Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Με πολλές και διαφορετικές παράλληλες εκδηλώσεις και σεμινάρια εκπαιδευτικού χαρακτήρα πλαισιώνεται η 5η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία αποδεικνύει για ακόμη μία χρονιά ότι οι θησαυροί της ελληνικής γης αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης. Η μεγαλύτερη γαστρονομική γιορτή χτυπάει στην καρδιά της 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ!

Η 5η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ «πλημμυρίζει» από εκδηλώσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντος αλλά και εκπαιδευτικά σεμινάρια «επενδύοντας» στη γενιά του αύριο. Επιπλέον, ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής «Greek Chef 2018» που συγκεντρώνει εκατοντάδες συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας προσφέρει άρωμα φρεσκάδας, δημιουργίας και ελπίδας.

Αναμφίβολα, την «τιμητική» τους έχουν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι ημερίδες στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Ο κορυφαίος οινογράφος αλλά και κριτικός οίνου και γεύσης Σίμος Γεωργόπουλος και διατροφολόγοι μυούν τους επισκέπτες στον κόσμο του οίνου με εκπαιδευτικά σεμινάρια για επαγγελματίες και κοινό, της σωστής διατροφής και αποδεικνύουν τη μοναδικότητα των ελληνικών προϊόντων. Στο πλαίσιο της ομιλίας «Νότιο Αιγαίο: Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019», η Roberta Garibaldi παρουσιάζει τις διεθνείς τάσεις του Γαστρονομικού τουρισμού, ενώ η ομιλία της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης «φωτίζει» τις απορίες μας σχετικά την Κοιλιοκάκη και τα προϊόντα χωρίς γλουτένη.

Ομιλία «Νότιο Αιγαίο: Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019» στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ Greek-Gourmet.gr

Ομιλία «Νότιο Αιγαίο: Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019» στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Επιπλέον, στο πλαίσιο της 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από δωρεάν workshops από το skywalker.gr για καλύτερη αναζήτηση εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων. Τα workshops θα προετοιμάσουν ακόμη καλύτερα τους υποψηφίους για τις συνεντεύξεις που θα πραγματοποιηθούν καθόλη τη διάρκεια της ΕΞΠΟΤΡΟΦ στην ειδική ενότητα ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT και της δράσης #JobDays.

Επίκαιρη όσο ποτέ είναι η Εσπερίδα του ΣΕΒΙΤΕΛ όπου παρουσιάζονται οι τάσεις και οι προοπτικές στην αγορά ελαιολάδου και τα πλεονεκτήματα επώνυμου τυποποιημένου ελαιολάδου. Η εταιρεία ανάπτυξης συστημάτων ποιότητας με βάση τα διεθνή πρότυπα ISO & εξελιγμένες διαδικασίες, Quality Award, θα παρουσιάσει ένα άκρως ενδιαφέρον αλλά και απαραίτητο Σεμινάριο Ποιότητας Τροφίμων.

Η Εσπερίδα ΣΕΒΙΤΕΛ στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει θέμα: «Ελαιόλαδο - Πρωταγωνιστής της διατροφής και της υγείας μας» Greek-Gourmet.gr

Η Εσπερίδα ΣΕΒΙΤΕΛ στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει θέμα: «Ελαιόλαδο – Πρωταγωνιστής της διατροφής και της υγείας μας»

Επιπλέον, το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Μεσογειακή Διατροφή», ενώ ενημερωτική εκδήλωση για τη συμμετοχή σε Διεθνείς Εμπορικές Εκθέσεις αξιοποιώντας το νέο Πρόγραμμα «Επιχειρούμε Έξω» διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Μεσογειακή Διατροφή» Greek-Gourmet.gr

το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Μεσογειακή Διατροφή»

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Anthony Bourdain: Ο λάτρης της ζωής και εραστής της γεύσης

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
Επιφάνειες κοπής: Τι πρέπει να προσέξουμε

Επιφάνειες κοπής: Τι πρέπει να προσέξουμε

Αφιερώματα , Έρευνα
Σπαγγέτι ολικής άλεσης με ντοματίνια, βασιλικό και σκόρδο

Σπαγγέτι ολικής άλεσης με ντοματίνια, βασιλικό και σκόρδο

Συνταγές
Tips για τραγανές και ασφαλείς τηγανητές πατάτες

Tips για τραγανές και ασφαλείς τηγανητές πατάτες

Έρευνα , Συνταγές
Σε ποιες τροφές επιβάλλεται το πλύσιμο;

Σε ποιες τροφές επιβάλλεται το πλύσιμο;

Αφιερώματα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Θυμάρι, Θρούμπι, Ρίγανη 250gr.

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Θυμάρι, Θρούμπι, Ρίγανη 250gr.

Nissos Greek Food

Το Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Θυμάρι, Θρούμπι, Ρίγανη 250gr. υπόσχεται να σας παρασύρει σε…

Γραβιέρα Τσίλιγκο Πικάντικη Tseligas Delicatessen Greek Gastronomy

Tseligas Delicatessen Greek Gastronomy

Με την αψάδα που της προσδίδουν οι 6 μήνες ωρίμανσης να συμπληρώνει την πλούσια, ελαφρώς αλμυρή της γεύση, η Γραβιέρα…

Πατέ πράσινης ελιάς και μαύρη τρούφα ϋδνον 80gr

Πατέ πράσινης ελιάς και μαύρη τρούφα ϋδνον 80gr

Υδνον

Το Πατέ πράσινης ελιάς και μαύρη τρούφα ϋδνον 80gr συνδυάζει τη μαγεία του συμπυκνωμένου αρώματος δάσους που κρύβει μέσα της η…

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση θυμαριού

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση θυμαριού

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση θυμαριού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βραστές σαλάτες ή μπορεί επίσης χρησιμοποιηθεί ως βάση για βινεγκρέτ.…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 83η ΔΕΘ HELEXPO 2018

    8 Σεπτεμβρίου-10:00 πμ - 16 Σεπτεμβρίου-10:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader