Η Κοιν.Σ.Επ. «Θεογένης» παράγει το πρώτο ελληνικό λάδι κάνναβης

Η Κοιν.Σ.Επ. «Θεογένης» παράγει το πρώτο ελληνικό λάδι κάνναβης

Το πρώτο ελληνικό λάδι κάνναβης είναι γεγονός!  Ύστερα από μεγάλη προσπάθεια, σκληρή δουλειά και επιμονή, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Θεογένης» σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς στο Τυχερό Έβρου, κατόρθωσε να δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό έλαιο κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους δόθηκε το «πράσινο φως» και στην χώρα μας -μετά το 1936, χρονιά απαγόρευσης της κάνναβης στην Ελλάδα- για την ανάπτυξη και προώθηση νέων καλλιεργειών. Με αφορμή την άρση της απαγόρευσης, η Κοιν.Σ.Επ. «Θεογένης» δημιούργησε το πρώτο λάδι Κάνναβης ψυχρής έκθλιψης στην Ελλάδα όπου προσφέρει στον οργανισμό πρωτεΐνες και αμινοξέα απαραίτητα για την υγεία και ευεξία. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά παρθένο και αφιλτράριστο λάδι με καταπληκτικό άρωμα και πλούσια γεύση.

Το πρώτο ελληνικό λάδι κάνναβης είναι γεγονός! Greek-Gourmet.gr

Το πρώτο ελληνικό λάδι κάνναβης είναι γεγονός!

Αναμφίβολα, το έλαιο Κάνναβης από το Τυχερό Έβρου φιγουράρει ήδη στην κατηγορία των υπερτροφών. Γι’ αυτό δεν το χρησιμοποιούμε στο μαγείρεμα, καθώς εάν ζεσταθεί χάνει τα θρεπτικά του στοιχεία.

Το Λάδι Κάνναβης από την Κοιν.Σ.Επ. «Θεογένης»  Greek-Gourmet.gr

Το Λάδι Κάνναβης από την Κοιν.Σ.Επ. «Θεογένης»

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Θεογένης», κ. Σπύρος Δέδογλου, το λάδι Κάνναβης έχει μεγάλη ζήτηση.

Μάλιστα, η Κοιν.Σ.Επ. «Θεογένης έχει κλείσει συμφωνία με μια εταιρεία προκειμένου να απορροφήσει την μεγαλύτερη ποσότητα, ενώ στα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να το διατεθεί στην αγορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών ο 3ος Πανελλήνιος Μαγειρικός Διαγωνισμός Greek Chef

Έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών ο 3ος Πανελλήνιος Μαγειρικός Διαγωνισμός Greek Chef

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
Οι συνηθισμένες παγίδες στο δείπνο για μία οικοδέσποινα

Οι συνηθισμένες παγίδες στο δείπνο για μία οικοδέσποινα

Αφιερώματα

Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Αφιερώματα , Επικαιρότητα

Βρεττός, το παλαιότερο αποστακτήριο της Αθήνας

Αφιερώματα , Ποτά

Upupa Epops, ο ψαγμένος τσαλαπετεινός των Πετραλώνων

Αφιερώματα , Ποτά

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Γραβιέρα Νιώτικο

Γραβιέρα Νιώτικο

Νιώτικο

Γραβιέρα: Έκλεκτό επιτραπέζιο τυρί με ανοιχτό κιτρινο χρώμα, πλούσιο σε πρωτεϊνες με ευχάριστη γεύση.

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Μπούκοβο 250gr.

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Μπούκοβο 250gr.

Nissos Greek Food

Το Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής με Μπούκοβο 250gr. υπόσχεται να σας παρασύρει σε μοναδικές γεύσεις με…

Βασιλικός - Αποξηραμένα Αυθεντικά Ελληνικά Βότανα Λέσβου & Κρήτης Nissos Greek Food 45γρ.

Βασιλικός – Αποξηραμένα Αυθεντικά Ελληνικά Βότανα Λέσβου & Κρήτης Nissos Greek Food 45γρ.

Nissos Greek Food

Είσαστε έτοιμοι να μυηθείτε στον μαγικό κόσμο  των ελληνικών βοτάνων; Το Nissos Greek Food σας προκαλεί να δοκιμάσετε τα Αποξηραμένα Αυθεντικά…

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση σαφράν

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση σαφράν

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση σαφράν είναι εξαιρετικό για να συνοδεύει ζυμαρικά, όσπρια και ρύζι. 99,60% Ελαιολαδο ,0,40% σιροπι με…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    26 Ιανουαρίου-12:00 μμ - 29 Ιανουαρίου-5:00 μμ
  2. Ημερίδα «Μεσογειακή Διατροφή» στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

    26 Ιανουαρίου-4:00 μμ - 7:00 μμ
  3. Η Έκθεση Agrotica έρχεται το Φεβρουάριο

    1 Φεβρουαρίου - 4 Φεβρουαρίου
  4. UNESCO: Διεθνές Συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, Διατροφή & Υγεία»

    23 Μαΐου - 26 Μαΐου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader