Σολομός παναρισμένος σε βρώμη

Σολομός παναρισμένος σε βρώμη

Ένα ελαφρύ και αρωματικό πιάτο που απογειώνει τη γεύση του σολομού. Σολομός παναρισμένος σε βρώμη… Δοκιμάστε αυτή την εκδοχή του και θα την αγαπήσετε! 

Σολομός παναρισμένος σε βρώμη

Σολομός παναρισμένος σε βρώμη

Υλικά (για 2 άτομα) 
4 φιλέτα σολομού
5 κ.σ. νιφάδες βρώμης
6 κ.σ. ανάμεικτα φρέσκα βότανα (δυόσμο, μαϊντανό, θυμάρι, δεντρολίβανο)
8 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. μουστάρδα σε σκόνη
Χυμό από 1 λεμόνι
Ξύσμα από 1 λεμόνι ακέρωτο
Εκτέλεση
  1. Πλένουμε καλά τα φιλέτα και αφαιρούμε την πολύ υγρασία σκουπίζοντας με χαρτί κουζίνας.
  2. Ετοιμάζουμε μία μαρινάδα αναμειγνύοντας σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το λεμόνι (χυμό και ξύσμα).
  3. Βυθίζουμε στη μαρινάδα τα φιλέτα και σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη για να μη φύγουν τα αρώματα. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο και αφήνουμε να μείνει ο σολομός μέσα στη μαρινάδα για περίπου 1 ώρα.
  4. Σε ένα δεύτερο μπολ αναμειγνύουμε καλά τις νιφάδες της βρώμης με τα βότανα.
  5. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα περνάμε μέσα από το μείγμα της βρώμης.
  6. Απλώνουμε τα φιλέτα σε μία λαμαρίνα που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200˚C στον αέρα για περίπου 15΄ έως ότου το πανάρισμα να πάρει ένα χρυσό χρώμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

hangover

Hangover; Δείτε τι χρειάζεται να κάνετε

Έρευνα , Ποτά
Σπιτικό λιμοντσέλο

Σπιτικό λιμοντσέλο

Συνταγές
ΚΡΕΑΤΑ ΑΣΠΙΔΑ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ

Τα καμένα κρέατα «ασπίδα» των λοιμώξεων

Έρευνα
ΛΟΥΚΑΚΟΥ FAMILY

Λουκάκου family: τα κουλουράκια όπως παλιά!

Αφιερώματα , Παραγωγοί
ΚΕΙΚ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

Κέικ με σπανάκι και μυρωδικά

Συνταγές

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Κρίταμος Τήνου Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Κρίταμος Τήνου Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Απολαύστε τον περίφημο Κρίταμο Τήνου Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς στη χωριάτικη σαλάτα, ντάκο, πατατοσαλάτα, σαλάτες με ψαρικά, όσπρια, ομελέτα και ως συνοδευτικό…

Φλωμάρια Λήμνου Χονδρά Χρυσάφη

Φλωμάρια Λήμνου Χονδρά Χρυσάφη 400gr

Χρυσάφη

Πρόκειται για την παραδοσιακή χυλοπίτα της Λήμνου: ένα τοπικό ζυμαρικό κομμένο σε πολύ ψιλά κομματάκια Παρασκευάζεται με λημνιό αλεύρι, χωριάτικα…

Πατέ πράσινης ελιάς και μαύρη τρούφα ϋδνον 80gr

Πατέ πράσινης ελιάς και μαύρη τρούφα ϋδνον 80gr

Υδνον

Το Πατέ πράσινης ελιάς και μαύρη τρούφα ϋδνον 80gr συνδυάζει τη μαγεία του συμπυκνωμένου αρώματος δάσους που κρύβει μέσα της η…

Μαρμελάδα Μανταρίνι με Ουίσκι Jukeros by Dimitris Chomatas 250gr

Μαρμελάδα Μανταρίνι Jukeros by Dimitris Chomatas με Ουίσκι 250g

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απολαυστική, φρουτένια και άκρως δροσιστική, η Μαρμελάδα Μανταρίνι Jukeros by Dimitris Chomatas με Ουίσκι 250g «συντροφεύει» τόσο τις αλμυρές όσο και τις…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    01/02/2019-12:00 μμ - 04/02/2019-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader