Έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών ο 3ος Πανελλήνιος Μαγειρικός Διαγωνισμός Greek Chef

Έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών ο 3ος Πανελλήνιος Μαγειρικός Διαγωνισμός Greek Chef

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στον 3ο Πανελλήνιο Μαγειρικό Διαγωνισμό Greek Chef 2018 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς και οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τις πεντακόσιες!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 3ο Πανελλήνιο Μαγειρικό Διαγωνισμό Greek Chef 2018 έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς ο Διαγωνισμός έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 500 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Το ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό είναι εξαιρετικά μεγάλο, καθώς στον φετινό Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2018» έχουν λάβει μέρος σχεδόν σύσσωμες οι σχολές μαγειρικής της Ελλάδας στέλνοντας εκπροσώπους τους.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στον 3ο Πανελλήνιο Μαγειρικό Διαγωνισμό Greek Chef 2018 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο Greek-Gourmet.gr

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στον 3ο Πανελλήνιο Μαγειρικό Διαγωνισμό Greek Chef 2018 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Ο διαγωνισμός που συνδιοργανώνουν η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» και το Chef Club Κρήτης, απευθύνεται τόσο σε σπουδαστές σχολών μαγειρικής που θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους όσο και σε επαγγελματίες σεφ που επιθυμούν να κάνουν γνωστή την τέχνη τους στο ευρύ κοινό. Με την πολύτιμη βοήθεια της Λέσχης Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, Κέρκυρας, Πελοποννήσου και Αττικής «Ακρόπολις», ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής θα προβάλει τα τοπικά προϊόντα, την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή, ενώ η συμμετοχή των διακεκριμένων Ελλήνων Chef στην κριτική επιτροπή, θα δώσει το κύρος ενός διεθνούς διαγωνισμού και θα θέσει ψηλά τον πήχη για μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες.

Για το 2018 η αγωνία κορυφώνεται καθώς εκτός από τον «Greek Chef 2018» εγκαινιάζεται και η κατηγορία «Young Greek Chef» η οποία απευθύνεται σε σπουδαστές δημόσιων και ιδιωτικών ΙΕΚ και αποτελεί την ανώτατη διάκριση σε επίπεδο σχολών.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός που έγινε θεσμός, θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία θα πραγματοποιηθεί 26 έως τις 29 Ιανουαρίου 2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αράχωβα: ο απόλυτος προορισμός!

Οδοιπορικό
ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ

Η μαστίχα Χίου προλαμβάνει την οστεοπόρωση

Έρευνα
ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΣΕΦ

Γιαγιάδες μαγειρεύουν σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ COCKTAILS

Τα 3 πιο χριστουγεννιάτικα κοκτέιλ

Ποτά , Συνταγές , Χωρίς κατηγορία
Τρίκαλα Θεσσαλίας

Τρίκαλα: το «Μικρό Παρίσι»!

Οδοιπορικό

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με βατόμουρο

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με βατόμουρο

Ariston

Το βαλσάμικο ξίδι ARISTON με βατόμουρο είναι υπέροχο σαν μαρινάδα ή σαν dressing για σαλάτα( σαλάτα από σπανάκι με κατσικίσιο…

Μαρμελάδα CITRUS με πορτοκάλι

Μαρμελάδα CITRUS με πορτοκάλι

Citrus - Άρωμα Μνήμης

Η χειροποίητη μαρμελάδα CITRUS με πορτοκάλι δίνει μια νέα διάσταση στο πρωινό. Από φρέσκα ζουμερά πορτοκάλια από το Κτήμα Citrus, η…

Λευκό τυρί άλμης Μαλακιώτικο Τυρί Μεράκι Ηλιάκη

Λευκό τυρί άλμης Μαλακιώτικο Τυρί Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Μαλακιώτικο τυρί γιτσικό ή πρόβειο (μπλε ή πράσινο ) επιτραπέζιο λευκό τυρί πού διατηρείται σε άλμη. Η ποικιλία αλλάζει ανάλογα…

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση βασιλικό

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση βασιλικού

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση βασιλικού είναι εξαιρετικό όχι μόνο για βουτήματα λαδιού με το αγαπημένο σας φρεσκοψημένο ψωμί αλλά και…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    01/02/2019-12:00 μμ - 04/02/2019-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader