Andronis Gastronomy 2017: Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Σαντορίνη

Andronis Gastronomy 2017: Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Σαντορίνη

Για τρίτη χρονιά διοργανώνεται το κορυφαίο διεθνές φεστιβάλ γαστρονομίας Andronis Gastronomy με την παρουσία βραβευμένων σεφ από όλο τον κόσμο.

Από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου ένα πανόραμα δημιουργικής μαγειρικής τέχνης παρουσιάζεται στη Σαντορίνη στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Andronis Gastronomy 2017.
Η διοργάνωση αποτελεί πρωτοβουλία του ομίλου ξενοδοχείων Andronis και λαμβάνει χώρα για τρίτη χρονιά στο νησί των Κυκλάδων. Τρία εστιατόρια των ξενοδοχείων, τα «Lycabettus», «Lauda» και «Throubi» θα φιλοξενήσουν τους σεφ.

Andronis Gastronomy 2017: Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Σαντορίνη Greek-Gourmet.gr

Andronis Gastronomy 2017: Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Σαντορίνη

Η έναρξη έγινε με τον πολυβραβευμένο Ισπανό Sergio Bastard Comas, και τη σκυτάλη πήρε ο βραβευμένος με δύο αστέρια Hervé Deville από το «Sketch» (Λονδίνο). Προσεχώς 1-2 στη Σαντορίνη θα βρεθεί ο σεφ του εστιατορίου «Lasarte» του Martín Berasategui στη Βαρκελώνη που φέτος απέσπασε τρία αστέρια, ο Paolo Casagrande. Στις 10-11/08 ο σεφ William Mahi από το «210° Kitchen + Drinkery» της Μανίλας θα δώσει τη δική του εκδοχή του fine dining ενώ στις 17/08 ο Γιάννης Παροίκος από το «Varoulko Seaside» θα παρουσιάσει τις δικές του δημιουργίες. Στις 22-23/08 έρχεται ο Emmanuel Renaut, σεφ και ιδρυτής του «Flocons de Sel» (3 Michelin) ο οποίος έχει την τάση να δουλεύει με άργια φυτά. Ο Έλληνας Σπύρος Αγιούς θα παρουσιάσει στις 29/08 τις δημιουργίες που έχει εμπνευστεί όντως ήδη στη Σαντορίνη στο εστιατόριο Santoro του ξενοδοχείου Grace Santorini. Η συνέχεια γίνεται με ακόμα έναν Έλληνα τον βραβευμένο με Toque d’Or για την γαστρονομική του δουλειά στο «Danai», Βασίλη Μουρατίδη. Το Andronis Gastronomy 2017 θα ολοκληρωθεί στις 26/09 με την παρουσία του βραβευμένου ως Καλύτερου Ανερχόμενου Σεφ στο παγκοσμίου βελινεκούς συνέδριο γαστρονομίας, Madrid Fusion, Oscar Calleja.

Περισσότερες πληροφορίες για το Andronis Gastronomy 2017 στο http://www.andronisexclusive.com/el-gr/gastronomy/schedule/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Καλοκαιρινά detox ροφήματα

Καλοκαιρινά detox ροφήματα

Συνταγές
Το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

Το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη

Αφιερώματα
Μαμαδίστικα γλυκά ψυγείου

Μαμαδίστικα γλυκά ψυγείου

Συνταγές
Κουρκουμάς: νέα μέθοδος για μεγαλύτερη απορρόφηση

Κουρκουμάς: νέα μέθοδος για μεγαλύτερη απορρόφηση

Αφιερώματα
Aleria: Όταν το κλασικό συνάντησε το μοντέρνο

Aleria: Όταν το κλασικό συνάντησε το μοντέρνο

Αφιερώματα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Λικέρ Ρόδι ΟΡΜΥΛΙΑ 350ml

Λικέρ Ρόδι ΟΡΜΥΛΙΑ 350ml

Ορμύλια

Τα λικέρ-ηδύποτα αποτελούν παραδοσιακό μοναστηριακό κέρασμα. Τα πρώτα λικέρ φτιάχτηκαν στα μοναστήρια από εκχύλιση βοτάνων και αρχικά είχαν χρήση φαρμακευτική.…

Μπάρα Αnax Superfood με σπόρους Chia & Φρούτα

Μπάρα Αnax Superfood με σπόρους Chia & Φρούτα

Green Gold Hellas

Η ενεργειακή μπάρα Αnax Superfood περιέχει φυσική chia, αποξηραμένα σύκα από την Εύβοια, γκότζι μπέρι, ιπποφαές, μαστίχα Χίου και κανέλα…

Μαρμελάδα Πορτοκάλι με Καρότο και Μύρτιλα Jukeros by Dimitris Chomatas 250gr

Μαρμελάδα Πορτοκάλι Jukeros by Dimitris Chomatas με Καρότο και Μύρτιλα 250g

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απολαυστική, φρουτένια και άκρως δροσιστική, η Μαρμελάδα Πορτοκάλι Jukeros by Dimitris Chomatas με Καρότο και Μύρτιλα 250g «συντροφεύει» τόσο τις αλμυρές όσο…

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση σαφράν

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση σαφράν

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση σαφράν είναι εξαιρετικό για να συνοδεύει ζυμαρικά, όσπρια και ρύζι. 99,60% Ελαιολαδο ,0,40% σιροπι με…


expotrof-banner

Εγγραφή στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader