Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2018»

Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2018»

Οι αιτήσεις συμμετοχής άνοιξαν για τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2018» και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τις κατηγορίες στις οποίες επιθυμούν να λάβουν μέρος. Ο διαγωνισμός που έγινε θεσμός απευθύνεται τόσο σε σπουδαστές σχολών μαγειρικής όσο και σε επαγγελματίες σεφ που επιθυμούν να αναδείξουν το ταλέντο τους. Ο μαγειρικός διαγωνισμός θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία θα πραγματοποιηθεί 26 έως τις 29 Ιανουαρίου 2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Greek Chef 2018» που θα αναδείξει τους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας, διοργανώνεται για τρίτη χρονιά από την Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» και το Chef Club Κρήτης. Με την πολύτιμη βοήθεια της Λέσχης Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, Κέρκυρας, Πελοποννήσου, ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής θα προβάλει τα τοπικά προϊόντα, τη μεσογειακή διατροφή και την ελληνική κουζίνα.

To 2017, το ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό ήταν εξαιρετικά μεγάλο, καθώς στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2017» πήραν μέρος 400 σπουδαστές σχολών μαγειρικής αλλά και επαγγελματίες Chef. Το διαγωνισμό τίμησαν με την παρουσία τους σχεδόν σύσσωμες οι σχολές μαγειρικής της Ελλάδας στέλνοντας εκπροσώπους, ενώ τα πιάτα που ετοιμάστηκαν εντυπωσίασαν κοινό και κριτές. Για το 2018 αναμένεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί κατά πολύ καθώς αυξάνεται το ενδιαφέρον τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από τους σπουδαστές Chef.

Στη φετινή διοργάνωση το ενδιαφέρον αυξάνεται ακόμη περισσότερα καθώς εκτός από τον «Greek Chef 2018» εγκαινιάζεται και η κατηγορία «Young Greek Chef» η οποία απευθύνεται σε σπουδαστές δημόσιων και ιδιωτικών ΙΕΚ και αποτελεί την ανώτατη διάκριση σε επίπεδο σχολών.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αράχωβα: ο απόλυτος προορισμός!

Οδοιπορικό
ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ

Η μαστίχα Χίου προλαμβάνει την οστεοπόρωση

Έρευνα
ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΣΕΦ

Γιαγιάδες μαγειρεύουν σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Αφιερώματα , Επικαιρότητα
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ COCKTAILS

Τα 3 πιο χριστουγεννιάτικα κοκτέιλ

Ποτά , Συνταγές , Χωρίς κατηγορία
Τρίκαλα Θεσσαλίας

Τρίκαλα: το «Μικρό Παρίσι»!

Οδοιπορικό

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Πάστα αγκινάρας Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Πάστα αγκινάρας Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Απολαύστε την πάστα αγκινάρας Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς με παξιμάδια, ψωμί, και συνοδεία ρακής.

Χειροποίητη Λεμονάδα Jukeros by Dimitris Chomatas με Αγαύη, Ιβίσκο και Ginger 260ml

Χειροποίητη Λεμονάδα Jukeros by Dimitris Chomatas με Αγαύη, Ιβίσκο και Ginger 260ml

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απολαυστική και άκρως δροσιστική η χειροποίητη Λεμονάδα Jukeros by Dimitris Chomatas με Αγαύη, Ιβίσκο και Ginger 260ml. • Χωρίς συντηρητικά,…

Κρίταμο Nissos Greek Food σε ελαφριά άλμη και ξύδι 200γρ.

Κρίταμο Nissos Greek Food σε ελαφριά άλμη και ξύδι 200γρ.

Nissos Greek Food

Το Κρίταμο Nissos Greek Food σε ελαφριά άλμη και ξύδι 200γρ. είναι προϊόν που έτοιμο για χρήση , που παράγεται σύμφωνα…

Βαλσάμικο ξίδι GREEN & BLU Άρτυμα με μήλο 250ml

Βαλσάμικο ξίδι GREEN & BLU Άρτυμα με μήλο 250ml

Green & Blu

Το Βαλσάμικο ξίδι GREEN & BLU Άρτυμα αρωματισμένο με Μήλο 250ml μπορεί να συνοδεύσει υπέροχα τις σαλάτες και τα φαγητά…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    01/02/2019-12:00 μμ - 04/02/2019-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader