«Γίδι»: η χασαποταβέρνα στα καλύτερά της

«Γίδι»: η χασαποταβέρνα στα καλύτερά της

Από τον δημιουργό του «Ψάριστον» Βασίλη Ακριβό το «Γίδι» με χιούμορ, φαντασία και σεβασμό στην παράδοση είναι μία αυθεντική χασαποταβέρνα του σήμερα.

Ο πέτρινος χώρος του με το μωσαϊκό στο πάτωμα και τις ξύλινες καρέκλες και τραπέζια μοιάζει βγαλμένος από ελληνική ταινία ενώ το όνομά του υποδηλώνει εκτός από το χιούμορ του δημιουργού του Βασίλη Ακριβού και την προσήλωσή του στην κρεατοφαγία. Μία παλιομοδίτικη ψησταριά η οποία όμως είναι κλεισμένη με πλεξιγκλάς φιλοξενεί στο χώρο της και τα ειδικά ψυγεία σιτέματος εντός των οποίων ωριμάζουν διαφορετικά είδη κρέατος όπως μοσχάρι, πρόβατο και χοίρος.

Με χιούμορ, φαντασία και σεβασμό στην παράδοση, το «Γίδι» είναι μία αυθεντική χασαποταβέρνα του σήμερα. Greek-Gourmet.gr

Με χιούμορ, φαντασία και σεβασμό στην παράδοση, το «Γίδι» είναι μία αυθεντική χασαποταβέρνα του σήμερα.

Υπεύθυνος για όσα ψήνονται και προσφέρονται είναι ο κορυφαίος στο είδος του Γιάννης Κουστένης, ο ιδανικότερος άνθρωπος για να σας προτείνει αυτό που θα ταιριάξει ιδανικά στη γεύση σας.
Η απόλαυση όμως ξεκινάει ήδη από τα πρώτα πιάτα με μία αρωματική χωριάτικη σαλάτα, πλούσια φέτα και πεντανόστιμες μακαρούνες. Τώρα που ο καιρός εμπνέει ο χωριάτικος τραχανάς αλλά και ο πατσάς είναι ανάμεσα στις must επιλογές. Η αρνίσια συκωταριά, τα παϊδάκια προβατίνας, τα χειροποίητα λουκάνικα και τα εξαιρετικά μπριζολάκια είναι μερικές μόνο από τις νοστιμιές που μπορείς να βρεις εδώ.

Υπεύθυνος για όσα ψήνονται και προσφέρονται στο «Γίδι» είναι ο κορυφαίος στο είδος του Γιάννης Κουστένης Greek-Gourmet.gr

Υπεύθυνος για όσα ψήνονται και προσφέρονται στο «Γίδι» είναι ο κορυφαίος στο είδος του Γιάννης Κουστένης

Χρήσιμες πληροφορίες για το«Γίδι»:
Διεύθυνση: Λεωφόρος Τατοΐου 17, Μεταμόρφωση, τηλ.: 210-2828848
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από τις 18.00, Δευτέρα κλειστά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

5+1 ποτά που αποτελούν “θερμιδικές βόμβες” του καλοκαιριού

Ποτά

3+1 συμβουλές για τέλειο μπάρμπεκιου

Αφιερώματα

Κουφονήσια: ο μικροσκοπικός παράδεισος των Κυκλάδων

Οδοιπορικό
παιδική παχυσαρκία2

Ελληνόπουλα τα πιο παχύσαρκα παιδιά της Ευρώπης

Έρευνα

Καβάλα: το Monte Carlo του Βορρά

Οδοιπορικό

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Χειροποίητα παξιμάδια Τήνου με πάστα ελιάς Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Χειροποίητα παξιμάδια Τήνου με πάστα ελιάς Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Τα Χειροποίητα παξιμάδια Τήνου με πάστα ελιάς Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχονται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως πάστα ελιάς,…

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής 3lt & 4,2lt

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής 3lt & 4,2lt

Nissos Greek Food

Το Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής 3lt & 4,2lt διακρίνεται για την έντονη γεύση και την υψηλή…

Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ GREEN & BLU 3lt

Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ GREEN & BLU 3lt

Green & Blu

Το Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ GREEN & BLU είναι πολύ χαμηλής οξύτητας. Το πιστοποιημένο βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο,…

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με σύκο

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με σύκο

Ariston

Το βαλσάμικο ξίδι ARISTON με σύκο χρησιμοποιείται για το τελείωμα όλων των πιάτων συμπεριλαμβάνοντας σαλάτες, φιλέ μινιόν, πιάτα θαλασσινών και…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 83η ΔΕΘ HELEXPO 2018

    8 Σεπτεμβρίου-10:00 πμ - 16 Σεπτεμβρίου-10:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader