ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Ημέρες Καριέρας στον τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, όπου ανερχόμενοι αρχιμάγειρες-chefs, pastry chefs και τα μελλοντικά στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων προχώρησαν σε γόνιμες συναντήσεις με εκπροσώπους ομίλων και ξενοδοχειακών μονάδων πέντε αστέρων.

Το πρώτο σημαντικό βήμα για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού, στήριξε το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μέσα από τις Ημέρες Καριέρας που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μία χρονιά στις εγκαταστάσεις του σε Αθήνα και Πειραιά.

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού  Greek-Gourmet.gr

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού

Οι ανερχόμενοι αρχιμάγειρες-chefs, pastry chefs και τα μελλοντικά στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους ομίλων και ξενοδοχειακών μονάδων πέντε αστέρων από τις 20 μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Μέσα από τις προσωπικές συνεντεύξεις, οι σπουδαστές ανέδειξαν την ποιοτική κατάρτιση που απολαμβάνουν, διεκδικώντας μια θέση στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Η ευγενής άμιλλα που επέδειξαν, μαζί με τις γνώσεις, το ήθος και την ευγένεια, κέρδισαν τους μελλοντικούς τους εργοδότες που ανοίγουν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τους αυριανούς τους συνεργάτες.

Παράλληλα, δυναμικό ήταν το παρών στις Ημέρες Καριέρας της εταιρείας ανθρώπινου δυναμικού ICAP που παρουσίασε το προφίλ του επιτυχημένου επαγγελματία κι έδωσε την απαραίτητη ώθηση στους σπουδαστές λίγο πριν από την έναρξη των συνεντεύξεων.

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού  Greek-Gourmet.gr

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού

Οι Ημέρες Καριέρας αποδεικνύουν τους ισχυρούς δεσμούς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με την Αγορά Εργασίας που αποτελούν τα εχέγγυα για την άμεση απορρόφηση των αποφοίτων στο αντικείμενο των σπουδών τους. Στην έρευνα της ALCO* για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, το 64% των αποφοίτων μας εργάζεται στην ειδικότητα που έχει σπουδάσει.

*η έρευνα πραγματοποιήθηκε με βάση τους κώδικες δεοντολογίας της ESOMAR και επαγγελματικής πρακτικής του ΣΕΔΕΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το Beauty Killed the Beast «δραπέτευσε» από παραμύθι

Το «Beauty Killed the Beast» «δραπέτευσε» από παραμύθι

Αφιερώματα , Ποτά
Εύκολες σος για κάθε ώρα!

Εύκολες σος για κάθε ώρα!

Συνταγές
Απολαυστικά νιόκι πατάτας

Απολαυστικά νιόκι πατάτας

Συνταγές
Πρέβεζα: η είσοδος του Αμβρακικού

Πρέβεζα: η βασίλισσα του Αμβρακικού

Οδοιπορικό
Οι ξηροί καρποί και η θρεπτική τους αξία

Οι ξηροί καρποί και η θρεπτική τους αξία

Αφιερώματα

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Φάβα με κάπαρη Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Φάβα με κάπαρη Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Η Φάβα με κάπαρη Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχεται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως φάβα, κάπαρη, καραμελωμένα κρεμμύδια, λάδι, αλάτι…

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση σοκολάτας

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση σοκολάτας

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση σοκολάτας είναι τέλειο για ψημένα επιδόρπια όπως κρέπες, cup cakes και κέικ. Μπορεί επίσης να…

Αγαρικό σε λάδι

Αγαρικό σε λάδι Μουσείο Μανιταριών

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων

Ευρέως γνωστό και δημοφιλές μανιτάρι καλλιέργειας, με τραγανή σάρκα, ελκυστική γεύση και εξαίρετη νοστιμιά. Το προϊόν είναι έτοιμο για κατανάλωση.…

Χυμουδιά Πορτοκάλι bio aloe vera Naxonisos Tastes 250ml

Χυμουδιά Πορτοκάλι bio aloe vera Naxonisos Tastes 250ml

Naxonisos Tastes

Πρόκειται για μια μοναδική γευστική εμπειρία που κλείνει μέσα της τα πιο γευστικά και ευεργετικά συστατικά της φύσης στις πιο…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. Οι Δρόμοι του Κρασιού της Πελοποννήσου στη Θεσσαλονίκη

    23 Οκτωβρίου
  2. Γιορτή Τσίπουρου στο Κτήμα Χατζηβαρύτη

    4 Νοεμβρίου
  3. Οινοτικά 2017

    5 Νοεμβρίου
  4. Umami Festival Thessaly ’17

    18 Νοεμβρίου - 19 Νοεμβρίου
  5. Διεθνής Έκθεση Middle East Organic and Natural Products Expo Dubai (MENOPE)

    11 Δεκεμβρίου - 13 Δεκεμβρίου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader