Museum Restaurant: Ο παράδεισος της Κηφισιάς

Museum Restaurant: Ο παράδεισος της Κηφισιάς

Το Museum Restaurant με την νεοελληνική του κουζίνα πρωταγωνιστεί στον παραδεισένιο κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά.

Όταν έχεις δύο δυνατά ονόματα όπως αυτά του Δημήτρη Σκαρμούτσου για τη θέση του executive chef και του Διονύση Αλέρτα για τη θέση του pastry chef σίγουρα δεν μπορείς να περιμένεις κάτι λιγότερο από το άριστο στο μενού ενός εστιατορίου.

Το Museum Restaurant δημιουργήθηκε από το Δειπνοσοφιστήριον catering στον παραδεισένιο κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά. Κάτω από την πυκνή βλάστηση και την υπέροχη σκιά των δέντρων σερβίρεται νεοελληνική κουζίνα με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από επώνυμους Έλληνες παραγωγούς. Έτσι λοιπόν στον κατάλογό του βλέπουμε κοπανιστή από την Τήνο, άγρια μανιτάρια από την Ήπειρο, φάβα από τη Σχοινούσα κ.ά

Το Museum Restaurant δεσπόζει στον πανέμορφο κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά. Greek-Gourmet.gr

Το Museum Restaurant δεσπόζει στον πανέμορφο κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά.

Το μενού περιλαμβάνει αξιόλογες προτάσεις σε ορεκτικά και κυρίως ξεχωρίζουν όμως η φάβα Σχοινούσας με γαρίδες, λάδι τρούφας, τηγανητή αλμύρα και πίκλα κρεμμυδιού, τα τραγανά φαλάφελ με ρεβύθια Λάρισας, κρέμα αβοκάντο με ταχίνι και αρμένικα τραγανά πιτάκια, οι χυλοπίτες με σύγκλινο και κοτόπουλο, σπαράγγι και κρέμα από πεκορίνο Αμφιλοχίας, ο αρνίσιος μουσακάς με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας, μαύρο σκόρδο σκόρδο και μπεσαμέλ με σφέλα αλλά και η φρέσκια ελληνική σφυρίδα με πουρέ σελινόριζας σε κρύα σούπα από αβοκάντο, αγγούρι, μέντα και καλοκαιρινά λαχανικά.

Στα επιδόρπια σε περίοπτη θέση βρίσκεται η πάστα με κρέμα αμυγδάλου και η τάρτα λεμόνι με παγωτό θυμάρι και σάλτσα λεμόνι-μέλι. Το μενού συμπληρώνει η λίστα κρασιών με περιορισμένες αλλά εκλεκτές επιλογές.

Info:
Διεύθυνση: Λεβίδου 13, Κηφισιά, τηλ.: 210-8011170
Ωράριο λειτουργίας: Δευτ.-Παρ. (11.00 – 24.00), Σάβ.- Κυρ. (10.00 – 24.00)
http://museum-cafe.gr/el/

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Three Dots and a Dash: Τέλειο. Τελεία και παύλα.

Three Dots and a Dash: Τέλειο. Τελεία και παύλα.

Αφιερώματα , Ποτά
Σε ποιες τροφές επιβάλλεται το πλύσιμο;

Σε ποιες τροφές επιβάλλεται το πλύσιμο;

Αφιερώματα
Ζουμ στον ελληνικό καφέ: η παραδοσιακή απόλαυση

Ζουμ στον ελληνικό καφέ: η παραδοσιακή απόλαυση

Αφιερώματα , Ποτά
Οι πέντε τάσεις της αγοράς για το 2018

Mintel: Οι πέντε τάσεις της αγοράς για το 2018

Επικαιρότητα , Έρευνα
5Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Δωρεάν Workshops του skywalker.gr για καλύτερη αναζήτηση εργασίας

5Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Δωρεάν Workshops του skywalker.gr για καλύτερη αναζήτηση εργασίας

Αφιερώματα , Επικαιρότητα

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Μαρμελάδα CITRUS με καρπούζι, ροδάκινο & πικραμύγδαλο

Μαρμελάδα CITRUS με καρπούζι, ροδάκινο & πικραμύγδαλο

Citrus - Άρωμα Μνήμης

Η χειροποίητη μαρμελάδα CITRUS με καρπούζι, ροδάκινο και άρωμα πικραμύγδαλου φέρνει το άρωμα του καλοκαιριού στο πρωινό σας. Ένας πρωτότυπος…

Ελαιόλαδο GREEN & BLU με γεύση Ρίγανη 250ml

Ελαιόλαδο GREEN & BLU με γεύση Ρίγανη 250ml

Green & Blu

Το Ελαιόλαδο GREEN & BLU με γεύση Ρίγανη 250ml προέρχεται από Κορωνέϊκη ποικιλία ελιάς. Μόλις ανοίξετε το μπουκάλι, θα ξέρετε…

Eλιές Χαλκιδικής Θρούμπες 250γρ. σε Vaccum ΟΡΜΥΛΙΑ

Eλιές Χαλκιδικής Θρούμπες 250γρ. σε Vaccum ΟΡΜΥΛΙΑ

Ορμύλια

Η συγκομιδή της μαύρης ελιάς (θρούμπας), που αποτελεί μια ιδιαίτερη ποικιλία της Μονής, γίνεται τον β. Η ελιά πρέπει να…

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με 4 Πιπέρια 1kgr

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής σε 7 γεύσεις 1kgr

Nissos Greek Food

Το Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής σε 7 γεύσεις 1kgr υπόσχεται να σας παρασύρει σε μοναδικές γεύσεις…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. Η μαγική Ονειρούπολη στη Δράμα

    04/12/2017 - 07/01/2018
  2. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    26/01/2018-12:00 μμ - 29/01/2018-5:00 μμ
  3. Ημερίδα «Μεσογειακή Διατροφή» στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

    26/01/2018-4:00 μμ - 7:00 μμ
  4. Η Έκθεση Agrotica έρχεται το Φεβρουάριο

    01/02/2018 - 04/02/2018
  5. UNESCO: Διεθνές Συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, Διατροφή & Υγεία»

    23/05/2018 - 26/05/2018

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader