Αμπελοφάσουλα με μουστάρδα και balsamico

ΑΜΠΕΛΟΦΑΣΟΥΛΑ ΜΕ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ

Θέλετε κάτι ελαφρύ, χορταστικό και gourmet; Τι καλύτερο από αμπελοφάσουλα με βινερκέτ που είναι και η εποχή τους!

Υλικά για 4 άτομα
400 γρ. αμπελοφάσουλα
2 κ.σ. ξύδι balsamico
1 κ.σ. μουστάρδα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
θυμάρι, αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Βάζετε τα αμπελοφάσουλα σε νερό που βράζει και τα βράζετε 5-10 λεπτά. Πρέπει να παραμείνουν τραγανά.
  2. Μόλις τα βγάλετε από την φωτιά τα βάζετε σε νερό με πάγο για να διατηρήσουν το χρώμα και την τραγανότατη τους.
  3. Χτυπάτε σε ένα σέικερ το λάδι, την μουστάρδα, το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι και το θυμάρι.
  4. Μόλις ομοιογενοποιηθούν τα προσθέτετε στα φασολάκια και τα ανακατεύετε ξανά.
  5. Συνδυάστε τα με φέτα ή ανθότυρο κι ένα ποτήρι παγωμένο λευκό κρασί.
  6. Έχετε έτοιμο το πιο χορταστικό, γρήγορο κι ελαφρύ καλοκαιρινό σας γεύμα σε μόλις 10 λεπτά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

6Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Όλα όσα έγιναν στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Άρθρα , Αφιερώματα
Ρ, όπως ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη

Ρ, όπως ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη

Αφιερώματα , Παραγωγοί
Δαμάσκηνα για γερά οστά

Η Νο 1 τροφή για γερά οστά

Αφιερώματα , Έρευνα
edessa-i-poli-tou-nerou

Έδεσσα: η πόλη του νερού

Οδοιπορικό
Μωραΐτικα ζυμαρικά

Φρέσκα, αγνά και βραβευμένα τα ζυμαρικα «Μωραΐτικα»

Αφιερώματα , Παραγωγοί

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Chutney Καραμελωμένων Κρεμμυδιών Jukeros by Dimitris Chomatas με Βαλσαμικό Ξύδι 250g

Chutney Καραμελωμένων Κρεμμυδιών Jukeros by Dimitris Chomatas με Βαλσαμικό Ξύδι 250g

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απογειώστε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες προσθέτοντας Chutney Καραμελωμένων Κρεμμυδιών Jukeros by Dimitris Chomatas με Βαλσαμικό Ξύδι 250g. • Χωρίς συντηρητικά, χρωστικές…

Τσίλιγκο γραβιέρα τ. Κρήτης

Tseligas Delicatessen Greek Gastronomy

Γραβιέρα από αιγοπρόβειο γάλα με ήπια, γλυκιά γεύση. Συνοδεύει άριστα πιάτα φρούτων για ένα υγιεινό πρωινό ή επιδόρπιο.

Πετιμέζι Οικοτεχνία Πρεβύζη «Της γιαγιάς τα μυστικά» 250ml

Οικοτεχνία Πρεβύζη «Της γιαγιάς τα μυστικά»

Το Πετιμέζι Οικοτεχνία Πρεβύζη «Της γιαγιάς τα μυστικά» 250ml από σταφύλι μείγμα γηγενών και ξένων ποικιλιών προσφέρει ιδιαιτερη γεύση και άρωμα και προέρχεται…

Λαζάνια Τήνου με ντομάτα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Λαζάνια Τήνου με ντομάτα Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Τα Λαζάνια Τήνου με ντομάτα Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχονται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως σιμιγδάλι, αυγά, ντομάτα και…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. Anuga: Taste the Future

    5 Οκτωβρίου - 9 Οκτωβρίου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader