Σολομός παναρισμένος σε βρώμη

Σολομός παναρισμένος σε βρώμη

Ένα ελαφρύ και αρωματικό πιάτο που απογειώνει τη γεύση του σολομού. Σολομός παναρισμένος σε βρώμη… Δοκιμάστε αυτή την εκδοχή του και θα την αγαπήσετε! 

Σολομός παναρισμένος σε βρώμη

Σολομός παναρισμένος σε βρώμη

Υλικά (για 2 άτομα) 
4 φιλέτα σολομού
5 κ.σ. νιφάδες βρώμης
6 κ.σ. ανάμεικτα φρέσκα βότανα (δυόσμο, μαϊντανό, θυμάρι, δεντρολίβανο)
8 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. μουστάρδα σε σκόνη
Χυμό από 1 λεμόνι
Ξύσμα από 1 λεμόνι ακέρωτο
Εκτέλεση
  1. Πλένουμε καλά τα φιλέτα και αφαιρούμε την πολύ υγρασία σκουπίζοντας με χαρτί κουζίνας.
  2. Ετοιμάζουμε μία μαρινάδα αναμειγνύοντας σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το λεμόνι (χυμό και ξύσμα).
  3. Βυθίζουμε στη μαρινάδα τα φιλέτα και σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη για να μη φύγουν τα αρώματα. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο και αφήνουμε να μείνει ο σολομός μέσα στη μαρινάδα για περίπου 1 ώρα.
  4. Σε ένα δεύτερο μπολ αναμειγνύουμε καλά τις νιφάδες της βρώμης με τα βότανα.
  5. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα περνάμε μέσα από το μείγμα της βρώμης.
  6. Απλώνουμε τα φιλέτα σε μία λαμαρίνα που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200˚C στον αέρα για περίπου 15΄ έως ότου το πανάρισμα να πάρει ένα χρυσό χρώμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Μελομακάρονα

Τα πιο νόστιμα και εύκολα μελομακάρονα

Επικαιρότητα , Συνταγές
ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΙΤΑ

Μανιταρόπιτα, η απολαυστική!

Συνταγές

Αράχωβα: ο απόλυτος προορισμός!

Οδοιπορικό
ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ

Η μαστίχα Χίου προλαμβάνει την οστεοπόρωση

Έρευνα
ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΣΕΦ

Γιαγιάδες μαγειρεύουν σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Αφιερώματα , Επικαιρότητα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Παξιμάδάκια Γλυκάνισου της Μαμάς Οικογένεια Λουκάκου 220γρ.

Παξιμάδάκια Γλυκάνισου της Μαμάς Οικογένεια Λουκάκου 220γρ.

Οικογένεια Λουκάκου

Τα Παξιμάδάκια Γλυκάνισου της Μαμάς Οικογένεια Λουκάκου 220γρ. αποτελούν τον πιο γευστικό μπαλαντέρ της κουζίνας σας! Πρόκειται για ένα παξιμαδάκι…

Κρίταμος Τήνου Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Κρίταμος Τήνου Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Απολαύστε τον περίφημο Κρίταμο Τήνου Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς στη χωριάτικη σαλάτα, ντάκο, πατατοσαλάτα, σαλάτες με ψαρικά, όσπρια, ομελέτα και ως συνοδευτικό…

Λικέρ Κράνο Ελληνικά Κεράσματα 200ml

Ελληνικά Κεράσματα

Το Λικέρ Κράνο Ελληνικά Κεράσματα 200ml εκτός από ιδιαίτερη γεύση διαθέτει και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Με μεγάλη θεραπευτική αξία γεμάτα βιταμίνες…

Κεφαλοτύρι γιτσικό (γίδινο) Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Κεφαλοτύρι γιτσικό (γίδινο) Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Το Κεφαλοτύρι γιτσικό (γίδινο) Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη είναι ένα τυρί εύπεπτο και ελαφρύ μπορεί να καταναλωθεί ως επιτραπέζιο, ως συνοδευτικό…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    01/02/2019-12:00 μμ - 04/02/2019-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader