Chimera Sparkling: Η καινοτομία στο κρασί

Chimera Sparkling: Η καινοτομία στο κρασί

Η ελληνική εταιρία Oinovation προχώρησε σε μία μοναδική καινοτομία στο κρασί δημιουργώντας το Chimera Sparkling με Κρόκο Κοζάνης.

Έχοντας ως στόχο τη δημιουργία νέων προϊόντων τα οποία θα ανταποκρίνεται στο ενημερωμένο και απαιτητικό κοινό της κατανάλωσης οίνου η ελληνική εταιρία Oinovation δημιούργησε το Chimera Sparkling. Η διάθεση του κρασιού το οποίο περιέχει Κρόκο Κοζάνης γίνεται σε επιλεγμένα καταστήματα της Ελλάδας, έχει ήδη ξεκινήσει η διάθεση στην Αγγλία ενώ βρίσκονται ήδη σε αναμονή οι πρώτες παραγωγές για εξαγωγή στις ΗΠΑ.

Chimera Sparkling: Η καινοτομία στο κρασί Greek-Gourmet.gr

Chimera Sparkling: Η καινοτομία στο κρασί

Χαρακτηριστικό της καινοτομίας του εγχειρήματος είναι το γεγονός ότι το Chimera έχει βραβευτεί σε διαγωνισμούς καινοτομίας ενώ η επιχείρηση Oinovation σημειώνει ρυθμό ανάπτυξης που αγγίζει το 60%. Ιδρυτής της πρωτοποριακής επιχείρησης είναι ο κ. Νίκος Καβούνης ο οποίος και βρίσκεται πίσω από την ιδέα του Chimera Sparkling ενός φυσικού αφρώδη οίνου με την προσθήκη του Κρόκου Κοζάνης. Φυσικά η επιλογή του ονόματος Chimera (ελλ. Χίμαιρα) δεν είναι τυχαία αφού το όνομα του μυθικού τέρατος χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα για να υποδηλώσει κάτι το φανταστικό.

Ο στόχος παραγωγής για το 2017 ανέχεται στις 30-40.000 φιάλες ποσότητα η οποία είναι 60% περισσότερη από το 2016! Η παραγωγή πραγματοποιείται στο νησί της Ρόδου σε συνεργασία με την CAIR SA ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη διατροφική μελέτη σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο για την ανάδειξη των οφελών του προϊόντος στην υγεία.

Ως εταιρία που σέβεται και επιθυμεί να διατηρήσει τον πρωτοποριακό της χαρακτήρα η Oinovation αποσκοπεί στην περαιτέρω εξάπλωση της διανομής των προϊόντων της αλλά και στη δημιουργία νέων εξίσου καινοτομικών προϊόντων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΕΥΚEΣ ΕΛΙΕΣ

Η σπάνια λευκή ελιά, αναβιώνει ξανά

Αφιερώματα
Κομοτηνή

Κομοτηνή: ένα πολιτισμικό ψηφιδωτό γαστρονομίας

Οδοιπορικό
olive-oil

«Έσπασε» το ρεκόρ της η Ελλάδα στον διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου της Νέας Υόρκη

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
opso-london-greek-cuisine

Τα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια του Λονδίνου

Αφιερώματα
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ

Τα βιολογικά προϊόντα μειώνουν την εμφάνιση καρκίνου;

Έρευνα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Αποξηραμένο Πορτοκάλι Thirsty Fruits σε φέτες

Αποξηραμένο Πορτοκάλι Thirsty Fruits σε φέτες

Thirsty Fruits

Το Αποξηραμένο Πορτοκάλι Thirsty Fruits σε φέτες δεν περιέχει καθόλου χημικά συντηρητικά, ενώ η αποξήρανση γίνεται σε ηπιότερες συνθήκες για να…

Λευκό τυρί άλμης Μαλακιώτικο Τυρί Μεράκι Ηλιάκη

Λευκό τυρί άλμης Μαλακιώτικο Τυρί Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Μαλακιώτικο τυρί γιτσικό ή πρόβειο (μπλε ή πράσινο ) επιτραπέζιο λευκό τυρί πού διατηρείται σε άλμη. Η ποικιλία αλλάζει ανάλογα…

Χειροποίητα παξιμάδια Τήνου με ντομάτα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Χειροποίητα παξιμάδια Τήνου με ντομάτα Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Τα Χειροποίητα παξιμάδια Τήνου με ντομάτα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχονται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως ντομάτα, ρίγανη, αλεύρι,…

Μαρμελάδα Δαμάσκηνο Jukeros by Dimitris Chomatas με Ροδόνερο 250g

Μαρμελάδα Δαμάσκηνο Jukeros by Dimitris Chomatas με Ροδόνερο 250g

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απολαυστική, φρουτένια και άκρως δροσιστική, η Μαρμελάδα Δαμάσκηνο Jukeros by Dimitris Chomatas με Ροδόνερο 250g «συντροφεύει» τόσο τις αλμυρές όσο…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    1 Φεβρουαρίου-12:00 μμ - 4 Φεβρουαρίου-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader