Εσπερίδα: «Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση»

Εσπερίδα: «Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση»

Λίγες ημέρες μένουν για την πραγματοποίηση της εσπερίδας «Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση», η οποία θα λάβει χώρα στη Συνεδριακή Αίθουσα ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα. 

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) σας προσκαλούν στην εσπερίδα με θέμα «Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, στις 17:00.

Με την εσπερίδα θα εγκαινιασθεί η έναρξη των εκδηλώσεων για τις Ημέρες Ελαιολάδου 2017, θεσμός τον οποίο έχει καθιερώσει το Διεθνές Ελαιοκομικό Συμβούλιο και θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 30 Νοεμβρίου 2017.

Εξειδικευμένοι εισηγητές θα αναλύσουν το νομοθετικό πλαίσιο της χρήσης ελαιολάδου στη μαζική εστίαση, τη σημασία του ελαιολάδου στην ελληνική Μεσογειακή Διατροφή, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες προβολής του ελαιολάδου στη μαζική εστίαση, το ρόλο του ελαιολάδου στη Γαστρονομία, καθώς και τα πλεονεκτήματα του επώνυμου τυποποιημένου ελαιολάδου.

«Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση» θα λάβει χώρα στη Συνεδριακή Αίθουσα ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα.  Greek-Gourmet.gr

«Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση» θα λάβει χώρα στη Συνεδριακή Αίθουσα ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση, θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή, κ. Αντώνης Παπαδεράκης, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Νίκος Αντώνογλου, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ-ΠΟΕΣΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς και ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΤΕΛ, κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης.

Το νομοθετικό πλαίσιο της χρήσης ελαιολάδου στη μαζική εστίαση θα αναπτυχθεί από τον κ. Χρήστο Νικόλσκυ, Διευθυντή Θεσμικών Ρυθμίσεων & Εποπτείας Αγοράς του ΥΠ.ΑΝ. και το ελαιόλαδο στην ελληνική Μεσογειακή Διατροφή θα παρουσιάσει ο κ. Νίκος Κατσαρός, Πρώην Πρόεδρος ΕΦΕΤ και Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Τέλος, για τις Προκλήσεις και ευκαιρίες προβολής του ελαιολάδου στην μαζική εστίαση θα μιλήσει ο κ. Γιώργος Κουράσης, Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ και ΠΟΕΣΕ, για το ελαιόλαδο στη γαστρονομία, ο Πρόεδρος του ΙΕΓ, κ. Νίκος Φωτιάδης και για τα πλεονεκτήματα του επώνυμου τυποποιημένου ελαιολάδου ο κ. Γιώργος Οικονόμου, Διευθυντής του ΣΕΒΙΤΕΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Η διατροφή ενάντια στην αρθρίτιδα

Η διατροφή ενάντια στην αρθρίτιδα

Έρευνα

Πατάτες όπως δεν τις έχετε φανταστεί!

Συνταγές
Η χειρόγραφη συνταγή της Marilyn Monroe

Η χειρόγραφη συνταγή της Marilyn Monroe

Συνταγές
30 χρόνια Βαρούλκο

30 χρόνια Βαρούλκο

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
Julia Child: Η συναρπαστική ζωή της διάσημης σεφ

Julia Child: Η συναρπαστική ζωή της διάσημης σεφ

Αφιερώματα

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση pizza

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση pizza

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση pizza μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σάλτσα πίτσας και σε σάλτσα τομάτας αλλά και σαν βούτημα…

Κεφαλοτύρι κατσικίσιο Νιώτικο

Κεφαλοτύρι Κατσικίσιο Νιώτικο

Νιώτικο

Κεφαλοτύρι Κατσικίσιο Νιώτικο: Το παλαιότερο τυρί όλων. Ο μέντορας της νέας τυροκομίας. Έχει ελάχιστα αλμυρή, λιπαρή, αλλα πάντα ευχάριστη γεύση.

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON λευκό

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON λευκό

Ariston

Το βαλσάμικο ξίδι ARISTON λευκό συνδυάζεται εξαιρετικά με πιάτα θαλασσινών, ενώ είναι ιδανικό για σαλάτες και για ελαφρώς μαριναρισμένα κρέατα…

Ανθότυρο Ξηρό Τυρί Μεράκι Ηλιάκη

Ανθότυρο Ξηρό Τυρί Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Ο Ανθότυρος ο ξηρός είναι στην ουσία ανθότυρος φρέσκος αποξηραμένος και ώριμος, όπως το όνομα του ξεκάθαρα υπονοεί. Η βασική…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 12η Διεθνής Έκθεση «Ethno Food and Drink» στο Βελιγράδι

    22 Νοεμβρίου - 25 Νοεμβρίου
  2. Διεθνής έκθεση Food ingredients Europe 2017 στην Φρανκφούρτη

    28 Νοεμβρίου - 30 Νοεμβρίου
  3. Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food & Life στο Μόναχο

    29 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου
  4. Διεθνής Έκθεση Middle East Organic and Natural Products Expo Dubai (MENOPE)

    11 Δεκεμβρίου - 13 Δεκεμβρίου
  5. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    26/01/2018-12:00 μμ - 29/01/2018-5:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader