Παγκόσμια διάκριση για μια μπύρα από την Πάρο

ΜΠΥΡΑ ΠΑΡΟΥ 56 Isles Aegean Wit

Μία από τις έξι καλύτερες μπύρες του κόσμου αναδείχθηκε η «56 Isles Aegean Wit» από την Πάρο.

Κέρδισε τρία αστέρια στον διεθνώς καταξιωμένο βρετανικό θεσμό Great Taste Awards, την μεγαλύτερη διάκριση που θα μπορούσε να λάβει. Ο λόγος για την «56 Isles Aegean Wit», την μπύρα από την Πάρο που εντυπωσίασε με την απαλή, δροσιστική της γεύση και τα αρώματα εσπεριδοειδών κατακτώντας τα τρία αστέρια στο διαγωνισμό γευσιγνωσίας του Λονδίνου.
Επιπλέον η ξανθιά απαλή «56 Isles Pilsner», η οποία στον περσινό διαγωνισμό κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο αστέρι που έλαβε ποτέ ελληνική μπύρα στα συγκεκριμένα βραβεία, στον φετινό διαγωνισμό απέσπασε δύο αστέρια, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη «56 Isles session IPA», ένα αστέρι. Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε χρόνο οι συμμετοχές στο διαγωνισμό ξεπερνούν τις 12.000.

Η ιστορία της εταιρείας
Η Μικροζυθοποιία Πάρου δημιουργήθηκε το 2014 από δύο νέους επιχειρηματίες, τον Μαρίνο Αλεξάνδρου και τον Νικόλα Παυλάκη κι αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην Κυκλαδική περιοχή.
Το 2016 ολοκληρώθηκε το τελικό στάδιο παραγωγής της πρώτης μπύρας, μια ελαφριά Pilsner “56isles”, που κυκλοφόρησε στην εξαιρετικά υποσχόμενη αγορά της Πάρου.Ο πρώτος στόχος της μικροζυθοποιίας ήταν να παράγει 25.000 φιάλες τον μήνα διατηρώντας το εξαιρετικό επίπεδο της ποιότητας.
Με πρώτη αγορά-στόχος την Πάρο, σήμερα η Μικροζυθοποιία Πάρου προγραμματίζει νέες επενδύσεις για να καλύψει την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Αξίζει να σημειωθεί πως το 2017 η ξανθιά απαλή «56 Isles Pilsner», η οποία αποτελεί την πρώτη μπύρα της Μικροζυθοποιίας έλαβε μέρος στον διαγωνισμό Great Taste Awards του Λονδίνου κερδίζοντας το πρώτο αστέρι που έχει κερδίσει ποτέ ελληνική μπύρα στον διαγωνισμό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ρ, όπως ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη

Ρ, όπως ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη

Αφιερώματα , Παραγωγοί
Δαμάσκηνα για γερά οστά

Η Νο 1 τροφή για γερά οστά

Αφιερώματα , Έρευνα
edessa-i-poli-tou-nerou

Έδεσσα: η πόλη του νερού

Οδοιπορικό
Μωραΐτικα ζυμαρικά

Φρέσκα, αγνά και βραβευμένα τα ζυμαρικα «Μωραΐτικα»

Αφιερώματα , Παραγωγοί

Grace Gin: Ένα τζιν με άρωμα Ελλάδας

Αφιερώματα , Παραγωγοί

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Μαρμελάδα CITRUS με πορτοκάλι

Μαρμελάδα CITRUS με πορτοκάλι

Citrus - Άρωμα Μνήμης

Η χειροποίητη μαρμελάδα CITRUS με πορτοκάλι δίνει μια νέα διάσταση στο πρωινό. Από φρέσκα ζουμερά πορτοκάλια από το Κτήμα Citrus, η…

Γραβιέρα Τσίλιγκο Πικάντικη Tseligas Delicatessen Greek Gastronomy

Tseligas Delicatessen Greek Gastronomy

Με την αψάδα που της προσδίδουν οι 6 μήνες ωρίμανσης να συμπληρώνει την πλούσια, ελαφρώς αλμυρή της γεύση, η Γραβιέρα…

Μελιτζανοσαλάτα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Μελιτζανοσαλάτα Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Απολάυστε την Μελιτζανοσαλάτα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς ως συνοδευτικό στο φαγητό ή ακόμα και σαν ντιπ με παξιμαδάκια ή φρέσκο…

Λαζάνια Τήνου με αυγά & γάλα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Λαζάνια Τήνου με αυγά & γάλα Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Τα Λαζάνια Τήνου με αυγά & γάλα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχονται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως σιμιγδάλι, αυγά,…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεων αυτήν τη στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader