Άκρως επιτυχημένο το 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στην Ίο

Άκρως επιτυχημένο το 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στην Ίο

Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική προσέλευση πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στην κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα του Μουσείου Γαΐτη στην Χώρα της Ίου.

Ένα πολύ σημαντικό συνέδριο στέφθηκε με επιτυχία όσον αφορά την προσέλευση, τη θεματολογία αλλά και τον καίριο χαρακτήρα του. Με πρωτοβουλία του Δήμου Ιητών και με ψυχή της διοργάνωσης την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Άντζελα Φάκου, πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων, το οποίο είχε ως στόχο τη διαχείριση και πρακτική αντιμετώπιση συγκεκριμένων ζητημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες στο τομέα της εστίασης και των ξενοδοχείων. Σημαντική ήταν η ανταπόκριση τόσο επιλεγμένων ομιλητών και ειδικών όσο και των επαγγελματιών που στήριξαν αυτήν την αξιόλογη εκπαιδευτική προσπάθεια.

Το πρόγραμμα στο 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στην Ίο  Greek-Gourmet.gr

Το πρόγραμμα στο 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στην Ίο

Σκοπός του 1ου Συνεδρίου Τουρισμού Κυκλάδων ήταν οι συμμετέχοντες που αναπτύσσουν δράση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και bars να εφοδιαστούν με καινοτόμες ιδέες όσον αφορά των εμπλουτισμό των υπηρεσιών τους εν όψει της καινούργιας σεζόν, καθώς και να λάβουν πρακτικές απαντήσεις όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ανάμεσα στις ομιλίες που ξεχώρισαν την πρώτη ημέρα του συνεδρίου ήταν εκείνη του δρα Γιάννη Κριτσωτάκι, εκπαιδευτή στελεχών επιχειρήσεων και συγγραφέα με θέμα «Ένας Τουρίστας είναι ένας φίλος που ακόμα δεν έχεις», όπως επίσης και του Θοδωρή Σπηλιώτη, συγγραφέα και Λέκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιά με θέμα «Πως μπορεί να εφαρμοστεί το μοντέλο οργάνωσης και διοίκησης του Αγίου Όρους στον Τουρισμό;». Την δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν η ομιλία της Μάγδας Πειστικού, Ακαδημαϊκής Υπεύθυνης της Σχολής Τουρισμού Μητροπολιτικού Κολλεγίου με θέμα «Storytelling: Όταν το marketing ‘ανοίγει΄ την όρεξη», καθώς και η ομιλία του Ιάκωβου Απέργη «Πάντρεμα παράδοσης με τοπικά προϊόντα και εξυπηρέτησης στον επισκέπτη», η οποία συνοδεύτηκε από τη συνταγή ενός γλυκού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

6Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Όλα όσα έγιναν στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Άρθρα , Αφιερώματα
Ρ, όπως ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη

Ρ, όπως ρόδι από το Κτήμα Χειμωνίδη

Αφιερώματα , Παραγωγοί
Δαμάσκηνα για γερά οστά

Η Νο 1 τροφή για γερά οστά

Αφιερώματα , Έρευνα
edessa-i-poli-tou-nerou

Έδεσσα: η πόλη του νερού

Οδοιπορικό
Μωραΐτικα ζυμαρικά

Φρέσκα, αγνά και βραβευμένα τα ζυμαρικα «Μωραΐτικα»

Αφιερώματα , Παραγωγοί

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Λαζάνια Τήνου με σκόρδο Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Λαζάνια Τήνου με σκόρδο Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Τα Λαζάνια Τήνου με σκόρδο Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχονται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως σιμιγδάλι, αυγά, σκόρδο και…

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 250ml ΟΡΜΥΛΙΑ

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 250ml ΟΡΜΥΛΙΑ

Ορμύλια

Το ελαιόλαδο ΟΡΜΥΛΙΑ  προέρχεται από τους ελαιώνες του Ιερού Κοινοβίου Ευαγγελισμού, Μετοχίου της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους στην…

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με μούρο

Βαλσάμικο ξίδι ARISTON με μούρο

Ariston

Το βαλσάμικο ξίδι ARISTON με μούρο συνδυάζεται με οποιοδήποτε καλό κρασί ή φρούτα. Ολοκλήρωση των πιάτων περιλαμβάνοντας σαλάτες, μαρινάδες, φιλέ…

Γλυκό κουταλιού λεμόνι Λεμονοδάσος

Γλυκό κουταλιού λεμόνι Λεμονοδάσος

Λεμονοδάσος

Με πλούσια γεύση και ακαταμάχητο άρωμα, το Γλυκό κουταλιού λεμόνι Λεμονοδάσος αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά των προϊόντων Λεμονοδάσος.…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. Anuga: Taste the Future

    5 Οκτωβρίου - 9 Οκτωβρίου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader