Museum Restaurant: Ο παράδεισος της Κηφισιάς

Museum Restaurant: Ο παράδεισος της Κηφισιάς

Το Museum Restaurant με την νεοελληνική του κουζίνα πρωταγωνιστεί στον παραδεισένιο κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά.

Όταν έχεις δύο δυνατά ονόματα όπως αυτά του Δημήτρη Σκαρμούτσου για τη θέση του executive chef και του Διονύση Αλέρτα για τη θέση του pastry chef σίγουρα δεν μπορείς να περιμένεις κάτι λιγότερο από το άριστο στο μενού ενός εστιατορίου.

Το Museum Restaurant δημιουργήθηκε από το Δειπνοσοφιστήριον catering στον παραδεισένιο κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά. Κάτω από την πυκνή βλάστηση και την υπέροχη σκιά των δέντρων σερβίρεται νεοελληνική κουζίνα με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από επώνυμους Έλληνες παραγωγούς. Έτσι λοιπόν στον κατάλογό του βλέπουμε κοπανιστή από την Τήνο, άγρια μανιτάρια από την Ήπειρο, φάβα από τη Σχοινούσα κ.ά

Το Museum Restaurant δεσπόζει στον πανέμορφο κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά. Greek-Gourmet.gr

Το Museum Restaurant δεσπόζει στον πανέμορφο κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά.

Το μενού περιλαμβάνει αξιόλογες προτάσεις σε ορεκτικά και κυρίως ξεχωρίζουν όμως η φάβα Σχοινούσας με γαρίδες, λάδι τρούφας, τηγανητή αλμύρα και πίκλα κρεμμυδιού, τα τραγανά φαλάφελ με ρεβύθια Λάρισας, κρέμα αβοκάντο με ταχίνι και αρμένικα τραγανά πιτάκια, οι χυλοπίτες με σύγκλινο και κοτόπουλο, σπαράγγι και κρέμα από πεκορίνο Αμφιλοχίας, ο αρνίσιος μουσακάς με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας, μαύρο σκόρδο σκόρδο και μπεσαμέλ με σφέλα αλλά και η φρέσκια ελληνική σφυρίδα με πουρέ σελινόριζας σε κρύα σούπα από αβοκάντο, αγγούρι, μέντα και καλοκαιρινά λαχανικά.

Στα επιδόρπια σε περίοπτη θέση βρίσκεται η πάστα με κρέμα αμυγδάλου και η τάρτα λεμόνι με παγωτό θυμάρι και σάλτσα λεμόνι-μέλι. Το μενού συμπληρώνει η λίστα κρασιών με περιορισμένες αλλά εκλεκτές επιλογές.

Info:
Διεύθυνση: Λεβίδου 13, Κηφισιά, τηλ.: 210-8011170
Ωράριο λειτουργίας: Δευτ.-Παρ. (11.00 – 24.00), Σάβ.- Κυρ. (10.00 – 24.00)
http://museum-cafe.gr/el/

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΕΥΚEΣ ΕΛΙΕΣ

Η σπάνια λευκή ελιά, αναβιώνει ξανά

Αφιερώματα
Κομοτηνή

Κομοτηνή: ένα πολιτισμικό ψηφιδωτό γαστρονομίας

Οδοιπορικό
olive-oil

«Έσπασε» το ρεκόρ της η Ελλάδα στον διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου της Νέας Υόρκη

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
opso-london-greek-cuisine

Τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια του Λονδίνου

Αφιερώματα
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ

Τα βιολογικά προϊόντα μειώνουν την εμφάνιση καρκίνου;

Έρευνα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Λικέρ Βατόμουρο Ελληνικά Κεράσματα 200ml

Ελληνικά Κεράσματα

Το Λικέρ Βατόμουρο Ελληνικά Κεράσματα 200ml είναι ένα εξαιρετικά αρωματικό λικέρ, με υψηλή θρεπτική αξία σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και φολλικό…

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση pizza

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση pizza

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση pizza μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σάλτσα πίτσας και σε σάλτσα τομάτας αλλά και σαν βούτημα…

Λικέρ Κεράσι Ελληνικά Κεράσματα 200ml

Ελληνικά Κεράσματα

Το Λικέρ Κεράσι Ελληνικά Κεράσματα 200ml με πρωταγωνιστή το δυναμικό κεράσι, ένα απο τα πιο ισχυρά φυσικά αντιφλεγμονώδη απελευθερώνει όλη…

Γραβιέρα Τσίλιγκο Πικάντικη Tseligas Delicatessen Greek Gastronomy

Tseligas Delicatessen Greek Gastronomy

Με την αψάδα που της προσδίδουν οι 6 μήνες ωρίμανσης να συμπληρώνει την πλούσια, ελαφρώς αλμυρή της γεύση, η Γραβιέρα…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    1 Φεβρουαρίου-12:00 μμ - 4 Φεβρουαρίου-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader