«Γίδι»: η χασαποταβέρνα στα καλύτερά της

«Γίδι»: η χασαποταβέρνα στα καλύτερά της

Από τον δημιουργό του «Ψάριστον» Βασίλη Ακριβό το «Γίδι» με χιούμορ, φαντασία και σεβασμό στην παράδοση είναι μία αυθεντική χασαποταβέρνα του σήμερα.

Ο πέτρινος χώρος του με το μωσαϊκό στο πάτωμα και τις ξύλινες καρέκλες και τραπέζια μοιάζει βγαλμένος από ελληνική ταινία ενώ το όνομά του υποδηλώνει εκτός από το χιούμορ του δημιουργού του Βασίλη Ακριβού και την προσήλωσή του στην κρεατοφαγία. Μία παλιομοδίτικη ψησταριά η οποία όμως είναι κλεισμένη με πλεξιγκλάς φιλοξενεί στο χώρο της και τα ειδικά ψυγεία σιτέματος εντός των οποίων ωριμάζουν διαφορετικά είδη κρέατος όπως μοσχάρι, πρόβατο και χοίρος.

Με χιούμορ, φαντασία και σεβασμό στην παράδοση, το «Γίδι» είναι μία αυθεντική χασαποταβέρνα του σήμερα. Greek-Gourmet.gr

Με χιούμορ, φαντασία και σεβασμό στην παράδοση, το «Γίδι» είναι μία αυθεντική χασαποταβέρνα του σήμερα.

Υπεύθυνος για όσα ψήνονται και προσφέρονται είναι ο κορυφαίος στο είδος του Γιάννης Κουστένης, ο ιδανικότερος άνθρωπος για να σας προτείνει αυτό που θα ταιριάξει ιδανικά στη γεύση σας.
Η απόλαυση όμως ξεκινάει ήδη από τα πρώτα πιάτα με μία αρωματική χωριάτικη σαλάτα, πλούσια φέτα και πεντανόστιμες μακαρούνες. Τώρα που ο καιρός εμπνέει ο χωριάτικος τραχανάς αλλά και ο πατσάς είναι ανάμεσα στις must επιλογές. Η αρνίσια συκωταριά, τα παϊδάκια προβατίνας, τα χειροποίητα λουκάνικα και τα εξαιρετικά μπριζολάκια είναι μερικές μόνο από τις νοστιμιές που μπορείς να βρεις εδώ.

Υπεύθυνος για όσα ψήνονται και προσφέρονται στο «Γίδι» είναι ο κορυφαίος στο είδος του Γιάννης Κουστένης Greek-Gourmet.gr

Υπεύθυνος για όσα ψήνονται και προσφέρονται στο «Γίδι» είναι ο κορυφαίος στο είδος του Γιάννης Κουστένης

Χρήσιμες πληροφορίες για το«Γίδι»:
Διεύθυνση: Λεωφόρος Τατοΐου 17, Μεταμόρφωση, τηλ.: 210-2828848
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από τις 18.00, Δευτέρα κλειστά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών ο 3ος Πανελλήνιος Μαγειρικός Διαγωνισμός Greek Chef

Έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών ο 3ος Πανελλήνιος Μαγειρικός Διαγωνισμός Greek Chef

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
Οι συνηθισμένες παγίδες στο δείπνο για μία οικοδέσποινα

Οι συνηθισμένες παγίδες στο δείπνο για μία οικοδέσποινα

Αφιερώματα

Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Αφιερώματα , Επικαιρότητα

Βρεττός, το παλαιότερο αποστακτήριο της Αθήνας

Αφιερώματα , Ποτά

Upupa Epops, ο ψαγμένος τσαλαπετεινός των Πετραλώνων

Αφιερώματα , Ποτά

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Η Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη αποτελεί ένα από τα πιο πλούσια σε ασβέστιο τρόφιμα που μπορεί να καταναλώσει ο…

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 1lt ΟΡΜΥΛΙΑ

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 1lt ΟΡΜΥΛΙΑ

Ορμύλια

Το ελαιόλαδο ΟΡΜΥΛΙΑ προέρχεται από τους ελαιώνες του Ιερού Κοινοβίου Ευαγγελισμού, Μετοχίου της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους στην…

Αποξηραμένος Λωτός Thirsty Fruits σε φέτες

Αποξηραμένος Λωτός Thirsty Fruits σε φέτες

Thirsty Fruits

Ο Αποξηραμένος Λωτός Thirsty Fruits σε φέτες δεν περιέχει καθόλου χημικά συντηρητικά, ενώ η αποξήρανση γίνεται σε ηπιότερες συνθήκες για να…

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση βασιλικό

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση βασιλικού

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση βασιλικού είναι εξαιρετικό όχι μόνο για βουτήματα λαδιού με το αγαπημένο σας φρεσκοψημένο ψωμί αλλά και…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    26 Ιανουαρίου-12:00 μμ - 29 Ιανουαρίου-5:00 μμ
  2. Ημερίδα «Μεσογειακή Διατροφή» στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

    26 Ιανουαρίου-4:00 μμ - 7:00 μμ
  3. Η Έκθεση Agrotica έρχεται το Φεβρουάριο

    1 Φεβρουαρίου - 4 Φεβρουαρίου
  4. UNESCO: Διεθνές Συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, Διατροφή & Υγεία»

    23 Μαΐου - 26 Μαΐου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader