Διεθνής έκθεση Food Ingredients Europe 2017 στην Φρανκφούρτη

Διεθνής έκθεση Food Ingredients Europe 2017 στην Φρανκφούρτη

Η Διεθνής Έκθεση Food Ingredients Europe 2017 θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου στην Φρανκφούρτη.

Η Έκθεση Πρώτων Υλών για τη βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών είναι ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων, καθώς η έκθεση εστιάζει στις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο των συστατικών της βιομηχανίας τροφίμων. Επιπλέον, οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν νέους προμηθευτές και να αυξήσουν το μερίδιο αγοράς τους καθώς και να επεκτείνουν το εμπορικό δίκτυό τους.

Η Έκθεση Food Ingredients Europe διεξάγεται κάθε δύο χρόνια ανελλιπώς από το 1986. Το 2015 έλαβε χώρα στο Παρίσι ενώ το 2017 θα λάβει χώρα στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, στον εκθεσιακό χώρο Messe Frankfurt. O εκθεσιακός χώρος έχει επιφάνεια 60.000 τμ και η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει 26.000 επισκέπτες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η πλειοψηφία των εμπορικών επισκεπτών (περίπου 72%) έχουν την αγοραστική δύναμη και έρχονται με την πρόθεση να δημιουργήσουν επιχειρηματικές ευκαιρίες. Το 28% των επισκεπτών αποτελείται από ειδικούς στο marketing και στις πωλήσεις, ενώ το 19% αποτελείται από ειδικούς στην έρευνα και ανάπτυξη.

Η Έκθεση Food Ingredients Europe διεξάγεται από το 1986. Greek-Gourmet.gr

Η Έκθεση Food Ingredients Europe διεξάγεται από το 1986.

Ενδεικτικά, μερικοί από τους τομείς της έκθεσης είναι:

• Ασφάλεια τροφίμων & υγιεινή διαχείριση
• Πιστοποιήσεις
• Προστασία & αποθήκευση τροφίμων
• Αποστείρωση
• Τεχνολογία παστερίωσης
• Εργαστηριακός εξοπλισμός
• Τεχνολογία & προμήθειες

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε εδώ: https://www.figlobal.com/fieurope/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών ο 3ος Πανελλήνιος Μαγειρικός Διαγωνισμός Greek Chef

Έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών ο 3ος Πανελλήνιος Μαγειρικός Διαγωνισμός Greek Chef

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
Οι συνηθισμένες παγίδες στο δείπνο για μία οικοδέσποινα

Οι συνηθισμένες παγίδες στο δείπνο για μία οικοδέσποινα

Αφιερώματα

Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Αφιερώματα , Επικαιρότητα

Βρεττός, το παλαιότερο αποστακτήριο της Αθήνας

Αφιερώματα , Ποτά

Upupa Epops, ο ψαγμένος τσαλαπετεινός των Πετραλώνων

Αφιερώματα , Ποτά

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Ελαιόλαδο GREEN & BLU με γεύση Ρίγανη 250ml

Ελαιόλαδο GREEN & BLU με γεύση Ρίγανη 250ml

Green & Blu

Το Ελαιόλαδο GREEN & BLU με γεύση Ρίγανη 250ml προέρχεται από Κορωνέϊκη ποικιλία ελιάς. Μόλις ανοίξετε το μπουκάλι, θα ξέρετε…

Σκελίδες Σκόρδου σε Άλμη Nissos Greek Food 160γρ.

Σκελίδες Σκόρδου σε Άλμη Nissos Greek Food 160γρ.

Nissos Greek Food

Με έμφαση στην υγιεινή διατροφή και τα αγνά υλικά, οι Σκελίδες Σκόρδου σε Άλμη Nissos Greek Food 160γρ. αποτελούν έναν…

Μελιτζανοσαλάτα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Μελιτζανοσαλάτα Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Απολάυστε την Μελιτζανοσαλάτα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς ως συνοδευτικό στο φαγητό ή ακόμα και σαν ντιπ με παξιμαδάκια ή φρέσκο…

Μέλι Ελάτης Μελισσοκομία Χελμός

Μέλι Ελάτης Μελισσοκομία Χελμός

Μελισσοκομία Χελμός

Το Μέλι Ελάτης βανίλια Μελισσοκομία Χελμός προέρχεται κυρίως από τα βουνά Μαίναλο, Πάρνωνα και Χελμό στην Πελοπόννησο και διακρίνεται για την…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    26 Ιανουαρίου-12:00 μμ - 29 Ιανουαρίου-5:00 μμ
  2. Ημερίδα «Μεσογειακή Διατροφή» στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

    26 Ιανουαρίου-4:00 μμ - 7:00 μμ
  3. Η Έκθεση Agrotica έρχεται το Φεβρουάριο

    1 Φεβρουαρίου - 4 Φεβρουαρίου
  4. UNESCO: Διεθνές Συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, Διατροφή & Υγεία»

    23 Μαΐου - 26 Μαΐου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader