Andronis Gastronomy 2017: Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Σαντορίνη

Andronis Gastronomy 2017: Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Σαντορίνη

Για τρίτη χρονιά διοργανώνεται το κορυφαίο διεθνές φεστιβάλ γαστρονομίας Andronis Gastronomy με την παρουσία βραβευμένων σεφ από όλο τον κόσμο.

Από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου ένα πανόραμα δημιουργικής μαγειρικής τέχνης παρουσιάζεται στη Σαντορίνη στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Andronis Gastronomy 2017.
Η διοργάνωση αποτελεί πρωτοβουλία του ομίλου ξενοδοχείων Andronis και λαμβάνει χώρα για τρίτη χρονιά στο νησί των Κυκλάδων. Τρία εστιατόρια των ξενοδοχείων, τα «Lycabettus», «Lauda» και «Throubi» θα φιλοξενήσουν τους σεφ.

Andronis Gastronomy 2017: Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Σαντορίνη Greek-Gourmet.gr

Andronis Gastronomy 2017: Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Σαντορίνη

Η έναρξη έγινε με τον πολυβραβευμένο Ισπανό Sergio Bastard Comas, και τη σκυτάλη πήρε ο βραβευμένος με δύο αστέρια Hervé Deville από το «Sketch» (Λονδίνο). Προσεχώς 1-2 στη Σαντορίνη θα βρεθεί ο σεφ του εστιατορίου «Lasarte» του Martín Berasategui στη Βαρκελώνη που φέτος απέσπασε τρία αστέρια, ο Paolo Casagrande. Στις 10-11/08 ο σεφ William Mahi από το «210° Kitchen + Drinkery» της Μανίλας θα δώσει τη δική του εκδοχή του fine dining ενώ στις 17/08 ο Γιάννης Παροίκος από το «Varoulko Seaside» θα παρουσιάσει τις δικές του δημιουργίες. Στις 22-23/08 έρχεται ο Emmanuel Renaut, σεφ και ιδρυτής του «Flocons de Sel» (3 Michelin) ο οποίος έχει την τάση να δουλεύει με άργια φυτά. Ο Έλληνας Σπύρος Αγιούς θα παρουσιάσει στις 29/08 τις δημιουργίες που έχει εμπνευστεί όντως ήδη στη Σαντορίνη στο εστιατόριο Santoro του ξενοδοχείου Grace Santorini. Η συνέχεια γίνεται με ακόμα έναν Έλληνα τον βραβευμένο με Toque d’Or για την γαστρονομική του δουλειά στο «Danai», Βασίλη Μουρατίδη. Το Andronis Gastronomy 2017 θα ολοκληρωθεί στις 26/09 με την παρουσία του βραβευμένου ως Καλύτερου Ανερχόμενου Σεφ στο παγκοσμίου βελινεκούς συνέδριο γαστρονομίας, Madrid Fusion, Oscar Calleja.

Περισσότερες πληροφορίες για το Andronis Gastronomy 2017 στο http://www.andronisexclusive.com/el-gr/gastronomy/schedule/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Grandma’s Restaurant: Ένας μοναδικός γαστρονομικός προορισμός

Grandma’s Restaurant: Ένας μοναδικός γαστρονομικός προορισμός

Αφιερώματα

Μικρά μυστικά διατροφής για να δροσίσετε τον οργανισμό σας

Αφιερώματα
Μουχλιασμένα τρόφιμα: Κι, όμως, κάποια μπορείτε να τα καταναλώσετε

Μουχλιασμένα τρόφιμα: Κι, όμως, κάποια μπορείτε να τα καταναλώσετε

Αφιερώματα
Τηνιακοί Αμπελώνες T-OINOS: από τους μονόλιθους… στην παραγωγή γεύσεων και αρωμάτων!

Τηνιακοί Αμπελώνες T-OINOS: από τους μονόλιθους… στην παραγωγή γεύσεων και αρωμάτων!

Αφιερώματα , Ποτά

Το φακόρυζο… σύμμαχος ενάντια στο σάκχαρο

Έρευνα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση κάρυ

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση κάρυ

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση κάρυ έχει ελαφριά, πλούσια φρουτώδη γεύση με φινίρισμα βουτύρου .Χωρίς καθόλου όξινη επίγευση. Συνδυασμούς τροφίμων/…

Ολόκληρες Τρούφες ϋδνον 25gr

Ολόκληρες Τρούφες ϋδνον 25gr

Υδνον

Οι Ολόκληρες Τρούφες ϋδνον 25gr προσφέρουν απλόχερα στον ουρανίσκο μας τη μαγεία του συμπυκνωμένου αρώματος δάσους που κρύβει μέσα της η…

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 1lt ΟΡΜΥΛΙΑ

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 1lt ΟΡΜΥΛΙΑ

Ορμύλια

Το ελαιόλαδο ΟΡΜΥΛΙΑ προέρχεται από τους ελαιώνες του Ιερού Κοινοβίου Ευαγγελισμού, Μετοχίου της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους στην…

Θυμάρι - Αποξηραμένα Αυθεντικά Ελληνικά Βότανα Λέσβου & Κρήτης Nissos Greek Food 45γρ.

Θυμάρι – Αποξηραμένα Αυθεντικά Ελληνικά Βότανα Λέσβου & Κρήτης Nissos Greek Food 45γρ.

Nissos Greek Food

Είσαστε έτοιμοι να μυηθείτε στον μαγικό κόσμο  των ελληνικών βοτάνων; Το Nissos Greek Food σας προκαλεί να δοκιμάσετε τα Αποξηραμένα Αυθεντικά…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 83η ΔΕΘ HELEXPO 2018

    8 Σεπτεμβρίου-10:00 πμ - 16 Σεπτεμβρίου-10:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader