Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό μαγειρικής «Greek Chef 2019».

GREEK CHEF 2019

Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2019» και οι ενδιαφερόμενοθι μπορούν να επιλέξουν τις κατηγορίες στις οποίες μπορούν  να λάβουν μέρος.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ υποδέχεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τους καλύτερους σεφ από τις σχολές μαγειρικές, αλλά και επαγγελματίες σεφ, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2019». Σε συνεργασία με το Chef Club Κρήτης και τις λέσχες Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, Κέρκυρας, Πελοποννήσου, συνδιοργανώνουν τον μεγαλύτερο διαγωνισμό μαγειρικής που φιλοδοξεί να αναδείξει τους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός που έγινε θεσμός, θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία θα πραγματοποιηθεί 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου 2019 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Με κύριο στόχο να προβάλουν τα τοπικά προϊόντα, την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή, οι συμμετέχοντες και φέτος θα επιστρατεύσουν την φαντασία τους και την δημιουργικότητα τους για να εντυπωσιάσουν τους διακεκριμένους  Έλληνες Chef που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή.

Για 4η χρονιά, στα πλαίσια της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο μαγειρικός διαγωνισμό θα λάβουν μέρος τόσο σπουδαστές σχολών μαγειρικής που θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους, όσο και επαγγελματίες σεφ που επιθυμούν να κάνουν γνωστή την τέχνη τους στο ευρύ κοινό.

To 2018, το διαγωνισμό τίμησαν με την παρουσία τους σχεδόν σύσσωμες οι σχολές μαγειρικής της Ελλάδας στέλνοντας εκπροσώπους σπουδαστές και επαγγελματίες σεφ. Το ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τις  συμμετοχές να ανέρχονται στις 550. Για το 2019 ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ, ενώ τα πιάτα που θα παρουσιαστούν στον φετινό διαγωνισμό «Greek Chef 2019» υπόσχονται μοναδικές γαστριμαργικές εκπλήξεις.

Για το 2019, εκτός από τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2019» λαμβάνει χώρα για δεύτερη φορά και η κατηγορία «Young Greek Chef» η οποία απευθύνεται σε σπουδαστές δημόσιων και ιδιωτικών ΙΕΚ και αποτελεί την ανώτατη διάκριση σε επίπεδο σχολών, ενώ για πρώτη φορά στην κουζίνα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ πραγματοποιείται ο διαγωνισμός « Greek Chef Junior» που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 12 ετών.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ρ, όπως ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη

Ρ, όπως ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη

Αφιερώματα , Παραγωγοί
Δαμάσκηνα για γερά οστά

Η Νο 1 τροφή για γερά οστά

Αφιερώματα , Έρευνα
edessa-i-poli-tou-nerou

Έδεσσα: η πόλη του νερού

Οδοιπορικό
Μωραΐτικα ζυμαρικά

Φρέσκα, αγνά και βραβευμένα τα ζυμαρικα «Μωραΐτικα»

Αφιερώματα , Παραγωγοί

Grace Gin: Ένα τζιν με άρωμα Ελλάδας

Αφιερώματα , Παραγωγοί

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Ξύγαλο από το Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Ξύγαλο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Το ξύγαλο είναι προϊόν όξυνσης του γάλακτος, μαλακό λευκό επιτραπέζιο τυρί αλοιφώδες ή κοκκώδες, χωρίς επιδερμίδα, με υπόξυνη ελαφρώς αλμυρή,…

Chutney Μήλο με Ντομάτα Jukeros by Dimitris Chomatas 250gr

Chutney Μήλο Jukeros by Dimitris Chomatas με Ντομάτα 250g

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απογειώστε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες προσθέτοντας Chutney Μήλο Jukeros by Dimitris Chomatas με Ντομάτα 250g. • Χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και πρόσθετα…

anthotyro-syrou

Ανθότυρο Σύρου Τυροκομείο Ζωζεφίνος

Τυροκομείο Ζωζεφίνος

Το Ανθότυρο Σύρου από το Τυροκομείο Ζωζεφίνος παράγεται από παστεριωμένο αγελαδινό γάλα. Είναι έντονα αρωματικό, ελαφρύ, ενώ είναι κατάλληλο για όσους…

Αποξηραμένο Πορτοκάλι Thirsty Fruits σε φέτες

Αποξηραμένο Πορτοκάλι Thirsty Fruits σε φέτες

Thirsty Fruits

Το Αποξηραμένο Πορτοκάλι Thirsty Fruits σε φέτες δεν περιέχει καθόλου χημικά συντηρητικά, ενώ η αποξήρανση γίνεται σε ηπιότερες συνθήκες για να…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεων αυτήν τη στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader