Παγκόσμια διάκριση για μια μπύρα από την Πάρο

ΜΠΥΡΑ ΠΑΡΟΥ 56 Isles Aegean Wit

Μία από τις έξι καλύτερες μπύρες του κόσμου αναδείχθηκε η «56 Isles Aegean Wit» από την Πάρο.

Κέρδισε τρία αστέρια στον διεθνώς καταξιωμένο βρετανικό θεσμό Great Taste Awards, την μεγαλύτερη διάκριση που θα μπορούσε να λάβει. Ο λόγος για την «56 Isles Aegean Wit», την μπύρα από την Πάρο που εντυπωσίασε με την απαλή, δροσιστική της γεύση και τα αρώματα εσπεριδοειδών κατακτώντας τα τρία αστέρια στο διαγωνισμό γευσιγνωσίας του Λονδίνου.
Επιπλέον η ξανθιά απαλή «56 Isles Pilsner», η οποία στον περσινό διαγωνισμό κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο αστέρι που έλαβε ποτέ ελληνική μπύρα στα συγκεκριμένα βραβεία, στον φετινό διαγωνισμό απέσπασε δύο αστέρια, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη «56 Isles session IPA», ένα αστέρι. Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε χρόνο οι συμμετοχές στο διαγωνισμό ξεπερνούν τις 12.000.

Η ιστορία της εταιρείας
Η Μικροζυθοποιία Πάρου δημιουργήθηκε το 2014 από δύο νέους επιχειρηματίες, τον Μαρίνο Αλεξάνδρου και τον Νικόλα Παυλάκη κι αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην Κυκλαδική περιοχή.
Το 2016 ολοκληρώθηκε το τελικό στάδιο παραγωγής της πρώτης μπύρας, μια ελαφριά Pilsner “56isles”, που κυκλοφόρησε στην εξαιρετικά υποσχόμενη αγορά της Πάρου.Ο πρώτος στόχος της μικροζυθοποιίας ήταν να παράγει 25.000 φιάλες τον μήνα διατηρώντας το εξαιρετικό επίπεδο της ποιότητας.
Με πρώτη αγορά-στόχος την Πάρο, σήμερα η Μικροζυθοποιία Πάρου προγραμματίζει νέες επενδύσεις για να καλύψει την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Αξίζει να σημειωθεί πως το 2017 η ξανθιά απαλή «56 Isles Pilsner», η οποία αποτελεί την πρώτη μπύρα της Μικροζυθοποιίας έλαβε μέρος στον διαγωνισμό Great Taste Awards του Λονδίνου κερδίζοντας το πρώτο αστέρι που έχει κερδίσει ποτέ ελληνική μπύρα στον διαγωνισμό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ COCKTAILS

Τα 3 πιο χριστουγεννιάτικα κοκτέιλ

Ποτά , Συνταγές , Χωρίς κατηγορία
Τρίκαλα Θεσσαλίας

Τρίκαλα: το «Μικρό Παρίσι»!

Οδοιπορικό
Μαύρο σκόρδο

Μαύρο σκόρδο: η υπερτροφή της Θεσσαλίας

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
Η διατροφή ασπίδα για τα παιδικά δόντια

«Ασπίδα» των παιδικών δοντιών η διατροφή

Αφιερώματα , Διατροφικές συμβουλές
Tips για φρέσκα λαχανικά

4+1 μυστικά για να κρατήσετε φρέσκα τα λαχανικά σας

Αφιερώματα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Γραβιέρα Τσίλιγκο με πιπέρι τρικολόρ Tseligas Delicatessen Greek Gastronomy

Tseligas Delicatessen Greek Gastronomy

H εξαιρετικής ποιότητας Γραβιέρα Τσίλιγκο με πιπέρι τρικολόρ Tseligas Delicatessen Greek Gastronomy ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση της και την…

Φλωμάρια Λήμνου Χονδρά Χρυσάφη

Φλωμάρια Λήμνου Χονδρά Χρυσάφη 400gr

Χρυσάφη

Πρόκειται για την παραδοσιακή χυλοπίτα της Λήμνου: ένα τοπικό ζυμαρικό κομμένο σε πολύ ψιλά κομματάκια Παρασκευάζεται με λημνιό αλεύρι, χωριάτικα…

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 500ml ΟΡΜΥΛΙΑ

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 500ml ΟΡΜΥΛΙΑ

Ορμύλια

Το ελαιόλαδο ΟΡΜΥΛΙΑ προέρχεται από τους ελαιώνες του Ιερού Κοινοβίου Ευαγγελισμού, Μετοχίου της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους στην…

Μαρμελάδα Φράουλα Jukeros by Dimitris Chomatas με Ρούμι και Καστανή Ζάχαρη

Μαρμελάδα Φράουλα Jukeros by Dimitris Chomatas με Ρούμι και Καστανή Ζάχαρη 250g

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απολαυστική, φρουτένια και άκρως δροσιστική, η Μαρμελάδα Φράουλα Jukeros by Dimitris Chomatas με Ρούμι και Καστανή Ζάχαρη 250g «συντροφεύει» τόσο τις…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    01/02/2019-12:00 μμ - 04/02/2019-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader