Medi Oils: Μεσογειακά έλαια από καρπούς και σπόρους

Medi Oils: Μεσογειακά έλαια από καρπούς και σπόρους

Αναζητώντας την τελειότητα στην παραγωγή ελαίων από καρπούς και σπόρους και εστιάζοντας στα ελληνικά και βιολογικά προϊόντα μία ομάδα ανθρώπων δημιούργησε την Medi Oils.

Μία από τις συνηθέστερες μεθόδους που χρησιμοποιείται για την παραγωγή σπορέλαιων είναι αυτή στην οποία υπάρχει η συμμετοχή του πετρελαϊκού αιθέρα ο οποίος ακόμα και μετά από ραφινάρισμα αφήνει στο τελικό προϊόν στοιχεία του. Γνωρίζοντάς το αυτό στην Medi Oils εστιάζουν αποκλειστικά στη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης έχοντας ως σκοπό την παραγωγή αγνών προϊόντων.

Η Medi Oils εστιάζει αποκλειστικά στη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης  Greek-Gourmet.gr

Η Medi Oils εστιάζει αποκλειστικά στη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης

Με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης και με το κατάλληλο φιλτράρισμα τα έλαια τα οποία παράγονται διατηρούν όλες τις ευεργετικές ιδιότητες και ουσίες τους καθώς κι ένα διακριτικό άρωμα του καρπού από τον οποίο προέρχονται. Τα έλαια παράγονται από την επιστημονική ομάδα της εταιρίας σε συνεργασία και με την καθοδήγηση της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στοχεύοντας στη μέγιστη ποιότητα του τελικού προϊόντος η εταιρία αναζήτησε βιολογικές ή έστω ελληνικές πρώτες ύλες στις περιπτώσεις που αυτό ήταν εφικτό λαμβάνοντας ως τελικό προϊόν έλαια τα οποία είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, σε βιταμίνες, σε Ω-3, Ω-5, Ω-6, Ω-9. Με αυτό τον τρόπο επετεύχθη η παραγωγή ελαίων τα οποία απορροφώνται ταχύτατα από το δέρμα με εντυπωσιακά αποτελέσματα ενώ ορισμένα εξ αυτών είναι και βρώσιμα. Όπως για παράδειγμα το βιολογικό ηλιέλαιο, το έλαιο μαύρου κύμινου, το κανναβέλαιο, το κολοκυθέλαιο και το βιολογικό σησαμέλαιο. Τη μακροσκελή λίστα των παραγόμενων ελαίων συμπληρώνουν εξαιρετικά έλαια όπως το αμυγδαλέλαιο, το έλαιο ροδιού, το έλαιο chia,το μαραθέλαιο και το σταφυλέλαιο ενώ συνεχώς προστίθενται νέες παραγωγές.

Επιπλέον η Medi Oils έχει προχωρήσει και στο συνδυασμό ελαίων δημιουργώντας μείγματα για καλλυντική χρήση, άλευρα, βούτυρα και πάστες όπως είναι το ταχίνι και η πάστα αμυγδάλου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://medioils.eu/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ζυθογνωσία

Πάνω απο 150 μπύρες στην 5η Ζυθογνωσία

Επικαιρότητα , Ποτά
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Διατροφικές συμβουλές προς εργασιομανείς

Αφιερώματα , Διατροφικές συμβουλές
ΜΠΥΡΑ ΠΑΡΟΥ 56 Isles Aegean Wit

Παγκόσμια διάκριση για μια μπύρα από την Πάρο

Αφιερώματα , Παραγωγοί
Κρασί

11 Νοεμβρίου: Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού

Επικαιρότητα , Ποτά
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

«Πρωταθλητές» στα συμπληρώματα διατροφής οι Έλληνες

Επικαιρότητα , Έρευνα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση chili

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση chili

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση chili είναι εξαιρετικό όχι μόνο για βουτήματα λαδιού με το αγαπημένο σας φρεσκοψημένο ψωμί αλλά…

Μαρμελάδα CITRUS τριών εσπεριδοειδών

Μαρμελάδα CITRUS τριών εσπεριδοειδών

Citrus - Άρωμα Μνήμης

Η χειροποίητη μαρμελάδα CITRUS τριών εσπεριδοειδών περιλαμβάνει το τρίπτυχος της απόλυτης γευστικής επιτυχίας: Πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ και νεράντζι. Δεν υπάρχει αμφιβολία…

Κεφαλοτύρι γιτσικό (γίδινο) Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Κεφαλοτύρι γιτσικό (γίδινο) Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Το Κεφαλοτύρι γιτσικό (γίδινο) Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη είναι ένα τυρί εύπεπτο και ελαφρύ μπορεί να καταναλωθεί ως επιτραπέζιο, ως συνοδευτικό…

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με δαμασκηνό

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με δαμασκηνό

Ariston

Το βαλσάμικο ξίδι ARISTON με δαμασκηνό συνδυάζεται υπέροχα με τυριά, χοιρινό ή παϊδάκια. Υπέροχο με πάπια ή πιάτα πουλερικών. Εξαιρετικό…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    01/02/2019-12:00 μμ - 04/02/2019-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader