Εσπερίδα: «Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση»

Εσπερίδα: «Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση»

Λίγες ημέρες μένουν για την πραγματοποίηση της εσπερίδας «Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση», η οποία θα λάβει χώρα στη Συνεδριακή Αίθουσα ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα. 

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) σας προσκαλούν στην εσπερίδα με θέμα «Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, στις 17:00.

Με την εσπερίδα θα εγκαινιασθεί η έναρξη των εκδηλώσεων για τις Ημέρες Ελαιολάδου 2017, θεσμός τον οποίο έχει καθιερώσει το Διεθνές Ελαιοκομικό Συμβούλιο και θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 30 Νοεμβρίου 2017.

Εξειδικευμένοι εισηγητές θα αναλύσουν το νομοθετικό πλαίσιο της χρήσης ελαιολάδου στη μαζική εστίαση, τη σημασία του ελαιολάδου στην ελληνική Μεσογειακή Διατροφή, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες προβολής του ελαιολάδου στη μαζική εστίαση, το ρόλο του ελαιολάδου στη Γαστρονομία, καθώς και τα πλεονεκτήματα του επώνυμου τυποποιημένου ελαιολάδου.

«Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση» θα λάβει χώρα στη Συνεδριακή Αίθουσα ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα.  Greek-Gourmet.gr

«Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση» θα λάβει χώρα στη Συνεδριακή Αίθουσα ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση, θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή, κ. Αντώνης Παπαδεράκης, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Νίκος Αντώνογλου, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ-ΠΟΕΣΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς και ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΤΕΛ, κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης.

Το νομοθετικό πλαίσιο της χρήσης ελαιολάδου στη μαζική εστίαση θα αναπτυχθεί από τον κ. Χρήστο Νικόλσκυ, Διευθυντή Θεσμικών Ρυθμίσεων & Εποπτείας Αγοράς του ΥΠ.ΑΝ. και το ελαιόλαδο στην ελληνική Μεσογειακή Διατροφή θα παρουσιάσει ο κ. Νίκος Κατσαρός, Πρώην Πρόεδρος ΕΦΕΤ και Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Τέλος, για τις Προκλήσεις και ευκαιρίες προβολής του ελαιολάδου στην μαζική εστίαση θα μιλήσει ο κ. Γιώργος Κουράσης, Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ και ΠΟΕΣΕ, για το ελαιόλαδο στη γαστρονομία, ο Πρόεδρος του ΙΕΓ, κ. Νίκος Φωτιάδης και για τα πλεονεκτήματα του επώνυμου τυποποιημένου ελαιολάδου ο κ. Γιώργος Οικονόμου, Διευθυντής του ΣΕΒΙΤΕΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ζυθογνωσία

Πάνω απο 150 μπύρες στην 5η Ζυθογνωσία

Επικαιρότητα , Ποτά
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Διατροφικές συμβουλές προς εργασιομανείς

Αφιερώματα , Διατροφικές συμβουλές
ΜΠΥΡΑ ΠΑΡΟΥ 56 Isles Aegean Wit

Παγκόσμια διάκριση για μια μπύρα από την Πάρο

Αφιερώματα , Παραγωγοί
Κρασί

11 Νοεμβρίου: Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού

Επικαιρότητα , Ποτά
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

«Πρωταθλητές» στα συμπληρώματα διατροφής οι Έλληνες

Επικαιρότητα , Έρευνα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Χυλοπιτάκι Τήνου με αυγά & γάλα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Χυλοπιτάκι Τήνου με αυγά & γάλα Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Το Χυλοπιτάκι Τήνου με αυγά & γάλα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχεται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως σιμιγδάλι, αυγά,…

Τσάι του βουνού - Αποξηραμένα Αυθεντικά Ελληνικά Βότανα Λέσβου & Κρήτης Nissos Greek Food 20γρ.

Τσάι του βουνού – Αποξηραμένα Αυθεντικά Ελληνικά Βότανα Λέσβου & Κρήτης Nissos Greek Food 20γρ.

Nissos Greek Food

Είσαστε έτοιμοι να μυηθείτε στον μαγικό κόσμο  των ελληνικών βοτάνων; Το Nissos Greek Food σας προκαλεί να δοκιμάσετε τα Αποξηραμένα Αυθεντικά…

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON λευκό

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON λευκό

Ariston

Το βαλσάμικο ξίδι ARISTON λευκό συνδυάζεται εξαιρετικά με πιάτα θαλασσινών, ενώ είναι ιδανικό για σαλάτες και για ελαφρώς μαριναρισμένα κρέατα…

Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ GREEN & BLU 500ml

Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ GREEN & BLU 500ml

Green & Blu

Το Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ GREEN & BLU είναι πολύ χαμηλής οξύτητας. Το πιστοποιημένο βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο,…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    01/02/2019-12:00 μμ - 04/02/2019-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader