Thumbnail

Χρυσάφη

Η εταιρεία ΧΡΥΣΑΦΗ ιδρύθηκε στη Λήμνο πριν από 28 χρόνια. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που με πάθος συνεχίζει την πλούσια γαστρονομική παράδοση του νησιού.

Με έμβλημα το κρινάκι της θάλασσας, ένα χαρακτηριστικό και σπάνιο στοιχείο της χλωρίδας της Λήμνου, η οικογένεια ΧΡΥΣΑΦΗ αναβιώνει παραδοσιακές συνταγές αξιοποιώντας τις μοναδικές πρώτες ύλες της Λημνίας γης: το πρόβειο και αίγειο γάλα, το αλεύρι από την ποικιλία «μαυραγάνι», τα ντόπια αυγά.

Σε όλα τα στάδια της παραγωγής η εταιρεία ΧΡΥΣΑΦΗ εφαρμόζει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ΕΝ ISO 22000:2005.

Παράλληλα, από το 2009 συνεργάζεται στενά με το «ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (www.fns.aegean.gr) σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης. Η συνεργασία αυτή είναι πολυδιάστατη και μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει την υλοποίηση εγκεκριμένων ερευνητικών προγραμμάτων με σκοπό τη δημιουργία νέων καινοτόμων παραδοσιακών προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.hrysafi.gr

preloader