Προ των πυλών η 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής

Προ των πυλών η 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής

H αντίστροφη μέτρηση για την 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής της Ρόδου έχει ξεκινήσει. Η Πανελλήνια Έκθεση Κρεμαστής που κλείνει φέτος 52 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας, ανοίγει τις πύλες της από τις 11 έως τις 23 Αυγούστου 2017 και σας προσκαλεί να γνωρίσετε μοναδικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών και χειροτεχνών.

Ανανεωμένη και εμπλουτισμένη, η 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής συγκεντρώνει περισσότερους από 90 εκθέτες (30 καινούργιοι) από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αλλά και από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν γαστρονομικούς θησαυρούς της ελληνικής γης και χειροποίητα έργα τέχνης, ενώ θα απολαύσουν τις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που μεταδίδουν τον αυθεντικό παλμό της Ρόδου.

H αντίστροφη μέτρηση για την 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής της Ρόδου έχει ξεκινήσει.  Greek-Gourmet.gr

H αντίστροφη μέτρηση για την 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής της Ρόδου έχει ξεκινήσει.

Με την προσήλωση και τη συνέπεια των φορέων, τη συμμετοχή και το μεράκι των εκθετών και τη σταθερή στήριξη των χορηγών της, η Έκθεση της Κρεμαστής ξεπερνά τα όρια μιας τοπικής εκδήλωσης και αποτελεί πλέον όχι μόνο ένα εμπορικό, αλλά ένα ολοκληρωμένο πολιτιστικό γεγονός.

Από το 1965, σε μια διοργάνωση που συνεχώς αναπτύσσεται και εμπλουτίζεται, αναδεικνύοντας τα προϊόντα της ελληνικής χειροτεχνίας, της λαϊκής τέχνης και της ελληνικής γης.  Ελαιόλαδο, κρασί, μελισσοκομικά, γαλακτοκομικά, τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, βότανα, αλλαντικά, παραδοσιακά ζυμαρικά, άλευρα, χειροτεχνήματα και γλυπτά δίνουν το δυναμικό παρόν σε μια έκθεση θεσμό που φέτος έχει τη σφραγίδα της RM International σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: http://www.kremasti-expo.gr

52η Πανελλήνια έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής οικονομίας Κρεμαστής
Διάρκεια έκθεσης: 11 – 23 Αυγούστου 2017
Ωράριο: 19.00 – 00.00

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το Beauty Killed the Beast «δραπέτευσε» από παραμύθι

Το «Beauty Killed the Beast» «δραπέτευσε» από παραμύθι

Αφιερώματα , Ποτά
Εύκολες σος για κάθε ώρα!

Εύκολες σος για κάθε ώρα!

Συνταγές
Απολαυστικά νιόκι πατάτας

Απολαυστικά νιόκι πατάτας

Συνταγές
Πρέβεζα: η είσοδος του Αμβρακικού

Πρέβεζα: η βασίλισσα του Αμβρακικού

Οδοιπορικό
Οι ξηροί καρποί και η θρεπτική τους αξία

Οι ξηροί καρποί και η θρεπτική τους αξία

Αφιερώματα

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON κλασικό

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON κλασικό

Ariston

Το βαλσάμικο ξίδι ARISTON κλασικό είναι γλυκό και σιροπιαστό  με ένα χαμηλό επίπεδο οξύτητας. Συνδυάζεται με οποιοδήποτε καλό κρασί ή φρούτα. Ολοκλήρωση…

Anax Superfood Aρώνια

Anax Superfood Αρώνια Μπέρι

Green Gold Hellas

Το Anax Superfood Αρώνια Μπέρι είναι ένα 100% φυσικό προϊόν με ελληνικό μέλι ανθέων, αρώνια μπέρι, κανέλα Κεϋλάνης και μαστίχα…

Ρόφημα Λουΐζας Jukeros by Dimitris Chomatas με Λεμόνι και Αγαύη 260ml

Ρόφημα Λουΐζας ‘Detox on the Rocks’ Jukeros by Dimitris Chomatas 250ml

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απολαυστικό ρόφημα Λουΐζας Detox on the Rocks με Λεμόνι και Αγαύη 250ml από την εταιρεία Jukeros by Dimitris Chomatas. •…

Κεφαλοτύρι γιτσικό (γίδινο) Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Κεφαλοτύρι γιτσικό (γίδινο) Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Το Κεφαλοτύρι γιτσικό (γίδινο) Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη είναι ένα τυρί εύπεπτο και ελαφρύ μπορεί να καταναλωθεί ως επιτραπέζιο, ως συνοδευτικό…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. Οι Δρόμοι του Κρασιού της Πελοποννήσου στη Θεσσαλονίκη

    23 Οκτωβρίου
  2. Γιορτή Τσίπουρου στο Κτήμα Χατζηβαρύτη

    4 Νοεμβρίου
  3. Οινοτικά 2017

    5 Νοεμβρίου
  4. Umami Festival Thessaly ’17

    18 Νοεμβρίου - 19 Νοεμβρίου
  5. Διεθνής Έκθεση Middle East Organic and Natural Products Expo Dubai (MENOPE)

    11 Δεκεμβρίου - 13 Δεκεμβρίου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader