«Γίδι»: η χασαποταβέρνα στα καλύτερά της

«Γίδι»: η χασαποταβέρνα στα καλύτερά της

Από τον δημιουργό του «Ψάριστον» Βασίλη Ακριβό το «Γίδι» με χιούμορ, φαντασία και σεβασμό στην παράδοση είναι μία αυθεντική χασαποταβέρνα του σήμερα.

Ο πέτρινος χώρος του με το μωσαϊκό στο πάτωμα και τις ξύλινες καρέκλες και τραπέζια μοιάζει βγαλμένος από ελληνική ταινία ενώ το όνομά του υποδηλώνει εκτός από το χιούμορ του δημιουργού του Βασίλη Ακριβού και την προσήλωσή του στην κρεατοφαγία. Μία παλιομοδίτικη ψησταριά η οποία όμως είναι κλεισμένη με πλεξιγκλάς φιλοξενεί στο χώρο της και τα ειδικά ψυγεία σιτέματος εντός των οποίων ωριμάζουν διαφορετικά είδη κρέατος όπως μοσχάρι, πρόβατο και χοίρος.

Με χιούμορ, φαντασία και σεβασμό στην παράδοση, το «Γίδι» είναι μία αυθεντική χασαποταβέρνα του σήμερα. Greek-Gourmet.gr

Με χιούμορ, φαντασία και σεβασμό στην παράδοση, το «Γίδι» είναι μία αυθεντική χασαποταβέρνα του σήμερα.

Υπεύθυνος για όσα ψήνονται και προσφέρονται είναι ο κορυφαίος στο είδος του Γιάννης Κουστένης, ο ιδανικότερος άνθρωπος για να σας προτείνει αυτό που θα ταιριάξει ιδανικά στη γεύση σας.
Η απόλαυση όμως ξεκινάει ήδη από τα πρώτα πιάτα με μία αρωματική χωριάτικη σαλάτα, πλούσια φέτα και πεντανόστιμες μακαρούνες. Τώρα που ο καιρός εμπνέει ο χωριάτικος τραχανάς αλλά και ο πατσάς είναι ανάμεσα στις must επιλογές. Η αρνίσια συκωταριά, τα παϊδάκια προβατίνας, τα χειροποίητα λουκάνικα και τα εξαιρετικά μπριζολάκια είναι μερικές μόνο από τις νοστιμιές που μπορείς να βρεις εδώ.

Υπεύθυνος για όσα ψήνονται και προσφέρονται στο «Γίδι» είναι ο κορυφαίος στο είδος του Γιάννης Κουστένης Greek-Gourmet.gr

Υπεύθυνος για όσα ψήνονται και προσφέρονται στο «Γίδι» είναι ο κορυφαίος στο είδος του Γιάννης Κουστένης

Χρήσιμες πληροφορίες για το«Γίδι»:
Διεύθυνση: Λεωφόρος Τατοΐου 17, Μεταμόρφωση, τηλ.: 210-2828848
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από τις 18.00, Δευτέρα κλειστά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Επιφάνειες κοπής: Τι πρέπει να προσέξουμε

Επιφάνειες κοπής: Τι πρέπει να προσέξουμε

Αφιερώματα , Έρευνα
Σπαγγέτι ολικής άλεσης με ντοματίνια, βασιλικό και σκόρδο

Σπαγγέτι ολικής άλεσης με ντοματίνια, βασιλικό και σκόρδο

Συνταγές
Tips για τραγανές και ασφαλείς τηγανητές πατάτες

Tips για τραγανές και ασφαλείς τηγανητές πατάτες

Έρευνα , Συνταγές
Σε ποιες τροφές επιβάλλεται το πλύσιμο;

Σε ποιες τροφές επιβάλλεται το πλύσιμο;

Αφιερώματα
5 Δροσιστικά κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ

5 Δροσιστικά κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ

Ποτά

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Ροδόξιδο Hellenic Idea Κεφαλονιάς 250ml

Hellenic Idea

Το Ροδόξιδο Hellenic Idea 250ml από την Κεφαλονιά είναι ένα μοναδικό ξίδι αρωματισμένο με πέταλα από ειδικά καλλιεργημένες τριανταφυλλιές για…

Λαζάνια Τήνου με αυγά & γάλα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Λαζάνια Τήνου με αυγά & γάλα Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Τα Λαζάνια Τήνου με αυγά & γάλα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχονται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως σιμιγδάλι, αυγά,…

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση θυμαριού

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση θυμαριού

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση θυμαριού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βραστές σαλάτες ή μπορεί επίσης χρησιμοποιηθεί ως βάση για βινεγκρέτ.…

Μυζήθρα Νιώτικο

Μυζήθρα Νιώτικο

Νιώτικο

Ξινό Νιώτικο: Ένα τυρί κρεμώδες με ελάχιστα όξινη αλλά παράλληλα ευχάριστη και δροσερή γεύση, που παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση τα τελευταία χρόνια.…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 83η ΔΕΘ HELEXPO 2018

    8 Σεπτεμβρίου-10:00 πμ - 16 Σεπτεμβρίου-10:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader