΙΑ 45γρ. συνδυάζει αρμονικά έντεκα βότανα που συλλέγονται στον Άθωνα: βασιλικό, δυόσμο, θυμάρι, λουίζα, μαντζουράνα, μελισσόχορτο, μέντα,…

Τουλουμοτύρι Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τουλουμοτύρι Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Το Τουλουμοτύρι Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη είναι σκληρό τυρί που παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα, έχει πικάντικη γεύση και έντονο άρωμα. Είναι…

Σκελίδες Σκόρδου Nissos Greek Food Μαριναρισμένες σε λάδι και βότανα 140γρ.

Σκελίδες Σκόρδου Nissos Greek Food Μαριναρισμένες σε λάδι και βότανα 140γρ.

Nissos Greek Food

Με έμφαση στην υγιεινή διατροφή και τα αγνά υλικά, οι Σκελίδες Σκόρδου Nissos Greek Food Μαριναρισμένες σε λάδι και βότανα…

Πάστα λιαστής ντομάτας Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Πάστα λιαστής ντομάτας Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Απολαύστε την Πάστα λιαστής ντομάτας Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς με παξιμαδάκια ή φρέσκο ψωμάκι. Δεν περιέχει συντηρητικά.

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. Detrop Boutique 2018

    24 Φεβρουαρίου - 26 Φεβρουαρίου
  2. UNESCO: Διεθνές Συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, Διατροφή & Υγεία»

    23 Μαΐου - 26 Μαΐου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader