Estabar: Όλα όσα θες στην καρδιά του Πειραιά

Estabar: Όλα όσα θες στην καρδιά του Πειραιά

Το Estabar είναι να ξεχωριστό σημείο συνάντησης στην καρδιά του Πειραιά που προσφέρει όλα όσα μπορείς να ζητήσεις από έναν τέτοιο χώρο.

Στην πλατεία Κοραή, στο χώρο που κάποτε βρισκόταν το θρυλικό «Εν Πειραιεί» βρίσκεται πλέον το ανατρεπτικό Estabar. Το όνομά του αποτελεί τη σύνθεση των πρώτων συλλαβών από όλα όσα προσφέρει. Espresso (es), tapas (ta) και bar (bar) συναντιώνται σε ένα μαγαζί το οποίο υποδέχεται τον κόσμο του από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Τα πρωινά στο Estabar περιλαμβάνουν εξαιρετικής ποιότητας καφέ και πρώτης τάξεως νοστιμιές όπως είναι τα σπιτικά σάντουιτς με φρέσκο ψωμί το οποίο αξίζει να αναφερθεί πως ζυμώνεται «εντός», κορυφαίες ομελέτες και πλούσια τηγανιτά αυγά. Βασικός άξονας της κουζίνας του είναι τα αγνά ελληνικά αγαθά τα οποία χρησιμοποιούνται από τον διακεκριμένο του σεφ Μανώλη Θλιβερό για να δημιουργήσουν τις πιο απολαυστικές fusion προτάσεις της μεσογειακής κουζίνας.

Το Estabar είναι να ξεχωριστό σημείο συνάντησης στην καρδιά του Πειραιά. Greek-Gourmet.gr

Το Estabar είναι να ξεχωριστό σημείο συνάντησης στην καρδιά του Πειραιά.

Τα μεσημέρια λοιπόν το μενού περιλαμβάνει ζυμαρικά, πίτσες , burgers και προσεγμένες σαλάτες ενώ όσο η μέρα προχωράει αποκτά και ξεχωριστές προτάσεις με ιδιαίτερα ορεκτικά, αλλαντικά και τυριά φυσικής ωρίμανσης αλλά και εξαιρετικά θαλασσινά και κρεατικά.

Σε ένα τέτοιο μαγαζί όπου το bar είναι η κατάληξη του ονόματος είναι απαραίτητη μία στάση και από τη μπάρα για ένα πρωτότυπο κοκτέιλ ή για ένα ποτήρι κρασί από την εξαιρετική του λίστα.

Ένα ιδιαίτερο σημείο συνάντησης στον Πειραιά όπου η παράδοση συναντά το τώρα δημιουργώντας την πιο εμπνευσμένη εικόνα.

Χρήσιμες πληροφορίες:
Διεύθυνση: Δραγάτση 10, Πλ. Κοραή, Πειραιάς
Τηλ.: 210 4137384

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών ο 3ος Πανελλήνιος Μαγειρικός Διαγωνισμός Greek Chef

Έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών ο 3ος Πανελλήνιος Μαγειρικός Διαγωνισμός Greek Chef

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
Οι συνηθισμένες παγίδες στο δείπνο για μία οικοδέσποινα

Οι συνηθισμένες παγίδες στο δείπνο για μία οικοδέσποινα

Αφιερώματα

Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Αφιερώματα , Επικαιρότητα

Βρεττός, το παλαιότερο αποστακτήριο της Αθήνας

Αφιερώματα , Ποτά

Upupa Epops, ο ψαγμένος τσαλαπετεινός των Πετραλώνων

Αφιερώματα , Ποτά

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Μπάρα Αnax Superfood με σπόρους Chia & Φρούτα

Μπάρα Αnax Superfood με σπόρους Chia & Φρούτα

Η ενεργειακή μπάρα Αnax Superfood περιέχει φυσική chia, αποξηραμένα σύκα από την Εύβοια, γκότζι μπέρι, ιπποφαές, μαστίχα Χίου και κανέλα…

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση λεμονιού

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση λεμονιού

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση λεμονιού έχει ελαφριά, πλούσια, φρουτώδης γεύση με φινίρισμα βουτύρου. Χωρίς καθόλου όξινη επίγευση. Συνδυασμούς τροφίμων/…

Χειροποίητο λαδένιο παξιμάδι Τήνου Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Χειροποίητο λαδένιο παξιμάδι Τήνου Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Το Χειροποίητο λαδένιο παξιμάδι Τήνου Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχεται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως αλεύρι, ελαιόλαδο και αλάτι.…

Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής με Ρίγανη & Ξύδι 360γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ

Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής με Ρίγανη & Ξύδι 360γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ

Ορμύλια

Η συγκομιδή της πράσινης ελιάς γίνεται τον Σεπτέμβριο. Οι Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής με Ρίγανη & Ξύδι 360γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ μαζεύονται με…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    26 Ιανουαρίου-12:00 μμ - 29 Ιανουαρίου-5:00 μμ
  2. Ημερίδα «Μεσογειακή Διατροφή» στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

    26 Ιανουαρίου-4:00 μμ - 7:00 μμ
  3. Η Έκθεση Agrotica έρχεται το Φεβρουάριο

    1 Φεβρουαρίου - 4 Φεβρουαρίου
  4. UNESCO: Διεθνές Συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, Διατροφή & Υγεία»

    23 Μαΐου - 26 Μαΐου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader