Blue Fish: Ταξίδι στις γεύσεις του Αιγαίου

Blue Fish: Ταξίδι στις γεύσεις του Αιγαίου

Αφού κατέκτησε την Πάρο το Blue Fish του σεφ Γιώργου Οικονομίδη ήρθε στη Βουλιαγμένη φέρνοντας μαζί του την αφρόκρεμα του Αιγαίου.

Σε ένα μαγευτικό σκηνικό στην αθηναϊκή ριβιέρα βρήκε το λιμάνι του το «Blue Fish». Λιτή και γήινη διακόσμηση με τα γλαστράκια του βασιλικού να γεμίζουν με το άρωμά τους τις βραδιές και τη θέα στη θάλασσα να ξεκουράζει το βλέμμα. Η πέτρα με την οποία είναι επενδεδυμένη το εσωτερικό του θυμίζει τοπίο νησιού ενισχύοντας τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα της μοντέρνας ταβέρνας.

Blue Fish: Ταξίδι στις γεύσεις του Αιγαίου  Greek-Gourmet.gr

Blue Fish: Ταξίδι στις γεύσεις του Αιγαίου

Ο σεφ Γιώργος Οικονομίδης συνδυάζει τις θαλασσινές γεύσεις του Αιγαίου με την ιδιαίτερη ιαπωνική τεχνική δοκιμάζοντας πρωτοποριακές κοπές στα ψάρια και επιλέγοντας για το ψήσιμο αποκλειστικά την ιαπωνική ψησταριά, τη robata.

Πιάτα μεσογειακά αλλά πειραγμένα με μία ιαπωνική αισθητική όπως το τηγανητό καλαμάρι με γλυκιά σος από λάιμ, παριανή κάπαρη και πιπέρι σιτσίμι, η σφυρίδα φιλέτο με ψητά λαχανικά, πουρέ πατάτας και agioli παντζαριού, το λαβράκι crispy skin αλλά και η κλασική αστακομακαρονάδα. Ένα εστιατόριο που σε προκαλεί να ξανα-ανακαλύψεις τα θαλασσινά μαγειρέματα.

Χρήσιμες πληροφορίες: Blue Fish, Λ. Ποσειδώνος 4, Βουλιαγμένη, τηλ.: 210-967 1778

Blue Fish: Ταξίδι στις γεύσεις του Αιγαίου  Greek-Gourmet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Οι συνηθισμένες παγίδες στο δείπνο για μία οικοδέσποινα

Οι συνηθισμένες παγίδες στο δείπνο για μία οικοδέσποινα

Αφιερώματα

Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Αφιερώματα , Επικαιρότητα

Βρεττός, το παλαιότερο αποστακτήριο της Αθήνας

Αφιερώματα , Ποτά

Upupa Epops, ο ψαγμένος τσαλαπετεινός των Πετραλώνων

Αφιερώματα , Ποτά

Ποτό και τσιγάρο προκαλούν πρόωρη γήρανση

Έρευνα

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Το Ορεκτικό της Κατερίνας Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Το Ορεκτικό της Κατερίνας Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Το Ορεκτικό της Κατερίνας Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχεται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως μελιτζάνα ψητή, πιπεριά φλωρίνης, καραμελωμένα…

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση κάρυ

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση κάρυ

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση κάρυ έχει ελαφριά, πλούσια φρουτώδη γεύση με φινίρισμα βουτύρου .Χωρίς καθόλου όξινη επίγευση. Συνδυασμούς τροφίμων/…

Ελαιόλαδο GREEN & BLU με γεύση λεμόνι 250ml

Ελαιόλαδο GREEN & BLU με γεύση λεμόνι 250ml

Green & Blu

Το Ελαιόλαδο GREEN & BLU με γεύση λεμόνι 250ml προέρχεται από Κορωνέϊκη ποικιλία ελιάς. Πρόκειται για ένα ελαιόλαδο με ελαφριά,…

Μέλι Ελάτης Μελισσοκομία Χελμός

Μέλι Ελάτης Μελισσοκομία Χελμός

Μελισσοκομία Χελμός

Το Μέλι Ελάτης βανίλια Μελισσοκομία Χελμός προέρχεται κυρίως από τα βουνά Μαίναλο, Πάρνωνα και Χελμό στην Πελοπόννησο και διακρίνεται για την…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    26 Ιανουαρίου-12:00 μμ - 29 Ιανουαρίου-5:00 μμ
  2. Ημερίδα «Μεσογειακή Διατροφή» στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

    26 Ιανουαρίου-4:00 μμ - 7:00 μμ
  3. Η Έκθεση Agrotica έρχεται το Φεβρουάριο

    1 Φεβρουαρίου - 4 Φεβρουαρίου
  4. UNESCO: Διεθνές Συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, Διατροφή & Υγεία»

    23 Μαΐου - 26 Μαΐου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader