Andronis Gastronomy 2017: Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Σαντορίνη

Andronis Gastronomy 2017: Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Σαντορίνη

Για τρίτη χρονιά διοργανώνεται το κορυφαίο διεθνές φεστιβάλ γαστρονομίας Andronis Gastronomy με την παρουσία βραβευμένων σεφ από όλο τον κόσμο.

Από τις 27 Ιουνίου μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου ένα πανόραμα δημιουργικής μαγειρικής τέχνης παρουσιάζεται στη Σαντορίνη στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Andronis Gastronomy 2017.
Η διοργάνωση αποτελεί πρωτοβουλία του ομίλου ξενοδοχείων Andronis και λαμβάνει χώρα για τρίτη χρονιά στο νησί των Κυκλάδων. Τρία εστιατόρια των ξενοδοχείων, τα «Lycabettus», «Lauda» και «Throubi» θα φιλοξενήσουν τους σεφ.

Andronis Gastronomy 2017: Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Σαντορίνη Greek-Gourmet.gr

Andronis Gastronomy 2017: Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Σαντορίνη

Η έναρξη έγινε με τον πολυβραβευμένο Ισπανό Sergio Bastard Comas, και τη σκυτάλη πήρε ο βραβευμένος με δύο αστέρια Hervé Deville από το «Sketch» (Λονδίνο). Προσεχώς 1-2 στη Σαντορίνη θα βρεθεί ο σεφ του εστιατορίου «Lasarte» του Martín Berasategui στη Βαρκελώνη που φέτος απέσπασε τρία αστέρια, ο Paolo Casagrande. Στις 10-11/08 ο σεφ William Mahi από το «210° Kitchen + Drinkery» της Μανίλας θα δώσει τη δική του εκδοχή του fine dining ενώ στις 17/08 ο Γιάννης Παροίκος από το «Varoulko Seaside» θα παρουσιάσει τις δικές του δημιουργίες. Στις 22-23/08 έρχεται ο Emmanuel Renaut, σεφ και ιδρυτής του «Flocons de Sel» (3 Michelin) ο οποίος έχει την τάση να δουλεύει με άργια φυτά. Ο Έλληνας Σπύρος Αγιούς θα παρουσιάσει στις 29/08 τις δημιουργίες που έχει εμπνευστεί όντως ήδη στη Σαντορίνη στο εστιατόριο Santoro του ξενοδοχείου Grace Santorini. Η συνέχεια γίνεται με ακόμα έναν Έλληνα τον βραβευμένο με Toque d’Or για την γαστρονομική του δουλειά στο «Danai», Βασίλη Μουρατίδη. Το Andronis Gastronomy 2017 θα ολοκληρωθεί στις 26/09 με την παρουσία του βραβευμένου ως Καλύτερου Ανερχόμενου Σεφ στο παγκοσμίου βελινεκούς συνέδριο γαστρονομίας, Madrid Fusion, Oscar Calleja.

Περισσότερες πληροφορίες για το Andronis Gastronomy 2017 στο http://www.andronisexclusive.com/el-gr/gastronomy/schedule/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Οι συνηθισμένες παγίδες στο δείπνο για μία οικοδέσποινα

Οι συνηθισμένες παγίδες στο δείπνο για μία οικοδέσποινα

Αφιερώματα

Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Αφιερώματα , Επικαιρότητα

Βρεττός, το παλαιότερο αποστακτήριο της Αθήνας

Αφιερώματα , Ποτά

Upupa Epops, ο ψαγμένος τσαλαπετεινός των Πετραλώνων

Αφιερώματα , Ποτά

Ποτό και τσιγάρο προκαλούν πρόωρη γήρανση

Έρευνα

 

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Χυλοπιτάκι Τήνου με αυγά & γάλα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Χυλοπιτάκι Τήνου με αυγά & γάλα Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Το Χυλοπιτάκι Τήνου με αυγά & γάλα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχεται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως σιμιγδάλι, αυγά,…

Τσάι του βουνού ΟΡΜΥΛΙΑ 45γρ.

Τσάι του βουνού ΟΡΜΥΛΙΑ 45γρ.

Ορμύλια

Το Τσάι του βουνού ΟΡΜΥΛΙΑ 45γρ. συλλέγεται στο Άγιον Όρος και ανήκει στην ποικιλία Sideritis Athoa (μποτάνικα, όπως το ονομάζουν οι…

Αποξηραμένα Αυθεντικά Ελληνικά Βότανα Λέσβου & Κρήτης Nissos Greek Food - Συλλογή 9 Βοτάνων 4,2lt

Αποξηραμένα Αυθεντικά Ελληνικά Βότανα Λέσβου & Κρήτης Nissos Greek Food – Συλλογή 9 Βοτάνων 4,2lt

Nissos Greek Food

Είσαστε έτοιμοι να μυηθείτε στον μαγικό κόσμο  των ελληνικών βοτάνων; Το Nissos Greek Food σας προκαλεί να δοκιμάσετε τα Αποξηραμένα Αυθεντικά…

Ρόφημα τσαγιού με Φρούτα τους Δάσους 'Frozen Berries' Jukeros by Dimitris Chomatas 250ml

Ρόφημα τσαγιού με Φρούτα τους Δάσους ‘Frozen Berries’ Jukeros by Dimitris Chomatas 250ml

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απολαυστικό ρόφημα τσαγιού με Φρούτα τους Δάσους 'Frozen Berries' Jukeros by Dimitris Chomatas με Λεμόνι και Αγαύη 250ml • Χωρίς συντηρητικά,…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    26 Ιανουαρίου-12:00 μμ - 29 Ιανουαρίου-5:00 μμ
  2. Ημερίδα «Μεσογειακή Διατροφή» στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

    26 Ιανουαρίου-4:00 μμ - 7:00 μμ
  3. Η Έκθεση Agrotica έρχεται το Φεβρουάριο

    1 Φεβρουαρίου - 4 Φεβρουαρίου
  4. UNESCO: Διεθνές Συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, Διατροφή & Υγεία»

    23 Μαΐου - 26 Μαΐου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader