Επιστρέφουν οι «Γλυκές Αλχημείες» τον Δεκέμβρη

Επιστρέφουν οι «Γλυκές Αλχημείες» τον Δεκέμβρη

Η αγαπημένη εκπομπή ζαχαροπλαστικής του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, οι «Γλυκές Αλχημείες», επιστρέφουν στις 9 Δεκέμβρη στον ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή που το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό αγαπάει και στηρίζει επιστρέφει με νέα επεισόδια στον ΣΚΑΪ για να μας ταξιδέψει στους πιο γλυκούς γευστικούς προορισμούς. Η επιστροφή της εκπομπή συμπίπτει με τα δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του Στέλιου Παρλιάρου στην ελληνική τηλεόραση. Διατηρώντας το πάθος του για τη ζαχαροπλαστική τέχνη και μέσα από ένα πλήρως ανανεωμένο σκηνικό ο Στέλιος Παρλιάρος θα παρουσιάσει για μία ακόμα χρονιά νέες συνταγές με πρωτότυπα υλικά, θα προτείνει τους πιο προκλητικούς συνδυασμούς και θα μας συστήσει τις πιο καινοτόμες ιδέες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να εξελίξουμε τις δεξιότητές μας στη ζαχαροπλαστική.

Οι «Γλυκές Αλχημείες», επιστρέφουν στις 9 Δεκέμβρη στον ΣΚΑΪ Greek-Gourmet.gr

Οι «Γλυκές Αλχημείες», επιστρέφουν στις 9 Δεκέμβρη στον ΣΚΑΪ

Στο πλάι του θα βρίσκονται οι έμπειροι ζαχαροπλάστες Φώτης και Πόπη Χρυσανθίδη ενώ στο πλατό της εκπομπής θα βρεθούν όπως και κάθε χρονιά εκλεκτοί καλεσμένοι οι οποίοι θα μιλήσουν για τις δικές τους γλυκές επιθυμίες. Η σκηνοθετική επιμέλεια εξακολουθεί να είναι στα χέρια του Κώστα Καπετανίδη ενώ για την πρώτη εκπομπή το υλικό το οποίο έχει επιλεγεί δεν είναι άλλο από την βασιλική… σοκολάτα!

Καθότι όμως η πρεμιέρα έρχεται μέσα στον Δεκέμβρη στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Στέλιο Παρλιάρο να δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα γιορτινά γλυκά τα οποία θα κάνουν τα Χριστούγεννά μας αξέχαστα!

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Grandma’s Restaurant: Ένας μοναδικός γαστρονομικός προορισμός

Grandma’s Restaurant: Ένας μοναδικός γαστρονομικός προορισμός

Αφιερώματα

Μικρά μυστικά διατροφής για να δροσίσετε τον οργανισμό σας

Αφιερώματα
Μουχλιασμένα τρόφιμα: Κι, όμως, κάποια μπορείτε να τα καταναλώσετε

Μουχλιασμένα τρόφιμα: Κι, όμως, κάποια μπορείτε να τα καταναλώσετε

Αφιερώματα
Τηνιακοί Αμπελώνες T-OINOS: από τους μονόλιθους… στην παραγωγή γεύσεων και αρωμάτων!

Τηνιακοί Αμπελώνες T-OINOS: από τους μονόλιθους… στην παραγωγή γεύσεων και αρωμάτων!

Αφιερώματα , Ποτά

Το φακόρυζο… σύμμαχος ενάντια στο σάκχαρο

Έρευνα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Λικέρ Ρόδι ΟΡΜΥΛΙΑ 350ml

Λικέρ Ρόδι ΟΡΜΥΛΙΑ 350ml

Ορμύλια

Τα λικέρ-ηδύποτα αποτελούν παραδοσιακό μοναστηριακό κέρασμα. Τα πρώτα λικέρ φτιάχτηκαν στα μοναστήρια από εκχύλιση βοτάνων και αρχικά είχαν χρήση φαρμακευτική.…

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με ρόδι

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με ρόδι

Ariston

Το βαλσάμικο ξίδι ARISTON με ρόδι συνδυάζεται με οποιοδήποτε καλό κρασί ή φρούτα. Χρησιμοποιείται για το τελείωμα όλων των πιάτων…

Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ GREEN & BLU 500ml

Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ GREEN & BLU 500ml

Green & Blu

Το Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ GREEN & BLU είναι πολύ χαμηλής οξύτητας. Το πιστοποιημένο βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο,…

Chutney Σύκο Jukeros by Dimitris Chomatas 250g

Chutney Σύκο Jukeros by Dimitris Chomatas 250g

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απογειώστε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες προσθέτοντας Chutney Σύκο Jukeros by Dimitris Chomatas 250g. • Χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και πρόσθετα • Ημερομηνία…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 83η ΔΕΘ HELEXPO 2018

    8 Σεπτεμβρίου-10:00 πμ - 16 Σεπτεμβρίου-10:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader