Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ενημερωθείτε εύκολα και γρήγορα για όλες τις γαστρονομικές εκδηλώσεις! Από τις Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών μέχρι τις τοπικές εκθέσεις και τα φεστιβάλ με παραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας! Στείλτε μας την εκδήλωσή σας στο info@greek-gourmet.gr

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Taste of Athens: Η γεύση της Αθήνας σε μια μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

27/09/2018-12:00 μμ - 30/09/2018-10:30 μμ

Το σημαντικότερο γαστρονομικό φεστιβάλ στον κόσμο έρχεται στην Αθήνα και παρουσιάζει την ελίτ της ελληνικής εστιατορικής σκηνής.

Το Taste of Athens, το σημαντικότερο γαστρονομικό φεστιβάλ στον κόσμου, που διοργανώνεται σε περισσότερες από είκοσι μεγάλες μητροπόλεις του πλανήτη, μεταξύ των οποίων σε εμβληματικά γαστρονομικά spots όπως το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Μιλάνο, το Ντουμπάι, το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες, το Χονγκ Κονγκ κ.α., έρχεται και στην Αθήνα. Αποτέλεσμα της επίτευξης πενταετούς συνεργασίας της πλατφόρμας Taste Festivals με την Toposophy, την ηγέτιδα εταιρεία στην ελληνική αγορά των food events και του gastronomy marketing, το Taste of Athens εγκαινιάζει την Αθηναϊκή του εκδοχή σε ένα από τα πιο εμβληματικά αθηναϊκά spots.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
27/09/2018-12:00 μμ
Τέλος:
30/09/2018-10:30 μμ
Kατηγορία Εκδήλωσης :

Διοργανωτής

Toposophy
Ιστοσελίδα:
toposophy.com

Χώρος Διεξαγωγής

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Πεισίστρατου και Σαχτούρη, Καλλιθέα
Αθήνα, Αττικής 17674 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Ιστοσελίδα:
snf.org