ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Ημέρες Καριέρας στον τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, όπου ανερχόμενοι αρχιμάγειρες-chefs, pastry chefs και τα μελλοντικά στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων προχώρησαν σε γόνιμες συναντήσεις με εκπροσώπους ομίλων και ξενοδοχειακών μονάδων πέντε αστέρων.

Το πρώτο σημαντικό βήμα για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού, στήριξε το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μέσα από τις Ημέρες Καριέρας που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μία χρονιά στις εγκαταστάσεις του σε Αθήνα και Πειραιά.

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού  Greek-Gourmet.gr

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού

Οι ανερχόμενοι αρχιμάγειρες-chefs, pastry chefs και τα μελλοντικά στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους ομίλων και ξενοδοχειακών μονάδων πέντε αστέρων από τις 20 μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Μέσα από τις προσωπικές συνεντεύξεις, οι σπουδαστές ανέδειξαν την ποιοτική κατάρτιση που απολαμβάνουν, διεκδικώντας μια θέση στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Η ευγενής άμιλλα που επέδειξαν, μαζί με τις γνώσεις, το ήθος και την ευγένεια, κέρδισαν τους μελλοντικούς τους εργοδότες που ανοίγουν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τους αυριανούς τους συνεργάτες.

Παράλληλα, δυναμικό ήταν το παρών στις Ημέρες Καριέρας της εταιρείας ανθρώπινου δυναμικού ICAP που παρουσίασε το προφίλ του επιτυχημένου επαγγελματία κι έδωσε την απαραίτητη ώθηση στους σπουδαστές λίγο πριν από την έναρξη των συνεντεύξεων.

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού  Greek-Gourmet.gr

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού

Οι Ημέρες Καριέρας αποδεικνύουν τους ισχυρούς δεσμούς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με την Αγορά Εργασίας που αποτελούν τα εχέγγυα για την άμεση απορρόφηση των αποφοίτων στο αντικείμενο των σπουδών τους. Στην έρευνα της ALCO* για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, το 64% των αποφοίτων μας εργάζεται στην ειδικότητα που έχει σπουδάσει.

*η έρευνα πραγματοποιήθηκε με βάση τους κώδικες δεοντολογίας της ESOMAR και επαγγελματικής πρακτικής του ΣΕΔΕΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ρ, όπως ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη

Ρ, όπως ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη

Αφιερώματα , Παραγωγοί
Δαμάσκηνα για γερά οστά

Η Νο 1 τροφή για γερά οστά

Αφιερώματα , Έρευνα
edessa-i-poli-tou-nerou

Έδεσσα: η πόλη του νερού

Οδοιπορικό
Μωραΐτικα ζυμαρικά

Φρέσκα, αγνά και βραβευμένα τα ζυμαρικα «Μωραΐτικα»

Αφιερώματα , Παραγωγοί

Grace Gin: Ένα τζιν με άρωμα Ελλάδας

Αφιερώματα , Παραγωγοί

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Τσίλιγκο γραβιέρα τ. Κρήτης

Tseligas Delicatessen Greek Gastronomy

Γραβιέρα από αιγοπρόβειο γάλα με ήπια, γλυκιά γεύση. Συνοδεύει άριστα πιάτα φρούτων για ένα υγιεινό πρωινό ή επιδόρπιο.

Βαλσάμικο ξίδι GREEN & BLU Άρτυμα 250ml

Βαλσάμικο ξίδι GREEN & BLU Άρτυμα 250ml

Green & Blu

Το Βαλσάμικο ξίδι GREEN & BLU Άρτυμα 250ml μπορεί να συνοδεύσει υπέροχα τις σαλάτες και τα φαγητά σας.

Γραβιέρα Τσίλιγκο Πικάντικη Tseligas Delicatessen Greek Gastronomy

Tseligas Delicatessen Greek Gastronomy

Με την αψάδα που της προσδίδουν οι 6 μήνες ωρίμανσης να συμπληρώνει την πλούσια, ελαφρώς αλμυρή της γεύση, η Γραβιέρα…

Θυμαρίσιο μέλι Μελισσοκομία Χελμός

Θυμαρίσιο μέλι Μελισσοκομία Χελμός

Μελισσοκομία Χελμός

Το Θυμαρίσιο μέλι Μελισσοκομία Χελμός θεωρείται αρίστης ποιότητας μέλι. Ανήκει στα ανθόμελα, αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία λόγω των…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεων αυτήν τη στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader