ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Ημέρες Καριέρας στον τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, όπου ανερχόμενοι αρχιμάγειρες-chefs, pastry chefs και τα μελλοντικά στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων προχώρησαν σε γόνιμες συναντήσεις με εκπροσώπους ομίλων και ξενοδοχειακών μονάδων πέντε αστέρων.

Το πρώτο σημαντικό βήμα για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του Τομέα Τουρισμού & Επισιτισμού, στήριξε το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μέσα από τις Ημέρες Καριέρας που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μία χρονιά στις εγκαταστάσεις του σε Αθήνα και Πειραιά.

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού  Greek-Gourmet.gr

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού

Οι ανερχόμενοι αρχιμάγειρες-chefs, pastry chefs και τα μελλοντικά στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους ομίλων και ξενοδοχειακών μονάδων πέντε αστέρων από τις 20 μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ. Μέσα από τις προσωπικές συνεντεύξεις, οι σπουδαστές ανέδειξαν την ποιοτική κατάρτιση που απολαμβάνουν, διεκδικώντας μια θέση στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου. Η ευγενής άμιλλα που επέδειξαν, μαζί με τις γνώσεις, το ήθος και την ευγένεια, κέρδισαν τους μελλοντικούς τους εργοδότες που ανοίγουν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τους αυριανούς τους συνεργάτες.

Παράλληλα, δυναμικό ήταν το παρών στις Ημέρες Καριέρας της εταιρείας ανθρώπινου δυναμικού ICAP που παρουσίασε το προφίλ του επιτυχημένου επαγγελματία κι έδωσε την απαραίτητη ώθηση στους σπουδαστές λίγο πριν από την έναρξη των συνεντεύξεων.

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού  Greek-Gourmet.gr

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Ημέρες Καριέρας τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού

Οι Ημέρες Καριέρας αποδεικνύουν τους ισχυρούς δεσμούς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με την Αγορά Εργασίας που αποτελούν τα εχέγγυα για την άμεση απορρόφηση των αποφοίτων στο αντικείμενο των σπουδών τους. Στην έρευνα της ALCO* για τα έτη 2008-2014 της βαθύτατης οικονομικής ύφεσης, το 64% των αποφοίτων μας εργάζεται στην ειδικότητα που έχει σπουδάσει.

*η έρευνα πραγματοποιήθηκε με βάση τους κώδικες δεοντολογίας της ESOMAR και επαγγελματικής πρακτικής του ΣΕΔΕΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Καλοκαιρινά detox ροφήματα

Καλοκαιρινά detox ροφήματα

Συνταγές
Το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

Το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

Αφιερώματα
Μαμαδίστικα γλυκά ψυγείου

Μαμαδίστικα γλυκά ψυγείου

Συνταγές
Κουρκουμάς: νέα μέθοδος για μεγαλύτερη απορρόφηση

Κουρκουμάς: νέα μέθοδος για μεγαλύτερη απορρόφηση

Αφιερώματα
Aleria: Όταν το κλασικό συνάντησε το μοντέρνο

Aleria: Όταν το κλασικό συνάντησε το μοντέρνο

Αφιερώματα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Σάλτσα τσίλι Jukeros by Dimitris Chomatas με άγριο κύμινο & μέντα 280gr

Σάλτσα τσίλι Jukeros by Dimitris Chomatas με άγριο κύμινο & μέντα 280gr

Jukeros by Dimitris Chomatas

Η Καυτερή σάλτσα με Πιπεριές Φλώρινας, Κόκκινα Τσίλι, Άγριο Κύμινο και Φρέσκια Μέντα «υπόσχεται» να απογειώσει τις γαστρονομικές σας δημιουργίες. …

Eλιές Χαλκιδικής Θρούμπες 180γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ

Eλιές Χαλκιδικής Θρούμπες 180γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ

Ορμύλια

Η συγκομιδή της μαύρης ελιάς (θρούμπας), που αποτελεί μια ιδιαίτερη ποικιλία της Μονής, γίνεται τον β. Η ελιά πρέπει να…

Κεφαλοτύρι γιτσικό (γίδινο) Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Κεφαλοτύρι γιτσικό (γίδινο) Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Το Κεφαλοτύρι γιτσικό (γίδινο) Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη είναι ένα τυρί εύπεπτο και ελαφρύ μπορεί να καταναλωθεί ως επιτραπέζιο, ως συνοδευτικό…

Τυρί τόστ πρόβειο ή αίγειο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυρί τοστ πρόβειο ή αίγειο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Το Τυρί τοστ πρόβειο ή αίγειο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη είναι ένα σκληρό τυρί το οποίο έχει μπει τώρα και λίγα…


expotrof-banner

Εγγραφή στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader