Άκρως επιτυχημένο το 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στην Ίο

Άκρως επιτυχημένο το 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στην Ίο

Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική προσέλευση πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στην κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα του Μουσείου Γαΐτη στην Χώρα της Ίου.

Ένα πολύ σημαντικό συνέδριο στέφθηκε με επιτυχία όσον αφορά την προσέλευση, τη θεματολογία αλλά και τον καίριο χαρακτήρα του. Με πρωτοβουλία του Δήμου Ιητών και με ψυχή της διοργάνωσης την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Άντζελα Φάκου, πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων, το οποίο είχε ως στόχο τη διαχείριση και πρακτική αντιμετώπιση συγκεκριμένων ζητημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες στο τομέα της εστίασης και των ξενοδοχείων. Σημαντική ήταν η ανταπόκριση τόσο επιλεγμένων ομιλητών και ειδικών όσο και των επαγγελματιών που στήριξαν αυτήν την αξιόλογη εκπαιδευτική προσπάθεια.

Το πρόγραμμα στο 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στην Ίο  Greek-Gourmet.gr

Το πρόγραμμα στο 1ο Συνέδριο Τουρισμού Κυκλάδων στην Ίο

Σκοπός του 1ου Συνεδρίου Τουρισμού Κυκλάδων ήταν οι συμμετέχοντες που αναπτύσσουν δράση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και bars να εφοδιαστούν με καινοτόμες ιδέες όσον αφορά των εμπλουτισμό των υπηρεσιών τους εν όψει της καινούργιας σεζόν, καθώς και να λάβουν πρακτικές απαντήσεις όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ανάμεσα στις ομιλίες που ξεχώρισαν την πρώτη ημέρα του συνεδρίου ήταν εκείνη του δρα Γιάννη Κριτσωτάκι, εκπαιδευτή στελεχών επιχειρήσεων και συγγραφέα με θέμα «Ένας Τουρίστας είναι ένας φίλος που ακόμα δεν έχεις», όπως επίσης και του Θοδωρή Σπηλιώτη, συγγραφέα και Λέκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιά με θέμα «Πως μπορεί να εφαρμοστεί το μοντέλο οργάνωσης και διοίκησης του Αγίου Όρους στον Τουρισμό;». Την δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν η ομιλία της Μάγδας Πειστικού, Ακαδημαϊκής Υπεύθυνης της Σχολής Τουρισμού Μητροπολιτικού Κολλεγίου με θέμα «Storytelling: Όταν το marketing ‘ανοίγει΄ την όρεξη», καθώς και η ομιλία του Ιάκωβου Απέργη «Πάντρεμα παράδοσης με τοπικά προϊόντα και εξυπηρέτησης στον επισκέπτη», η οποία συνοδεύτηκε από τη συνταγή ενός γλυκού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Επιφάνειες κοπής: Τι πρέπει να προσέξουμε

Επιφάνειες κοπής: Τι πρέπει να προσέξουμε

Αφιερώματα , Έρευνα
Σπαγγέτι ολικής άλεσης με ντοματίνια, βασιλικό και σκόρδο

Σπαγγέτι ολικής άλεσης με ντοματίνια, βασιλικό και σκόρδο

Συνταγές
Tips για τραγανές και ασφαλείς τηγανητές πατάτες

Tips για τραγανές και ασφαλείς τηγανητές πατάτες

Έρευνα , Συνταγές
Σε ποιες τροφές επιβάλλεται το πλύσιμο;

Σε ποιες τροφές επιβάλλεται το πλύσιμο;

Αφιερώματα
5 Δροσιστικά κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ

5 Δροσιστικά κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ

Ποτά

ΠΡΟΪOΝΤΑ

Ανθότυρο φρέσκο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Ανθότυρο φρέσκο Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Είναι η μυζήθρα ή αλλιώς ανθότυρος φρέσκος, ένα από τα παραδοσιακά τυριά της Ελλάδας και θα μπορούσε να πει κανείς…

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής 250γρ.

Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής 250γρ.

Nissos Greek Food

Το Φυσικό Ανεπεξέργαστο Θαλασσινό Αλάτι Nissos Greek Food Αλυκών Καλλονής 250γρ. διακρίνεται για την έντονη γεύση και την υψηλή διατροφική αξία…

Λαζάνια Τήνου με βασιλικό Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς

Λαζάνια Τήνου με βασιλικό Απ’το ντουλάπι της γιαγιάς

Απ’ το ντουλάπι της γιαγιάς

Τα Λαζάνια Τήνου με βασιλικό Απ'το ντουλάπι της γιαγιάς προέρχονται από φρέσκα και αγνά υλικά, όπως σιμιγδάλι, αυγά, βασιλικός και…

Κεφαλοτύρι γιτσικό (γίδινο) Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Κεφαλοτύρι γιτσικό (γίδινο) Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη

Το Κεφαλοτύρι γιτσικό (γίδινο) Τυροκομείο Μεράκι Ηλιάκη είναι ένα τυρί εύπεπτο και ελαφρύ μπορεί να καταναλωθεί ως επιτραπέζιο, ως συνοδευτικό…

Προσεχείς Εκδηλώσεις

  1. UNESCO: Διεθνές Συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, Διατροφή & Υγεία»

    23 Μάϊου - 26 Μάϊου

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Εαν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, παρακαλώ συμπληρώστε το email σας παρακάτω.

preloader