ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Ημέρες Καριέρας στον τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, όπου ανερχόμενοι αρχιμάγειρες-chefs, pastry chefs και τα μελλοντικά στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων προχώρησαν σε γόνιμες συναντήσεις με εκπροσώπους ομίλων και ξενοδοχειακών μονάδων πέντε αστέρων.

Το πρώτο σημαντικό βήμα για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού, στήριξε το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μέσα από τις Ημέρες Καριέρας που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μία χρονιά στις εγκαταστάσεις του σε Αθήνα και Πειραιά.

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού  Greek-Gourmet.gr

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού

Οι ανερχόμενοι αρχιμάγειρες-chefs, pastry chefs και τα μελλοντικά στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους ομίλων και ξενοδοχειακών μονάδων πέντε αστέρων από τις 20 μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Μέσα από τις προσωπικές συνεντεύξεις, οι σπουδαστές ανέδειξαν την ποιοτική κατάρτιση που απολαμβάνουν, διεκδικώντας μια θέση στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Η ευγενής άμιλλα που επέδειξαν, μαζί με τις γνώσεις, το ήθος και την ευγένεια, κέρδισαν τους μελλοντικούς τους εργοδότες που ανοίγουν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τους αυριανούς τους συνεργάτες.

Παράλληλα, δυναμικό ήταν το παρών στις Ημέρες Καριέρας της εταιρείας ανθρώπινου δυναμικού ICAP που παρουσίασε το προφίλ του επιτυχημένου επαγγελματία κι έδωσε την απαραίτητη ώθηση στους σπουδαστές λίγο πριν από την έναρξη των συνεντεύξεων.

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού  Greek-Gourmet.gr

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού

Οι Ημέρες Καριέρας αποδεικνύουν τους ισχυρούς δεσμούς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με την Αγορά Εργασίας που αποτελούν τα εχέγγυα για την άμεση απορρόφηση των αποφοίτων στο αντικείμενο των σπουδών τους. Στην έρευνα της ALCO* για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, το 64% των αποφοίτων μας εργάζεται στην ειδικότητα που έχει σπουδάσει.

*η έρευνα πραγματοποιήθηκε με βάση τους κώδικες δεοντολογίας της ESOMAR και επαγγελματικής πρακτικής του ΣΕΔΕΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Οι συνηθισμένες παγίδες στο δείπνο για μία οικοδέσποινα

Οι συνηθισμένες παγίδες στο δείπνο για μία οικοδέσποινα

Αφιερώματα

Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Αφιερώματα , Επικαιρότητα

Βρεττός, το παλαιότερο αποστακτήριο της Αθήνας

Αφιερώματα , Ποτά

Upupa Epops, ο ψαγμένος τσαλαπετεινός των Πετραλώνων

Αφιερώματα , Ποτά

Ποτό και τσιγάρο προκαλούν πρόωρη γήρανση

Έρευνα

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Αγιορείτικη Ρίγανη ΟΡΜΥΛΙΑ 45γρ.

Αγιορείτικη Ρίγανη ΟΡΜΥΛΙΑ 45γρ.

Ορμύλια

Η Αγιορείτικη Ρίγανη ΟΡΜΥΛΙΑ 45γρ. προέρχεται από το Άγιον Όρος, όπου και συλλέγεται. Είναι αυτοφυής και απαντάται σε σχετικά μεγάλα υψώματα.…

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με μήλο

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με μήλο

Ariston

Το βαλσάμικο ξίδι ARISTON με μήλο συνδυάζεται με οποιοδήποτε καλό κρασί ή φρούτα. Χρησιμοποιείται για το τελείωμα όλων των πιάτων…

Μαρμελάδα Φράουλα Jukeros by Dimitris Chomatas με Ρούμι και Καστανή Ζάχαρη

Μαρμελάδα Φράουλα Jukeros by Dimitris Chomatas με Ρούμι και Καστανή Ζάχαρη 250g

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απολαυστική, φρουτένια και άκρως δροσιστική, η Μαρμελάδα Φράουλα Jukeros by Dimitris Chomatas με Ρούμι και Καστανή Ζάχαρη 250g «συντροφεύει» τόσο τις…

Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ GREEN & BLU 500ml

Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ GREEN & BLU 500ml

Green & Blu

Το Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ GREEN & BLU είναι πολύ χαμηλής οξύτητας. Το πιστοποιημένο βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο,…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    26 Ιανουαρίου-12:00 μμ - 29 Ιανουαρίου-5:00 μμ
  2. Ημερίδα «Μεσογειακή Διατροφή» στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

    26 Ιανουαρίου-4:00 μμ - 7:00 μμ
  3. Η Έκθεση Agrotica έρχεται το Φεβρουάριο

    1 Φεβρουαρίου - 4 Φεβρουαρίου
  4. UNESCO: Διεθνές Συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, Διατροφή & Υγεία»

    23 Μαΐου - 26 Μαΐου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader