Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι και την 1η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης.

Έως και τις 16 Φεβρουαρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Αμπελοοινικής Προέλευσης Θεσσαλονίκης ο οποίος και θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 27 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου του 2018. Από την αρχή της διοργάνωσης πριν από 18 χρόνια στόχος ήταν η ανάδειξη του επώνυμου ελληνικού κρασιού και των αποσταγμάτων σε τοπικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κορυφαίες σχολές οινογνωσίας Greek-Gourmet.gr

Από τις 27/02-1/03 θα πραγματοποιηθεί ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης.

Η νέα χρονιά έφερε και ορισμένες αλλαγές όσον αφορά στο σύστημα αξιολόγησης και στους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού οι οποίες έχουν κινητοποιήσει και οινοποιία τα οποία μέχρι πρότινος δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν. Βασικότερη των αλλαγών είναι ο νέος κανονισμός που θα διέπει τον διαγωνισμό ο οποίος είναι διαφορετικός από αυτόν του O.I.V. επιφέροντας παράλληλες αλλαγές στο τεχνικό μέρος αλλά και στις διαδικασίες αξιολόγησης των κρασιών. Αυτή η αλλαγή έχει ως αποτέλεσμα των εκσυγχρονισμό των διαδικασιών ακολουθώντας τα πρότυπα των μεγαλύτερων διεθνών διαγωνισμών.

Όσον αφορά στο οργανωτικό μέρος του διαγωνισμού υπάρχει πλέον η συμμετοχή ολόκληρου του κλάδου του κρασιού με τις κλαδικές οργανώσεις ΕΔΟΑΟ, ΣΕΟ, ΚΕΟΣΟΕ, ΣΕΑΟΠ και με όλες τις περιφερειακές ενώσεις οινοπαραγωγών της χώρας στην Οργανωτική Επιτροπή στην οποία θα προεδρεύει ο κος Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW.

Περισσότερες πληροφορίες: www.tiwc.gr και στα τηλέφωνα της ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε.: 2310-281617 & 2310-281632.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Επιφάνειες κοπής: Τι πρέπει να προσέξουμε

Επιφάνειες κοπής: Τι πρέπει να προσέξουμε

Αφιερώματα , Έρευνα
Σπαγγέτι ολικής άλεσης με ντοματίνια, βασιλικό και σκόρδο

Σπαγγέτι ολικής άλεσης με ντοματίνια, βασιλικό και σκόρδο

Συνταγές
Tips για τραγανές και ασφαλείς τηγανητές πατάτες

Tips για τραγανές και ασφαλείς τηγανητές πατάτες

Έρευνα , Συνταγές
Σε ποιες τροφές επιβάλλεται το πλύσιμο;

Σε ποιες τροφές επιβάλλεται το πλύσιμο;

Αφιερώματα
5 Δροσιστικά κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ

5 Δροσιστικά κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ

Ποτά

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Μαρμελάδα CITRUS με πορτοκάλι και σοκολάτα

Μαρμελάδα CITRUS με πορτοκάλι και σοκολάτα

Citrus - Άρωμα Μνήμης

Η χειροποίητη μαρμελάδα CITRUS με πορτοκάλι και σοκολάτα αποτελεί μια ασυναγώνιστη γευστική πρόταση με έναν εκρηκτικό συνδυασμό που ικανοποιεί και…

Λαζάνια Τήνου με σκόρδο Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Λαζάνια Τήνου με σκόρδο Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Τα Λαζάνια Τήνου με σκόρδο Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχονται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως σιμιγδάλι, αυγά, σκόρδο και…

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με δαμασκηνό

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με δαμασκηνό

Ariston

Το βαλσάμικο ξίδι ARISTON με δαμασκηνό συνδυάζεται υπέροχα με τυριά, χοιρινό ή παϊδάκια. Υπέροχο με πάπια ή πιάτα πουλερικών. Εξαιρετικό…

Πράσινες ελιές Χαλκιδικής Βιολογικές σε Άλμη 200γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ

Πράσινες ελιές Χαλκιδικής Βιολογικές σε Άλμη 200γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ

Ορμύλια

Η συγκομιδή της πράσινης ελιάς γίνεται τον Σεπτέμβριο. Οι Πράσινες ελιές Χαλκιδικής Βιολογικές σε Άλμη 200γρ. ΟΡΜΥΛΙΑ μαζεύονται με το χέρι…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. Freskon 2018: Διεθνής έκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών στη Θεσσαλονίκη

    26 Απριλίου - 28 Απριλίου
  2. UNESCO: Διεθνές Συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, Διατροφή & Υγεία»

    23 Μάϊου - 26 Μάϊου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader