Άκρως επιτυχημένο το 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στην Ίο

Άκρως επιτυχημένο το 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στην Ίο

Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική προσέλευση πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στην κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα του Μουσείου Γαΐτη στην Χώρα της Ίου.

Ένα πολύ σημαντικό συνέδριο στέφθηκε με επιτυχία όσον αφορά την προσέλευση, τη θεματολογία αλλά και τον καίριο χαρακτήρα του. Με πρωτοβουλία του Δήμου Ιητών και με ψυχή της διοργάνωσης την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Άντζελα Φάκου, πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων, το οποίο είχε ως στόχο τη διαχείριση και πρακτική αντιμετώπιση συγκεκριμένων ζητημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες στο τομέα της εστίασης και των ξενοδοχείων. Σημαντική ήταν η ανταπόκριση τόσο επιλεγμένων ομιλητών και ειδικών όσο και των επαγγελματιών που στήριξαν αυτήν την αξιόλογη εκπαιδευτική προσπάθεια.

Το πρόγραμμα στο 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στην Ίο  Greek-Gourmet.gr

Το πρόγραμμα στο 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στην Ίο

Σκοπός του 1ου Συνεδρίου Τουρισμού Κυκλάδων ήταν οι συμμετέχοντες που αναπτύσσουν δράση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και bars να εφοδιαστούν με καινοτόμες ιδέες όσον αφορά των εμπλουτισμό των υπηρεσιών τους εν όψει της καινούργιας σεζόν, καθώς και να λάβουν πρακτικές απαντήσεις όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ανάμεσα στις ομιλίες που ξεχώρισαν την πρώτη ημέρα του συνεδρίου ήταν εκείνη του δρα Γιάννη Κριτσωτάκι, εκπαιδευτή στελεχών επιχειρήσεων και συγγραφέα με θέμα «Ένας Τουρίστας είναι ένας φίλος που ακόμα δεν έχεις», όπως επίσης και του Θοδωρή Σπηλιώτη, συγγραφέα και Λέκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιά με θέμα «Πως μπορεί να εφαρμοστεί το μοντέλο οργάνωσης και διοίκησης του Αγίου Όρους στον Τουρισμό;». Την δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν η ομιλία της Μάγδας Πειστικού, Ακαδημαϊκής Υπεύθυνης της Σχολής Τουρισμού Μητροπολιτικού Κολλεγίου με θέμα «Storytelling: Όταν το marketing ‘ανοίγει΄ την όρεξη», καθώς και η ομιλία του Ιάκωβου Απέργη «Πάντρεμα παράδοσης με τοπικά προϊόντα και εξυπηρέτησης στον επισκέπτη», η οποία συνοδεύτηκε από τη συνταγή ενός γλυκού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΥΡΑ ΠΑΡΟΥ 56 Isles Aegean Wit

Παγκόσμια διάκριση για μια μπύρα από την Πάρο

Αφιερώματα , Παραγωγοί
Κρασί

11 Νοεμβρίου: Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού

Επικαιρότητα , Ποτά
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

«Πρωταθλητές» στα συμπληρώματα διατροφής οι Έλληνες

Επικαιρότητα , Έρευνα
ΨΩΜΙ

Ψωμί, φρέσκο και μυρωδάτο για μέρες!

Αφιερώματα , Έρευνα
Κρασί

Άσχημα τα νέα για όσους αγαπούν το κρασί

Αφιερώματα , Έρευνα

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση chili

Ελαιόλαδο ARISTON με γεύση chili

Ariston

Το ελαιόλαδο ARISTON με γεύση chili είναι εξαιρετικό όχι μόνο για βουτήματα λαδιού με το αγαπημένο σας φρεσκοψημένο ψωμί αλλά…

Κρέμα Λευκής Τρούφας ϋδνον 90gr

Κρέμα Λευκής Τρούφας ϋδνον 90gr

Υδνον

Η Κρέμα Λευκής Τρούφας ϋδνον 90gr  συνδυάζει τη μαγεία του συμπυκνωμένου αρώματος δάσους που κρύβει μέσα της η τρούφα, την σπινθηροβόλα νοστιμιά…

Chutney Καραμελωμένων Κρεμμυδιών Jukeros by Dimitris Chomatas με Βαλσαμικό Ξύδι 250g

Chutney Καραμελωμένων Κρεμμυδιών Jukeros by Dimitris Chomatas με Βαλσαμικό Ξύδι 250g

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απογειώστε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες προσθέτοντας Chutney Καραμελωμένων Κρεμμυδιών Jukeros by Dimitris Chomatas με Βαλσαμικό Ξύδι 250g. • Χωρίς συντηρητικά, χρωστικές…

Ρόφημα Λουΐζας Jukeros by Dimitris Chomatas με Λεμόνι και Αγαύη 260ml

Ρόφημα Λουΐζας ‘Detox on the Rocks’ Jukeros by Dimitris Chomatas 250ml

Jukeros by Dimitris Chomatas

Απολαυστικό ρόφημα Λουΐζας Detox on the Rocks με Λεμόνι και Αγαύη 250ml από την εταιρεία Jukeros by Dimitris Chomatas. •…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

    01/02/2019-12:00 μμ - 04/02/2019-9:00 μμ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader