Ημερίδα για την καλλιέργεια του ρυζιού

Ημερίδα για την καλλιέργεια του ρυζιού

Το Εργαστήριο Δασικής Διαχειριστικής και Τηλεπισκόπησης της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος και το Ινστιτούτο Σιτηρών του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος ΕΡΜΗΣ: Έξυπνες Υπηρεσίες και Προϊόντα για το Ρύζι με τη χρήση Τηλεπισκοπικών Δεδομένων, διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο «Bιώσιμη ανάπτυξη στην καλλιέργεια του ρυζιού με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 10.00 στο ξενοδοχείο Porto Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη (αίθουσα: Dock Six II, δ/νση: 26ης Οκτωβρίου 65).

Ημερίδα για την καλλιέργεια του ρυζιού Greek-Gourmet.gr

Το Εργαστήριο Δασικής Διαχειριστικής και Τηλεπισκόπησης της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος και το Ινστιτούτο Σιτηρών του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος ΕΡΜΗΣ: Έξυπνες Υπηρεσίες και Προϊόντα για το Ρύζι με τη χρήση Τηλεπισκοπικών Δεδομένων, διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο «Bιώσιμη ανάπτυξη στην καλλιέργεια του ρυζιού με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών».

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΡΜΗΣ για την καλλιέργεια του ρυζιού τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο καθώς και η συμβολή τους:

  • στη μείωση του κόστους της παραγωγής της καλλιέργειας
  • στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και
  • στη βελτίωση της ποιότητας της παραγωγής ρυζιού
  • Η πρόσβαση στην ημερίδα είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η ημερίδα «Bιώσιμη ανάπτυξη στην καλλιέργεια του ρυζιού με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών» διοργανώνεται από το Εργαστήριο Δασικής Διαχειριστικής και Τηλεπισκόπησης της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος και το Ινστιτούτο Σιτηρών του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος ΕΡΜΗΣ: Έξυπνες Υπηρεσίες και Προϊόντα για το Ρύζι με τη χρήση Τηλεπισκοπικών Δεδομένων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΟ ΣΤΑΧΥ

Το Στάχυ: ζυμαρικά από δίκοκκο σιτάρι

Αφιερώματα , Παραγωγοί
ΠΑΤΜΟΣ

Πάτμος, το νησί της Αποκάλυψης

Αφιερώματα , Οδοιπορικό
Nomikos Estate

Nomikos Estate: όλη η ιστορία του νησιού μέσα σε ένα βαζάκι

Αφιερώματα , Παραγωγοί

Όσα έγιναν στο 3ο Burger Fest Αθήνα 2018

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
ΣΠΙΤΙΚΗ ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ

Βυσσινάδα σπιτική και δροσιστική

Συνταγές

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Βασιλικό 250gr.

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Βασιλικό 250gr.

Nissos Greek Food

Το Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Βασιλικό 250gr. υπόσχεται να σας παρασύρει σε μοναδικές γεύσεις…

Μέλι Πεύκου και κωνοφόρων Μελισσοκομία Χελμός

Μέλι Πεύκου και κωνοφόρων Μελισσοκομία Χελμός

Μελισσοκομία Χελμός

Λόγω της χαμηλής συγκέντρωσης σακχάρων, το Μέλι Πεύκου και κωνοφόρων Μελισσοκομία Χελμός δεν είναι πάρα πολυ γλυκό. Tο πευκόμελο θεωρείται μέλι…

Eλιές Χαλκιδικής Θρούμπες 250γρ. σε Vaccum ΟΡΜΥΛΙΑ

Eλιές Χαλκιδικής Θρούμπες 250γρ. σε Vaccum ΟΡΜΥΛΙΑ

Ορμύλια

Η συγκομιδή της μαύρης ελιάς (θρούμπας), που αποτελεί μια ιδιαίτερη ποικιλία της Μονής, γίνεται τον β. Η ελιά πρέπει να…

Χειροποίητα παξιμάδια Τήνου με γλυκάνισο Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Χειροποίητα παξιμάδια Τήνου με γλυκάνισο Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Τα Χειροποίητα παξιμάδια Τήνου με γλυκάνισο Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχονται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως γλυκάνισο, αλεύρι, ελαιόλαδο,…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    01/02/2019-12:00 μμ - 04/02/2019-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader