Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι και την 1η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης.

Έως και τις 16 Φεβρουαρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Αμπελοοινικής Προέλευσης Θεσσαλονίκης ο οποίος και θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 27 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου του 2018. Από την αρχή της διοργάνωσης πριν από 18 χρόνια στόχος ήταν η ανάδειξη του επώνυμου ελληνικού κρασιού και των αποσταγμάτων σε τοπικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κορυφαίες σχολές οινογνωσίας Greek-Gourmet.gr

Από τις 27/02-1/03 θα πραγματοποιηθεί ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης.

Η νέα χρονιά έφερε και ορισμένες αλλαγές όσον αφορά στο σύστημα αξιολόγησης και στους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού οι οποίες έχουν κινητοποιήσει και οινοποιία τα οποία μέχρι πρότινος δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν. Βασικότερη των αλλαγών είναι ο νέος κανονισμός που θα διέπει τον διαγωνισμό ο οποίος είναι διαφορετικός από αυτόν του O.I.V. επιφέροντας παράλληλες αλλαγές στο τεχνικό μέρος αλλά και στις διαδικασίες αξιολόγησης των κρασιών. Αυτή η αλλαγή έχει ως αποτέλεσμα των εκσυγχρονισμό των διαδικασιών ακολουθώντας τα πρότυπα των μεγαλύτερων διεθνών διαγωνισμών.

Όσον αφορά στο οργανωτικό μέρος του διαγωνισμού υπάρχει πλέον η συμμετοχή ολόκληρου του κλάδου του κρασιού με τις κλαδικές οργανώσεις ΕΔΟΑΟ, ΣΕΟ, ΚΕΟΣΟΕ, ΣΕΑΟΠ και με όλες τις περιφερειακές ενώσεις οινοπαραγωγών της χώρας στην Οργανωτική Επιτροπή στην οποία θα προεδρεύει ο κος Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW.

Περισσότερες πληροφορίες: www.tiwc.gr και στα τηλέφωνα της ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε.: 2310-281617 & 2310-281632.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Το φακόρυζο… σύμμαχος ενάντια στο σάκχαρο

Έρευνα

Anthony Bourdain: Ο λάτρης της ζωής και εραστής της γεύσης

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
Επιφάνειες κοπής: Τι πρέπει να προσέξουμε

Επιφάνειες κοπής: Τι πρέπει να προσέξουμε

Αφιερώματα , Έρευνα
Σπαγγέτι ολικής άλεσης με ντοματίνια, βασιλικό και σκόρδο

Σπαγγέτι ολικής άλεσης με ντοματίνια, βασιλικό και σκόρδο

Συνταγές
Tips για τραγανές και ασφαλείς τηγανητές πατάτες

Tips για τραγανές και ασφαλείς τηγανητές πατάτες

Έρευνα , Συνταγές

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Λικέρ Φράουλα Ελληνικά Κεράσματα 200ml

Ελληνικά Κεράσματα

Το Λικέρ Φράουλα Ελληνικά Κεράσματα 200ml συντροφεύει υπέροχα τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια, με τριμμένο πάγο ή παγάκια, ενώ η πρωταγωνίστριά του…

Ξύγαλο από το Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Ξύγαλο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Το ξύγαλο είναι προϊόν όξυνσης του γάλακτος, μαλακό λευκό επιτραπέζιο τυρί αλοιφώδες ή κοκκώδες, χωρίς επιδερμίδα, με υπόξυνη ελαφρώς αλμυρή,…

Αποξηραμένος Λωτός Thirsty Fruits σε φέτες

Αποξηραμένος Λωτός Thirsty Fruits σε φέτες

Thirsty Fruits

Ο Αποξηραμένος Λωτός Thirsty Fruits σε φέτες δεν περιέχει καθόλου χημικά συντηρητικά, ενώ η αποξήρανση γίνεται σε ηπιότερες συνθήκες για να…

Βαλσάμικο ξίδι GREEN & BLU Άρτυμα 250ml

Βαλσάμικο ξίδι GREEN & BLU Άρτυμα 250ml

Green & Blu

Το Βαλσάμικο ξίδι GREEN & BLU Άρτυμα 250ml μπορεί να συνοδεύσει υπέροχα τις σαλάτες και τα φαγητά σας.

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 83η ΔΕΘ HELEXPO 2018

    8 Σεπτεμβρίου-10:00 πμ - 16 Σεπτεμβρίου-10:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader