Διεθνής έκθεση Food Ingredients Europe 2017 στην Φρανκφούρτη

Διεθνής έκθεση Food Ingredients Europe 2017 στην Φρανκφούρτη

Η Διεθνής Έκθεση Food Ingredients Europe 2017 θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου στην Φρανκφούρτη.

Η Έκθεση Πρώτων Υλών για τη βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών είναι ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων, καθώς η έκθεση εστιάζει στις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο των συστατικών της βιομηχανίας τροφίμων. Επιπλέον, οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν νέους προμηθευτές και να αυξήσουν το μερίδιο αγοράς τους καθώς και να επεκτείνουν το εμπορικό δίκτυό τους.

Η Έκθεση Food Ingredients Europe διεξάγεται κάθε δύο χρόνια ανελλιπώς από το 1986. Το 2015 έλαβε χώρα στο Παρίσι ενώ το 2017 θα λάβει χώρα στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, στον εκθεσιακό χώρο Messe Frankfurt. O εκθεσιακός χώρος έχει επιφάνεια 60.000 τμ και η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει 26.000 επισκέπτες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η πλειοψηφία των εμπορικών επισκεπτών (περίπου 72%) έχουν την αγοραστική δύναμη και έρχονται με την πρόθεση να δημιουργήσουν επιχειρηματικές ευκαιρίες. Το 28% των επισκεπτών αποτελείται από ειδικούς στο marketing και στις πωλήσεις, ενώ το 19% αποτελείται από ειδικούς στην έρευνα και ανάπτυξη.

Η Έκθεση Food Ingredients Europe διεξάγεται από το 1986. Greek-Gourmet.gr

Η Έκθεση Food Ingredients Europe διεξάγεται από το 1986.

Ενδεικτικά, μερικοί από τους τομείς της έκθεσης είναι:

• Ασφάλεια τροφίμων & υγιεινή διαχείριση
• Πιστοποιήσεις
• Προστασία & αποθήκευση τροφίμων
• Αποστείρωση
• Τεχνολογία παστερίωσης
• Εργαστηριακός εξοπλισμός
• Τεχνολογία & προμήθειες

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε εδώ: https://www.figlobal.com/fieurope/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ζυθογνωσία

Πάνω απο 150 μπύρες στην 5η Ζυθογνωσία

Επικαιρότητα , Ποτά
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Διατροφικές συμβουλές προς εργασιομανείς

Αφιερώματα , Διατροφικές συμβουλές
ΜΠΥΡΑ ΠΑΡΟΥ 56 Isles Aegean Wit

Παγκόσμια διάκριση για μια μπύρα από την Πάρο

Αφιερώματα , Παραγωγοί
Κρασί

11 Νοεμβρίου: Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού

Επικαιρότητα , Ποτά
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

«Πρωταθλητές» στα συμπληρώματα διατροφής οι Έλληνες

Επικαιρότητα , Έρευνα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Χειροποίητη μαρμελάδα Ντομάτα Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα

Χειροποίητη μαρμελάδα Ντομάτα Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα

Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα

Με μεράκι, επιμονή και δίνοντας έμφαση στις αγνές πρώτες ύλες, η Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα δημιούργησε τη βραβευμένη Χειροποίητη μαρμελάδα Ντομάτα Κοιν.Σ.Επ.…

Χειροποίητο Γλυκό κουταλιού Μαυροκέρασο Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα

Χειροποίητο Γλυκό κουταλιού Μαυροκέρασο Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα

Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα

Με μεράκι, επιμονή και δίνοντας έμφαση στις αγνές πρώτες ύλες, η Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα δημιούργησε το βραβευμένο Χειροποίητο Γλυκό κουταλιού Μαυροκέρασο…

Γλυκάκι βάπτισης/γάμου με πετιμέζι και αμύγδαλο ή καρύδι Οικοτεχνία Πρεβύζη «Της γιαγιάς τα μυστικά»

Οικοτεχνία Πρεβύζη «Της γιαγιάς τα μυστικά»

Μια εξαιρετική επιλογή για το κέρασμα στη βάπτιση του παιδιού σας ή στον γάμο σας αποτελεί το ατομικό γλυκάκι με…

Λικέρ-Βιολογικό Κρασί Οινοποιήματα 500ml Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα

Λικέρ-Βιολογικό Κρασί Οινοποιήματα 500ml Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα

Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα

Με μεράκι, επιμονή και δίνοντας έμφαση στις αγνές πρώτες ύλες, η Κοιν.Σ.Επ. Έρκυνα δημιούργησε το Λικέρ-Βιολογικό Κρασί Οινοποιήματα 500ml Κοιν.Σ.Επ.…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    01/02/2019-12:00 μμ - 04/02/2019-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader