Σολομός παναρισμένος σε βρώμη

Σολομός παναρισμένος σε βρώμη

Ένα ελαφρύ και αρωματικό πιάτο που απογειώνει τη γεύση του σολομού. Σολομός παναρισμένος σε βρώμη… Δοκιμάστε αυτή την εκδοχή του και θα την αγαπήσετε! 

Σολομός παναρισμένος σε βρώμη

Σολομός παναρισμένος σε βρώμη

Υλικά (για 2 άτομα) 
4 φιλέτα σολομού
5 κ.σ. νιφάδες βρώμης
6 κ.σ. ανάμεικτα φρέσκα βότανα (δυόσμο, μαϊντανό, θυμάρι, δεντρολίβανο)
8 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. μουστάρδα σε σκόνη
Χυμό από 1 λεμόνι
Ξύσμα από 1 λεμόνι ακέρωτο
Εκτέλεση
  1. Πλένουμε καλά τα φιλέτα και αφαιρούμε την πολύ υγρασία σκουπίζοντας με χαρτί κουζίνας.
  2. Ετοιμάζουμε μία μαρινάδα αναμειγνύοντας σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το λεμόνι (χυμό και ξύσμα).
  3. Βυθίζουμε στη μαρινάδα τα φιλέτα και σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη για να μη φύγουν τα αρώματα. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο και αφήνουμε να μείνει ο σολομός μέσα στη μαρινάδα για περίπου 1 ώρα.
  4. Σε ένα δεύτερο μπολ αναμειγνύουμε καλά τις νιφάδες της βρώμης με τα βότανα.
  5. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα περνάμε μέσα από το μείγμα της βρώμης.
  6. Απλώνουμε τα φιλέτα σε μία λαμαρίνα που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200˚C στον αέρα για περίπου 15΄ έως ότου το πανάρισμα να πάρει ένα χρυσό χρώμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

6Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Όλα όσα έγιναν στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Άρθρα , Αφιερώματα
Ρ, όπως ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη

Ρ, όπως ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη

Αφιερώματα , Παραγωγοί
Δαμάσκηνα για γερά οστά

Η Νο 1 τροφή για γερά οστά

Αφιερώματα , Έρευνα
edessa-i-poli-tou-nerou

Έδεσσα: η πόλη του νερού

Οδοιπορικό
Μωραΐτικα ζυμαρικά

Φρέσκα, αγνά και βραβευμένα τα ζυμαρικα «Μωραΐτικα»

Αφιερώματα , Παραγωγοί

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Χυμουδιά Πορτοκάλι bio aloe vera Naxonisos Tastes 250ml

Χυμουδιά Πορτοκάλι bio aloe vera Naxonisos Tastes 250ml

Naxonisos Tastes

Πρόκειται για μια μοναδική γευστική εμπειρία που κλείνει μέσα της τα πιο γευστικά και ευεργετικά συστατικά της φύσης στις πιο…

Γλυκάκι βάπτισης/γάμου με πετιμέζι και αμύγδαλο ή καρύδι Οικοτεχνία Πρεβύζη «Της γιαγιάς τα μυστικά»

Οικοτεχνία Πρεβύζη «Της γιαγιάς τα μυστικά»

Μια εξαιρετική επιλογή για το κέρασμα στη βάπτιση του παιδιού σας ή στον γάμο σας αποτελεί το ατομικό γλυκάκι με…

Χειροποίητη μαρμελάδα Αγριόσυκο Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα

Χειροποίητη μαρμελάδα Αγριόσυκο Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα

Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα

Με μεράκι, επιμονή και δίνοντας έμφαση στις αγνές πρώτες ύλες, η Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα δημιούργησε τη βραβευμένη Χειροποίητη μαρμελάδα Αγριόσυκο Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα. Παράγεται…

Χειροποίητα παξιμάδια Τήνου με ντομάτα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Χειροποίητα παξιμάδια Τήνου με ντομάτα Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Τα Χειροποίητα παξιμάδια Τήνου με ντομάτα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχονται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως ντομάτα, ρίγανη, αλεύρι,…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. Anuga: Taste the Future

    5 Οκτωβρίου - 9 Οκτωβρίου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader