ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ

Προβολή 1–12 από 24 αποτελέσματα

brand-image

Γραβιέρα, φέτα, μυζήθρα, ανθότυρο, κασέρι, ξινό, σκοτύρι, καλαθάκι, λαδοτύρι, βολάκι, μανούρι είναι ελάχιστα μόνο από τα τυριά-θησαυρούς που παράγει η Ελλάδα. Σκληρά, μαλακά, κρεμώδη, κίτρινα, λευκά, αλμυρά, γλυκά, πικάντικα, φρέσκα και ώριμα, τα ελληνικά τυριά έχουν μοναδική γεύση, καταγωγή και ιστορία. Μάλιστα, από τη μία άκρη της Ελλάδας έως την άλλη συναντάμε βραβευμένα τυριά, ενώ είκοσι ελληνικά τυριά φέρουν την ένδειξη ΠΟΠ (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης). Διαβάστε περισσότερα εδώ