Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2018»

Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2018»

Οι αιτήσεις συμμετοχής άνοιξαν για τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2018» και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τις κατηγορίες στις οποίες επιθυμούν να λάβουν μέρος. Ο διαγωνισμός που έγινε θεσμός απευθύνεται τόσο σε σπουδαστές σχολών μαγειρικής όσο και σε επαγγελματίες σεφ που επιθυμούν να αναδείξουν το ταλέντο τους. Ο μαγειρικός διαγωνισμός θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία θα πραγματοποιηθεί 26 έως τις 29 Ιανουαρίου 2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Greek Chef 2018» που θα αναδείξει τους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας, διοργανώνεται για τρίτη χρονιά από την Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» και το Chef Club Κρήτης. Με την πολύτιμη βοήθεια της Λέσχης Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, Κέρκυρας, Πελοποννήσου, ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής θα προβάλει τα τοπικά προϊόντα, τη μεσογειακή διατροφή και την ελληνική κουζίνα.

To 2017, το ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό ήταν εξαιρετικά μεγάλο, καθώς στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2017» πήραν μέρος 400 σπουδαστές σχολών μαγειρικής αλλά και επαγγελματίες Chef. Το διαγωνισμό τίμησαν με την παρουσία τους σχεδόν σύσσωμες οι σχολές μαγειρικής της Ελλάδας στέλνοντας εκπροσώπους, ενώ τα πιάτα που ετοιμάστηκαν εντυπωσίασαν κοινό και κριτές. Για το 2018 αναμένεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί κατά πολύ καθώς αυξάνεται το ενδιαφέρον τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από τους σπουδαστές Chef.

Στη φετινή διοργάνωση το ενδιαφέρον αυξάνεται ακόμη περισσότερα καθώς εκτός από τον «Greek Chef 2018» εγκαινιάζεται και η κατηγορία «Young Greek Chef» η οποία απευθύνεται σε σπουδαστές δημόσιων και ιδιωτικών ΙΕΚ και αποτελεί την ανώτατη διάκριση σε επίπεδο σχολών.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΡΕΑΤΑ ΑΣΠΙΔΑ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ

Τα καμένα κρέατα «ασπίδα» των λοιμώξεων

Έρευνα
ΛΟΥΚΑΚΟΥ FAMILY

Λουκάκου family: τα κουλουράκια όπως παλιά!

Αφιερώματα , Παραγωγοί
ΚΕΙΚ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

Κέικ με σπανάκι και μυρωδικά

Συνταγές
ΤΟ ΣΤΑΧΥ

Το Στάχυ: ζυμαρικά από δίκοκκο σιτάρι

Αφιερώματα , Παραγωγοί
ΠΑΤΜΟΣ

Πάτμος, το νησί της Αποκάλυψης

Αφιερώματα , Οδοιπορικό

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με μούρο

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με μούρο

Ariston

Το βαλσάμικο ξίδι ARISTON με μούρο συνδυάζεται με οποιοδήποτε καλό κρασί ή φρούτα. Ολοκλήρωση των πιάτων περιλαμβάνοντας σαλάτες, μαρινάδες, φιλέ…

Λικέρ Κεράσι Ελληνικά Κεράσματα 200ml

Ελληνικά Κεράσματα

Το Λικέρ Κεράσι Ελληνικά Κεράσματα 200ml με πρωταγωνιστή το δυναμικό κεράσι, ένα απο τα πιο ισχυρά φυσικά αντιφλεγμονώδη απελευθερώνει όλη…

Χειροποίητο λαδένιο παξιμάδι Τήνου Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Χειροποίητο λαδένιο παξιμάδι Τήνου Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Το Χειροποίητο λαδένιο παξιμάδι Τήνου Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχεται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως αλεύρι, ελαιόλαδο και αλάτι.…

Φάβα με κάπαρη Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Φάβα με κάπαρη Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Η Φάβα με κάπαρη Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχεται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως φάβα, κάπαρη, καραμελωμένα κρεμμύδια, λάδι, αλάτι…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    01/02/2019-12:00 μμ - 04/02/2019-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader