Πετιμέζι Οικοτεχνία Πρεβύζη «Της γιαγιάς τα μυστικά» 250ml

Το Πετιμέζι Οικοτεχνία Πρεβύζη «Της γιαγιάς τα μυστικά» 250ml από σταφύλι μείγμα γηγενών και ξένων ποικιλιών προσφέρει ιδιαιτερη γεύση και άρωμα και προέρχεται από νεόφυτους αμπελώνες που καλλιεργούνται με ορθές γεωργικές πρακτικές και σύγχρονα μέσα. Η συνταγή της γιαγιάς, το βράσιμο του μούστου σε χαμηλές θεμοκρασίες και η μίξη των ποικιλιών, μας δίνουν ένα προϊόν άριστης ποιότητας και γεύσης με την ιδανική ρευστότητα καταλληλο για κατανάλωση είτε στην μαγειρική είτε σκέτο.

Περιγραφή

Το Πετιμέζι Οικοτεχνία Πρεβύζη «Της γιαγιάς τα μυστικά» 250ml είναι μία άριστη πηγή ενέργειας, θεωρείται μια απο τις πιο υγιεινές γλυκαντικές ύλες, αποτελεί φυσική πηγή σιδήρου, ασβεστίου, βιταμινών του συμπλέγματος Β, μαγνησίου, μαγγανίου, φωσφόρου, καλίου και χαλκού. Λόγω της περιεκτικότητας του σε αντιοξειδωτικά μπορεί να καταναλώνεται συστηματικά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την προληψη ενάντια στα χρόνια νοσήματα. Το βάζουμε στην διατροφή μας για απόλυτη γεύση και για να αποκτήσουμε έναν σύμμαχο υγείας για τον οργανισμό μας. Το Πετιμέζι από σταφύλι μείγμα γηγενών και ξένων ποικιλιών προσφέρει ιδιαιτερη γεύση και άρωμα και προέρχεται από νεόφυτους αμπελώνες που καλλιεργούνται με ορθές γεωργικές πρακτικές και σύγχρονα μέσα. Η συνταγή της γιαγιάς, το βράσιμο του μούστου σε χαμηλές θεμοκρασίες και η μίξη των ποικιλιών, μας δίνουν ένα προϊόν άριστης ποιότητας και γεύσης με την ιδανική ρευστότητα καταλληλο για κατανάλωση είτε στην μαγειρική είτε σκέτο.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ

Παντοπωλείο Νεοχωρίου

Διεύθυνση: Νεοχώρι, Βοιωτία, 32002

Οικοτεχνία Πρεβύζη «Της γιαγιάς τα μυστικά»

6972134393
Διεύθυνση: Νεοχώρι, Βοιωτία, 32002

Ξυνός

Διεύθυνση: Θήβα 322 00, Βοιωτία

Αλυκή

2264051327
Διεύθυνση: Αλυκή, Δομβραίνα 320 10, Βοιωτία, Greece

Γιαννούλα Δεσύπρη

2262029065
Διεύθυνση: Αναπαύσεως 1, Θήβα, Βοιωτία

Η Στροφή

2262080944
Διεύθυνση: Λάιου 1, Θήβα, Βοιωτία

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ

Οικοτεχνία Πρεβύζη «Της γιαγιάς τα μυστικά»

Οικοτεχνία Πρεβύζη «Της γιαγιάς τα μυστικά»

Η Οικοτεχνία Πρεβύζη «Της γιαγιάς τα μυστικά» προέκυψε από την αγάπη για την καλλιέργεια του αμπελιού που τρέφει εδώ και δεκαετίες η οικογένεια Πρεβύζη. Τα παραδοσιακά προϊόντα Πρεβύζης με τον διακριτικό τίτλο «Της γιαγιάς τα μυστικά» είναι μία νεοσύστατη οικοτεχνική μονάδα παρασκευής παραδοσιακών προϊόντων διατροφής που βρίσκεται στο γραφικό Νεοχώρι του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων του νομού Βοιωτίας. Οι αμπελώνες της οικογένειας που καλλιεργούνται με όλα τα σύγχρονα μέσα, ακολουθώντας ορθές γεωργικές πρακτικές μας δίνουν πετιμέζι άριστης ποιότητας αφού χρησιμοποιούνται σταφύλια αποκλειστικά από τους αμπελώνες της οικογένειας έτσι ώστε να υπάρχει έλεγχος από την αρχή της καλλιέργειας έως το τελικό προϊόν.

Οικοτεχνία Πρεβύζη «Της γιαγιάς τα μυστικά»
Νεοχώρι Βοιωτίας
Site: https://previzistisgiagiastamystika-gr.webnode.gr/
Τηλέφωνο: 6972134393

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

Βοιωτία

Βοιωτία

Τόπος με ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων, η Βοιωτία περιλαμβάνει ένα απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό τοπίο, σπουδαίους αρχαιολογικούς θησαυρούς και μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας βυζαντινά μνημεία. Η Βοιωτία προσελκύει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, αλλά και εκδρομείς κοντινών αποδράσεων από τη γειτονική Αττική.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ