Επιστρέφουν οι «Γλυκές Αλχημείες» τον Δεκέμβρη

Επιστρέφουν οι «Γλυκές Αλχημείες» τον Δεκέμβρη

Η αγαπημένη εκπομπή ζαχαροπλαστικής του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, οι «Γλυκές Αλχημείες», επιστρέφουν στις 9 Δεκέμβρη στον ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή που το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό αγαπάει και στηρίζει επιστρέφει με νέα επεισόδια στον ΣΚΑΪ για να μας ταξιδέψει στους πιο γλυκούς γευστικούς προορισμούς. Η επιστροφή της εκπομπή συμπίπτει με τα δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του Στέλιου Παρλιάρου στην ελληνική τηλεόραση. Διατηρώντας το πάθος του για τη ζαχαροπλαστική τέχνη και μέσα από ένα πλήρως ανανεωμένο σκηνικό ο Στέλιος Παρλιάρος θα παρουσιάσει για μία ακόμα χρονιά νέες συνταγές με πρωτότυπα υλικά, θα προτείνει τους πιο προκλητικούς συνδυασμούς και θα μας συστήσει τις πιο καινοτόμες ιδέες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να εξελίξουμε τις δεξιότητές μας στη ζαχαροπλαστική.

Οι «Γλυκές Αλχημείες», επιστρέφουν στις 9 Δεκέμβρη στον ΣΚΑΪ Greek-Gourmet.gr

Οι «Γλυκές Αλχημείες», επιστρέφουν στις 9 Δεκέμβρη στον ΣΚΑΪ

Στο πλάι του θα βρίσκονται οι έμπειροι ζαχαροπλάστες Φώτης και Πόπη Χρυσανθίδη ενώ στο πλατό της εκπομπής θα βρεθούν όπως και κάθε χρονιά εκλεκτοί καλεσμένοι οι οποίοι θα μιλήσουν για τις δικές τους γλυκές επιθυμίες. Η σκηνοθετική επιμέλεια εξακολουθεί να είναι στα χέρια του Κώστα Καπετανίδη ενώ για την πρώτη εκπομπή το υλικό το οποίο έχει επιλεγεί δεν είναι άλλο από την βασιλική… σοκολάτα!

Καθότι όμως η πρεμιέρα έρχεται μέσα στον Δεκέμβρη στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Στέλιο Παρλιάρο να δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα γιορτινά γλυκά τα οποία θα κάνουν τα Χριστούγεννά μας αξέχαστα!

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Η διατροφή ενάντια στην αρθρίτιδα

Η διατροφή ενάντια στην αρθρίτιδα

Έρευνα

Πατάτες όπως δεν τις έχετε φανταστεί!

Συνταγές
Η χειρόγραφη συνταγή της Marilyn Monroe

Η χειρόγραφη συνταγή της Marilyn Monroe

Συνταγές
30 χρόνια Βαρούλκο

30 χρόνια Βαρούλκο

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
Julia Child: Η συναρπαστική ζωή της διάσημης σεφ

Julia Child: Η συναρπαστική ζωή της διάσημης σεφ

Αφιερώματα

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση σκόρδου

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση σκόρδου

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση σκόρδου είναι εξαιρετικό για μαρινάδες σε κρέας και κοτόπουλο, ενώ αποτελεί ιδανικό συνοδευτικό για ζυμαρικα.…

Στάκα Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Στάκα Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Η στάκα από το Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη είναι προϊόν που παράγεται από το βρασμό του αθόγαλου σε χαμηλή θερμοκρασία με προσθήκη…

Μέλι Πεύκου και κωνοφόρων Μελισσοκομία Χελμός

Μέλι Πεύκου και κωνοφόρων Μελισσοκομία Χελμός

Μελισσοκομία Χελμός

Λόγω της χαμηλής συγκέντρωσης σακχάρων, το Μέλι Πεύκου και κωνοφόρων Μελισσοκομία Χελμός δεν είναι πάρα πολυ γλυκό. Tο πευκόμελο θεωρείται μέλι…

Γιαούρτι παραδοσιακό πρόβειο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Γιαούρτι παραδοσιακό πρόβειο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Το Γιαούρτι παραδοσιακό πρόβειο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη παράγεται από 100% πρόβειο γάλα με ξεχωριστά γευστικά χαρακτηριστικά. Έχει μεγάλη θρεπτική αξία,…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 12η Διεθνής Έκθεση «Ethno Food and Drink» στο Βελιγράδι

    22 Νοεμβρίου - 25 Νοεμβρίου
  2. Διεθνής έκθεση Food ingredients Europe 2017 στην Φρανκφούρτη

    28 Νοεμβρίου - 30 Νοεμβρίου
  3. Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food & Life στο Μόναχο

    29 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου
  4. Διεθνής Έκθεση Middle East Organic and Natural Products Expo Dubai (MENOPE)

    11 Δεκεμβρίου - 13 Δεκεμβρίου
  5. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    26/01/2018-12:00 μμ - 29/01/2018-5:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader