Εσπερίδα: «Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση»

Εσπερίδα: «Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση»

Λίγες ημέρες μένουν για την πραγματοποίηση της εσπερίδας «Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση», η οποία θα λάβει χώρα στη Συνεδριακή Αίθουσα ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα. 

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) σας προσκαλούν στην εσπερίδα με θέμα «Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, στις 17:00.

Με την εσπερίδα θα εγκαινιασθεί η έναρξη των εκδηλώσεων για τις Ημέρες Ελαιολάδου 2017, θεσμός τον οποίο έχει καθιερώσει το Διεθνές Ελαιοκομικό Συμβούλιο και θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 30 Νοεμβρίου 2017.

Εξειδικευμένοι εισηγητές θα αναλύσουν το νομοθετικό πλαίσιο της χρήσης ελαιολάδου στη μαζική εστίαση, τη σημασία του ελαιολάδου στην ελληνική Μεσογειακή Διατροφή, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες προβολής του ελαιολάδου στη μαζική εστίαση, το ρόλο του ελαιολάδου στη Γαστρονομία, καθώς και τα πλεονεκτήματα του επώνυμου τυποποιημένου ελαιολάδου.

«Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση» θα λάβει χώρα στη Συνεδριακή Αίθουσα ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα.  Greek-Gourmet.gr

«Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση» θα λάβει χώρα στη Συνεδριακή Αίθουσα ΓΣΕΒΕΕ στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση Το ελαιόλαδο στη μαζική εστίαση, θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή, κ. Αντώνης Παπαδεράκης, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Νίκος Αντώνογλου, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ-ΠΟΕΣΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς και ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΤΕΛ, κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης.

Το νομοθετικό πλαίσιο της χρήσης ελαιολάδου στη μαζική εστίαση θα αναπτυχθεί από τον κ. Χρήστο Νικόλσκυ, Διευθυντή Θεσμικών Ρυθμίσεων & Εποπτείας Αγοράς του ΥΠ.ΑΝ. και το ελαιόλαδο στην ελληνική Μεσογειακή Διατροφή θα παρουσιάσει ο κ. Νίκος Κατσαρός, Πρώην Πρόεδρος ΕΦΕΤ και Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Τέλος, για τις Προκλήσεις και ευκαιρίες προβολής του ελαιολάδου στην μαζική εστίαση θα μιλήσει ο κ. Γιώργος Κουράσης, Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ και ΠΟΕΣΕ, για το ελαιόλαδο στη γαστρονομία, ο Πρόεδρος του ΙΕΓ, κ. Νίκος Φωτιάδης και για τα πλεονεκτήματα του επώνυμου τυποποιημένου ελαιολάδου ο κ. Γιώργος Οικονόμου, Διευθυντής του ΣΕΒΙΤΕΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΕΥΚEΣ ΕΛΙΕΣ

Η σπάνια λευκή ελιά, αναβιώνει ξανά

Αφιερώματα
Κομοτηνή

Κομοτηνή: ένα πολιτισμικό ψηφιδωτό γαστρονομίας

Οδοιπορικό
olive-oil

«Έσπασε» το ρεκόρ της η Ελλάδα στον διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου της Νέας Υόρκη

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
opso-london-greek-cuisine

Τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια του Λονδίνου

Αφιερώματα
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ

Τα βιολογικά προϊόντα μειώνουν την εμφάνιση καρκίνου;

Έρευνα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Μαρμελάδα Δαμάσκηνο Jukeros by Dimitris Chomatas με Ροδόνερο 250g

Μαρμελάδα Δαμάσκηνο Jukeros by Dimitris Chomatas με Ροδόνερο 250g

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απολαυστική, φρουτένια και άκρως δροσιστική, η Μαρμελάδα Δαμάσκηνο Jukeros by Dimitris Chomatas με Ροδόνερο 250g «συντροφεύει» τόσο τις αλμυρές όσο…

Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Η Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη αποτελεί ένα από τα πιο πλούσια σε ασβέστιο τρόφιμα που μπορεί να καταναλώσει ο…

Βασιλικός - Αποξηραμένα Αυθεντικά Ελληνικά Βότανα Λέσβου & Κρήτης Nissos Greek Food 45γρ.

Βασιλικός – Αποξηραμένα Αυθεντικά Ελληνικά Βότανα Λέσβου & Κρήτης Nissos Greek Food 45γρ.

Nissos Greek Food

Είσαστε έτοιμοι να μυηθείτε στον μαγικό κόσμο  των ελληνικών βοτάνων; Το Nissos Greek Food σας προκαλεί να δοκιμάσετε τα Αποξηραμένα Αυθεντικά…

Μυζήθρα Νιώτικο

Μυζήθρα Νιώτικο

Νιώτικο

Ξινό Νιώτικο: Ένα τυρί κρεμώδες με ελάχιστα όξινη αλλά παράλληλα ευχάριστη και δροσερή γεύση, που παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση τα τελευταία χρόνια.…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    1 Φεβρουαρίου-12:00 μμ - 4 Φεβρουαρίου-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader