Μαγειρικές συμβουλές που θα σας λύσουν τα χέρια

Συμβουλές προετοιμασίας

Μικρές συμβουλές για να κάνετε την προετοιμασία παιχνίδι που θα σας κερδίσει χρόνο

Κατά την προετοιμασία του φαγητού κάποια πράγματα τα κάνουμε λάθος κι άλλα χρειάζονται αρκετό χρόνο για να γίνουν. Ή μήπως όχι;
Αλήθεια πόσες φορές δεν ψάχνουμε έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να κάνουμε κάποιες από τις καθημερινές μαγειρικές διαδικασίες, όπως να ξεπαγώσουμε το κρέας, να τρίψουμε το τυρί ακόμα και να διαχωρίσουμε ένα αυγό, πιο εύκολα; Σας έχουμε την λύση! Μικρές μαγειρικές συμβουλές κατά την προετοιμασία που θα σας εκπλήξουν!

Ο σωστός τρόπος να τρίψουμε το τυρί!
Μπορεί να ακούγεται εύκολο και οικείο, όμως οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε με λάθος τρόπο τον τρίφτη, με αποτέλεσμα να κουραζόμαστε άδικα.
Ο σωστός τρόπος

 

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να διαχωρίζουμε τον κρόκο από το ασπράδι!
Ένα από τα πλέον δισεπίλυτα προβλήματα της κουζίνας έχει πλέον τη λύση του. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πλαστικό μπουκάλι

 

Και ναι υπάρχει τρόπος να ξεπαγώσει γρήγορα το κρέας!
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πλαστικές σακούλες τροφίμων με αεροστεγές κλείσιμο και ένα κατσαρολάκι με νερό.Σε 15 λεπτά περίπου το κρέας έχει ξεπαγώσει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

olive-oil

«Έσπασε» το ρεκόρ της η Ελλάδα στον διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου της Νέας Υόρκη

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
opso-london-greek-cuisine

Τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια του Λονδίνου

Αφιερώματα
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ

Τα βιολογικά προϊόντα μειώνουν την εμφάνιση καρκίνου;

Έρευνα
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β6

Β6: ο σύμμαχος της καλής υγείας

Αφιερώματα
Ναύπακτος

Ναύπακτος: η απόλυτη εξόρμηση του Σαββατοκύριακου

Οδοιπορικό

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Μέλι Πεύκου και κωνοφόρων Μελισσοκομία Χελμός

Μέλι Πεύκου και κωνοφόρων Μελισσοκομία Χελμός

Μελισσοκομία Χελμός

Λόγω της χαμηλής συγκέντρωσης σακχάρων, το Μέλι Πεύκου και κωνοφόρων Μελισσοκομία Χελμός δεν είναι πάρα πολυ γλυκό. Tο πευκόμελο θεωρείται μέλι…

Γραβιέρα Τσίλιγκο Πικάντικη Tseligas Delicatessen Greek Gastronomy

Tseligas Delicatessen Greek Gastronomy

Με την αψάδα που της προσδίδουν οι 6 μήνες ωρίμανσης να συμπληρώνει την πλούσια, ελαφρώς αλμυρή της γεύση, η Γραβιέρα…

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με μήλο

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με μήλο

Ariston

Το βαλσάμικο ξίδι ARISTON με μήλο συνδυάζεται με οποιοδήποτε καλό κρασί ή φρούτα. Χρησιμοποιείται για το τελείωμα όλων των πιάτων…

Σάλτσα τσίλι Jukeros by Dimitris Chomatas με άγριο κύμινο & μέντα 280gr

Σάλτσα τσίλι Jukeros by Dimitris Chomatas με άγριο κύμινο & μέντα 280gr

Jukeros by Dimitris Chomatas

Η Καυτερή σάλτσα με Πιπεριές Φλώρινας, Κόκκινα Τσίλι, Άγριο Κύμινο και Φρέσκια Μέντα «υπόσχεται» να απογειώσει τις γαστρονομικές σας δημιουργίες. …

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    1 Φεβρουαρίου-12:00 μμ - 4 Φεβρουαρίου-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader